Sunny Beach, Bulgaria

Descriere Sunny Beach Bulgaria

Sunny Beach este una dintre cele mai mari si mai renumite statiuni de pe litoralul Bulgaresc. Se afla la 35 km nord de Burgas si numai 3 km sud de satul de vacanta Sf. Vlas. La sud, se uneste cu Nessebar. Construirea statiunii a inceput in 1958 iar locul a fost ales pentru pozitia sa geografica si conditiile climatice. Verile sunt calde dar nu fierbinti, cu brize placute dimineata si seara. Plaja cu nisip fin auriu are 7 km lungime si 100 m latime. Apa este calda si cristalina. Platoul marii coboara lin si este fara pietre ascutite, ideal pentru inot si scufundari. Turistii au la dispozitie facilitati sportive si de distractie. Tenis, mini golf, popice, volei, schi nautic, pescut, fotbal, surf, yachting si multe altele. Statiunea ofera de asemena baruri, cluburi de noapte si restaurante cu bucatarie internationala si programe artistice. Sunny Beach este o statiune faimoasa pentru viata de noapte.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Sunny Beach

Aparthotel Galeon Residence Spa

Aparthotel Galeon Residence Spa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sunny Beach, Bulgaria)

Aparthotel GALEON RESIDENCE & SPA pune la dispozitia dumneavoastra cele mai bune servicii si facilitati, care va vor face sa va simtiti minunat in unul din cele mai frumoase statiuni de pe coasta bulgariei.


Aparthotel Maria Revas

Aparthotel Maria Revas Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sunny Beach, Bulgaria)

Aparthotel MARIA REVAS este un complex primitor cu o arhitectura deosebita oferind un concediu placut si relaxant, construt in anul 2006.


Hotel Barcelo Royal Beach

Hotel Barcelo Royal Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sunny Beach, Bulgaria)

Hotel BARCELO ROYAL BEACH are o arhitectura destul de impresionanta pentru cele 10 etaje. La primul al doilea etaj se află companii de renume mondial de cumpărături de tip boutique. Decorul în camere este selectat cu gust.


Hotel Royal Palace Helena Park

Hotel Royal Palace Helena Park Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sunny Beach, Bulgaria)

Hotel ROYAL PALACE HELENA PARK este cel mai bun loc unde sa fiti cazati, atunci când aveti un plan de vacanta si cautati un hotel în Bulgaria. Situat chiar pe malul marii şi înconjurat de hotel Green Park, Hotelul Helena Park va face sederea aici de neuitat.


Hotel Royal Palace Helena Park 1

Hotel Royal Palace Helena Park 1 Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sunny Beach, Bulgaria)

Hotel ROYAL PALACE HELENA PARK este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, exact unde marea intalneste muntele. Microclimatul este unic datorita brizei montane care improspateaza aerul chiar si in cele mai toride zile ale verii. Primul complex de 5 stele din Sunny Beach este si cel mai mare desfasurandu-se pe nu mai putin de 55.000 mp si este situat intr-un golf superb, avand acces direct la plaja si conditii ideale atat pentru vacante de familie dar si pentru turism de business pe toata durata anului.


Hotel Royal Palace Helena Sands

Hotel Royal Palace Helena Sands Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sunny Beach, Bulgaria)

Hotel ROYAL PALACE HELENA SANDS este clasificat la 5 stele, fiind ideal pentru un sejur de plaja intr-un ambient luxurios.


Hotel Victoria Palace

Hotel Victoria Palace Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sunny Beach, Bulgaria)

Hotel VICTORIA PALACE este un hotel de cinci stele si este situat în prestigiosul Sunny Beach - cea mai mare statiune bulgara a Marii Negre. Unităţile sale de alimentaţie publică au design atractiv, un interior rafinat si predispune la reala relaxare si buna dispozitie. Personalul cu înaltă calificare este întotdeauna in jurul oaspeţilor pentru a le garanta zile de neuitat si surprize placute.

Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com