Obzor

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Sania
  • Share on Facebook

Hotel SANIA oferă cazare confortabilă oaspeţilor săi în mica dar plin de viaţă staţiunea Obzor, va veţi bucura de faptul că hotelul este înconjurat de casele din sat, care vă oferă posibilitatea de a vedea viaţa locală, iar zona este relativ liniştită și este o combinație de arhitectură modernă și confort.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel SANIA se afla la 150 m de plaja si la 250 m de centrul orașului.

Structura de cazare:

Hotel SANIA este o clădire de patru etaje si dispune de 14 de camere duble standard, 3 camere duble de lux, o camera single, o camera pentru persoanele cu dizabilitati. Fiecare cameră are aer conditionat, televizor și frigider/minibar, grup sanitar, telefon, uscator de par, balcon. Este posibilitatea de a pune un pat suplimentar în fiecare cameră.

Servicii si facilitati:

Hotel SANIA vă oferă următoarele facilităţi: piscina in aer liber, restaurant, animatori, securitate, Seif, room service, loc de joaca, piscina pentru copii, gratar, tenis de masa, lobby bar, televiziune prin cablu, instalaţie de climatizare, încălzire, frigider, telefon, internet, baie/toaleta, spalatorie, balcon, radio, fier de calcat, uscator de par, spălătorie, gradina de vara, bar la piscina, acces pentru persoane cu handicap. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 11.07-21.08: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-10.07; 22.08-04.09: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 01.06-15.06; 05.09-30.09: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

NOTA: Toate preturile sunt valabile pentru minim 3 nopti cazare. Pentru mai putin, pretul se majoreaza 15%.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2019 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel SANIA se vinde bine pe website-ul nostru.

Una dintre alegerile noastre de top din Obzor.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 10 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camera.Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com