Obzor

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Cliff Beach Spa
  • Share on Facebook

Hotel CLIFF BEACH & SPA oferă cazare confortabilă oaspeţilor săi în mica dar plin de viaţă staţiunea Obzor, va veţi bucura de faptul că hotelul este înconjurat de casele din sat, care vă oferă posibilitatea de a vedea viaţa locală, iar zona este relativ liniştită.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel CLIFF BEACH & SPA este situat in apropierea plajei Irakli (Heracle), cu o panorama deosebita asupra marii negre si este inconjurat de o zona naturala verde.

Structura de cazare:

Hotel CLIFF BEACH & SPA complexul este format din 4 cladiri principale aranjate in jurul piscinelor exterioare si gradinilor, toate orientate catre mare. In total sunt 140 de camere duble, studiouri si apartamente. Camere single: pat matrimonial queen size, baie cu cada, balcon, acces internet, echipament audio si video. Camere duble: pat matrimonial sau 2 paturi, baie cu cada, balcon, acces internet, echipament audio si video. Studio: 1 pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cada, kitchineta cu echipament, acces internet, echipament audio si video. Apartament cu un dormitor: 1 pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cabina de dus, kitchineta cu exchipament, dormitor si living separate printr-o usa,acces internet, echipament audio si video. Apartament cu doua dormitoare: 2 dormitoare si un living cu usa, un dormitor cu pat matrimonial, un dormitor cu 2 paturi, canapea extensibila in living pentru 2 persoane, baie cu cabina de dus, kitchineta cu echipament, acces internet, echipament audio si video. Unele dormitoare dispun de jacuzzi. Camerele economice sunt localizate la parter. Apartamentul lux este localizat la ultimul etaj si are Jacuzzi privat. 

Servicii si facilitati:

Hotel CLIFF BEACH & SPA vă oferă următoarele facilităţi: piscine exterioare in cascade, piscina exterioara, centru SPA (sauna, baie de aburi cu posibilitate de infuzii, camera de relaxare, 4 camere pentru terapii umede si uscate, centru fitness), restaurantul "Signature" cu mancaruri traditionale si din bucataria Europeana (150 locuri din care 42 pe terasa), lobby bar "Zen", pool bar, braserie in aer liber, barbeque, camera de jocuri, 3 sali de conferinte modulare (se pot transforma intr-o sala cu o capacitate de 160 locuri cu toate echipamentele necesare), room service, spalatorie, calcatorie, uscatorie, polish pantofi, echipamente sportive, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 11.07-20.08: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 21.06-10.07; 21.08-31.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 01.06-20.06; 01.09-20.09: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

NOTA: Toate preturile sunt valabile pentru minim 4 nopti cazare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 15.05.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel CLIFF BEACH & SPA se vinde bine pe website-ul nostru.

Una dintre alegerile noastre de top din Obzor.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 10 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camera.


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com