Sveti Vlas

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Aparthotel Premier Fort Beach
  • Share on Facebook

ApartHotel PREMIER FORT BEACH este un nou complex de vacanta (PREMIER FORT BEACH, FORT CUISINE, FORT CLUB, FORT SANDS RESORT) intre Sunny Beach si St. Vlas, situat pe malul marii. Oferă oaspeților multe posibilități pentru petrecerea unei vacanțe variate și placate, puteți să vă bucurați de viața de noapte din stațiunile cele mai cunoscute de pe litoralul bulgar (Sunny Beach, Sveti Vlas, Elenite) cu barurile, restaurantele și discotecile lor, puteți vedea atracțiile istorice ale orașului vechi Nesebar și împrejurările, dar și puteți să vă petreceți timpul relaxând în atmosfera confortabilă și liniștită, oferită în complex. Aerul proaspăt de mare, apa transparentă și combinația între climatul de mare și de pădure sunt deosebit de bune pentru sănătatea familiei dumneavoastră. Toate acestea fără îndoială fac „Premier Fort Beach” locul perfect pentru petrecerea vacanței dvs. de familie.

Localizarea unitatii de cazare:

ApartHotel PREMIER FORT BEACH este situat pe prima linie a malului mării. Complexul se află în partea liniștită de nord a stațiunii Sunny Beach, aproape de orașul Sveti Vlas și stațiunea Elenite. Aparthotelul „Premier Fort Beach” este la câțiva pași de centru și la 2 kilometri de portul de agrement de lux al orașului Sveti Vlas.

Structura de cazare:

ApartHotel PREMIER FORT BEACH dispune de cite 85 unitati de cazare situate pe 5 etaje in 6 corpuri (PREMIER FORT BEACH, FORT CUISINE, FORT CLUB, FORT SANDS RESORT). Studio (45 mp): sunt dotate cu: parchet, grup sanitar propriu cu cadita, uscator de par, chicineta cu plita electrica, cuptor, vesela si tacamuri, cuptor cu microunde, toaster, filtru cafea, ceainic electric, frigider, aspirator, masina spalat haine (+/-), masa calcat si fier de calcat, canapea extensibila, pat matrimonial sau 2 paturi single, aer conditionat, TV satelit, telefon, acces internet, balcon. Apartamente cu un dormitor (75 mp): sunt dotate cu usa despartitoare, parchet, grup sanitar propriu cu cadita, uscator de par, living cu chicineta, plita electrica, cuptor, vesela si tacamuri, cuptor cu microunde, toaster, filtru cafea, ceainic electric, frigider, aspirator, masina spalat haine, masa calcat si fier de calcat, canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial sau 2 paturi single, aer conditionat, TV satelit, DVD, radio, telefon, acces internet, balcon. Apartamente cu doua dormitoare (80-100 mp): sunt dotate cu usa despartitoare, parchet, grup sanitar propriu cu cadita, uscator de par, living cu chicineta, plita electrica, cuptor, vesela si tacamuri, cuptor cu microunde, toaster, filtru cafea, ceainic electric, frigider, aspirator, masina spalat haine, masa calcat si fier de calcat, canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu 2 paturi single, aer conditionat, TV satelit, DVD, radio, telefon, acces internet, balcon. Apartamente cu trei dormitoare (115 mp): sunt dotate cu usa despartitoare, parchet, grup sanitar propriu cu cadita, uscator de par, living cu chicineta, plita electrica, cuptor, vesela si tacamuri, cuptor cu microunde, toaster, filtru cafea, ceainic electric, frigider, aspirator, masina spalat haine, masa calcat si fier de calcat, canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, dormitoare cu cate 2 paturi single, aer conditionat, TV satelit, DVD, radio, telefon, acces internet, balcon.

Servicii si facilitati:

ApartHotel PREMIER FORT BEACH este dotat cu 3 restaurante (un restaurant principal, două restaurante „a la carte”), seara poate fi petrecută la barul din hol. Sport si divertisment: activități precum tenis de masă și o sală de jocuri sunt oferite la hotel. Printre facilitățile de agrement din Premier Fort se numără o baie turcească și masaje. Oaspeții care doresc să fie activi în vacanță se pot bucura de activități precum tenis, 3 piscine cu apă dulce, unul din care fiind cu tobogan de apă, piscină pentru copii, loc de joacă, bar, magazin, aer condiționat, un lounge, un lift, salon de masaje, hamam, salon de frumusețe (coafor, manichiură, pedichiură), echipamente de fitness în jurul piscinei, masă de tenis și biliard, serviciu de spălătorie și călcat, birou de schimb valutar, birou de recepție unde veți găsi informații despre diferite excursii în țară și străinătate, precum și șezlonguri și umbrele gratuite în jurul piscinelor, internet WI-FI pe teritoriul complexului. Pentru confort, băuturi răcoritoare sunt oferite la barul de la piscină. Parasolarele și șezlongurile sunt disponibile contra unei taxe suplimentare la plajă și sunt gratuite la piscină. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-10.06; 16.09-30.09: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 11.06-30.06; 25.08-15.09: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 01.07-24.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

NOTA: Toate preturile sunt valabile pentru minim 3 nopti cazare. 

Informatii pentru turisti:

ApartHotel PREMIER FORT BEACH se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Sveti Vlas.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2014.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


ApartHotel PREMIER FORT BEACH

Regim de Masa: Numai Cazare                   

Categorie: 4*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Studio Standard

Apartament Standard

3 persoane

Un dormitor

Doua dormitoare


4 persoane

6 persoane

Perioada

Sejur minim

 

01.06.2023 – 30.06.2023

3 nopti

50

67

100

01.07.2023 – 31.08.2023

3 nopti

79

94

122

01.09.2023 – 30.09.2023

3 nopti

50

67

100

TIPUL DE CAMERA

Studio Family

Apartament Lux

3 persoane

Doua dormitoare

Trei dormitoare


6 persoane

8 persoane

01.06.2023 – 30.06.2023

3 nopti

59

114

145

01.07.2023 – 31.08.2023

3 nopti

89

139

202

01.09.2023 – 30.09.2023

3 nopti

59

114

145

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 8 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 5 euro/zi.

Supliment demipensiune(optional)

Adult: 20 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 11 euro/zi.

Supliment pensiune completa (optional)

Adult: 27 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 14 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa (functie de pachetul ales) - buffet suedez, umbrela si sezlonguri la piscine, A/C.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com