Pomorie, Bulgaria

Descriere Pomorie Bulgaria

Municipiului Pomorie este situat între orasele Burgas, Aitos, Rouen, Detelina şi Nessebar. La est se învecinează Marea Negre si la 20 km de Burgas şi la 18 km de Sunny Beach. Suprafata: 413304 ha. Populatie: 27829 persoane. Municipiul Pomorie este caracterizat prin topografii diverse. În nord zone deluroase si montane, iar in sud câmpi. Altitudine 0 la 350 de metri. Clima este extrem de favorabila: soare până la 2360 ore/an), temperatura medie a aerului şi a apei este de 23,6 ° C. Datorită de răcirii lente a apei de mare, toamna este calduroasa si lunga. Temperatura medie a toamnei este 20,5 ° C. Ninsorile sunt minime, iar zapada dureaza nu mai mult de 5-7 zile. Populaţia: este de 28542 de oameni. Municipalitatea include 17 localităţi, inclusiv oraşele şi satele Pomorie, Kableshkovo de Aheloy, Belodol Alexandrovo, Bata, Gaberovo, Gorica, Galabets, Kamenar Dabnik, Kosovets, Kozichino, Luka, ploaie torenţială Medovo, Stradin. Transport: Pomorie este 8 km de aeroportul Burgas. Are 1 port, 2 terminale, o staţie de cale ferată pentru transportul de marfă. Reţeaua de drumuri are o lungime de 150.3 km, din care 11% sunt de primă clasă. Lungimea reţelei de alimentare este de 151 km. Municipalitatea are 6 posturi digitale. Densitatea de telefon este de 32%. Structura este industria turismului. Pomorie Bay este preferat pentru veliere şi salupe - de la pescari amatori. Mijloacele de existenţă tradiţionala ale populaţiei locale – cultivarea vitei de vie, sare şi pescuit, turism şi activităţile sale, agricultură şi silvicultură: cu un fondul agricol de 283688 ha şi pădure - 100,393 acri. TURISM: Este dovedit faptul că nămol curativ din statiunea Pomorie este extras din lac sarat, este printre cele mai bune din lume. În sanatoriile moderne din Pomorie se trateaza boli ale aparatului locomotor, ginecologice, chirurgicale şi traumatice, pielii, nervii periferici, non-specifice boli ale organelor motorii, cardiovasculare, etc chernodorobni. Rurală şi Ecoturism - Gorica, Bata, Kozichino, Galabec Balneotourism: noroi - Pomorie, spa-uri şi Kamenar Medovo. CULTURĂ: În Pomorie sunt doa opere de stat, "Educaţie" şi "Lumina" - Muzeul Municipal, Muzeul de Sare, galerie de artă şi Complexul Municipal pentru copii si alte 11 centre comunitare. SĂNĂTATE: Municipalitatea funcţionează cu un centru de sănătate, spitale, birouri individuale medicale, staţiuni balneare şi sanatorii. Lacul Pomorie - zonă protejată, super-sarat cu o suprafaţă de 1000 ha. Pomorie are o zona protejata 2.0 ha, situat în apropiere de satul Gorica si Koriyata - suprafata de 20 ha, Galabec Manastirea "Sf. George "- Pomorie - Manastirea Ortodoxa, "Casele vechi Pomorie" - Biserica "Schimbarea la Fata" - Pomorie, "Sf. Maria" - Pomorie şi multe altele.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Pomorie

Aparthotel Pomorie Bay

Aparthotel Pomorie Bay Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Pomorie, Bulgaria)

ApartHotel POMORIE BAY este unul dintre cele mai bune hoteluri statiunea Pomorie. Aparthotelul se mândreşte cu o locaţie convenabilă, cu facilităţi moderne şi servicii excelente. Oaspeţii pot experimenta cele mai înalte standarde de confort, cele mai recente facilităţi de agrement şi sport.


Hotel Interhotel Pomorie

Hotel Interhotel Pomorie Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel INTERHOTEL POMORIE este bine cunoscut cu o durata lungă (peste 30 de ani) de tradiţii în domeniul turismului de agrement si balneologic pe teritoriul Bulgariei şi in Europa. Tratamentele pe care le ofera implică exclusiv utilizarea resurselor locale unice naturale, cum ar fi namol, saramura cu puterile sale curative combinate.


Hotel Interhotel Pomorie Relax

Hotel Interhotel Pomorie Relax Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel INTERHOTEL POMORIE RELAX este bine cunoscut cu lungă durată de tradiţii în domeniul turismului de agrement si balneologie pe teritoriul Bulgariei şi restul Europei. Tratamentele pe care le ofera implică exclusiv utilizare a resurselor locale unice naturale, cum ar fi namol, saramura cu puterile lor curative combinate.


Hotel Mants 2

Hotel Mants 2 Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel MANTS 2 este absolut potrivit pentru vacanta de familie in Pomorie.


Hotel Paradise

Hotel Paradise Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel PARADISE ofera o atmosfera prieteasca pentru a petrece o vacanta placuta, cu o arhitectură modernă şi elegantă, un decor confortabil, ideal pentru relaxare completă şi de recreere.


Hotel Paros

Hotel Paros Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel PAROS oferă unităţi de cazare elegante, în stil mediteranean, cu vedere la Marea Neagră, ofera turistilor facilitati si servicii de a petrece o vacanta perfecta.


Hotel Regata

Hotel Regata Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel REGATA ofera o atmosfera prieteasca pentru a petrece o vacanta placuta, cu o arhitectură modernă şi elegantă, un decor confortabil, ideal pentru relaxare completă şi de recreere.


Hotel Sf Petru Si Pavel

Hotel Sf Petru Si Pavel Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel Sf. PETRU si PAVEL are 7 etaje, cu o arhitectura moderna, construit in 2007 fiind unul dintre cele mai mari hoteluri din statiunea Pomorie.


Hotel Sunny Bay

Hotel Sunny Bay Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel SUNNY BAY oferă unităţi de cazare elegante, în stil mediteranean, cu vedere la Marea Neagră, ofera turistilor facilitati si servicii de a petrece o vacanta perfecta. În afară de activităţi sau băi de soare pe plajă, puteţi de asemenea să exploraţi această zonă atrăgătoare, culturală şi naturală. Forma de Y a complexului asigură vederi superbe la mare din toate apartamentele.


Hotel Zeus

Hotel Zeus Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel ZEUS fost construit în 2006 - cu o arhitectură modernă şi elegantă, un decor confortabil, ideal pentru relaxare completă şi de recreere.

Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com