Bansko

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Aparthotel Bansko Royal Tower
  • Share on Facebook

ApartHotel BANSKO ROYAL TOWER, petreceți vacanta în mod activ pe pârtiile de schi şi vă bucuraţi-vă de partea istorică a statiunii Bansko cu casele sale tradiționale din lemn. Un hotel confortabil, situat la cativa pasi de statia de telegondola. O alegere potrivita pentru o vacanta de iarna perfecta.

Localizarea unitatii de cazare:

ApartHotel BANSKO ROYAL TOWER este situat la malul râului Glazne in partea de sud-vest a statiunii Bansko, de-a lungul raului Glazne, la 150 m de telecabine, in apropiera imediata de centrul comercial Mall Bansco. Hotelul este alcatuit din apartemente, amplasate in 12 cladiri a cate 5 nivele, fiecare cladire cu intrare separata si lift.

Structura de cazare:

ApartHotel BANSKO ROYAL TOWER ofera cazare in 3 studiouri, 74 apartamente cu un dormitor, 3 apartamente cu doua dormitoare. Studio (40 - 60 mp): pat matrimonial sau doua paturi single, A/C, TV, incalzire, telefon, internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta. Apartament cu un dormitor (60 - 80 mp): pat matrimonial, A/C, living cu mini-bucatarie, incalzire, TV, internet, mini bar, baie cu cada, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta. Apartament cu doua dormitoare (100 – 120 mp): 2 dormitoare cu usa, masa si canapea, cu balcon, pat matrimonial, A/C, living cu mini-bucatarie, incalzire, TV, internet, mini bar, baie cu cada, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta.

Servicii si facilitati:

ApartHotel BANSKO ROYAL TOWER dispune de restaurant „In Old Sofia”, restaurant „Zero Degrees”, bar de noapte „Zero Degrees”, lobby-bar cu 30 de locuri, sala de fitness, sauna, piscina acoperita (300C), mini market, schimb valutar, camera de pastrare a echipamentului de schi (gratuit), zona de relaxare, 2 lifturi, transport pana si de la partii, deposit de echipamente de schi, calcare si curatatorie, seif la receptie, servicii turistice şi de afaceri, centrul de afaceri, internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit, birou de schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu disabiltati. Pentru copii: loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii. Activitati de agrement si relaxare: gratuit, piscina exterioara cu sezlonguri, piscina interioara (cu incalzire pe perioada iernii), jacuzzi, sala de fitness, sauna, baie cu aburi, teren pentru volei, Wi-Fi Internet (la receptie si restaurant), contra cost: teren pentru badminton, inchiriere buggy, inchiriere biciclete. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Early Booking:

1. EARLY BOOKING: 10% discount pentru rezervarile facute pana la data de 15.11.2018 si achitate integral pana la data de 15.11.2018 (schimbarile de nume si de date nu sunt permise, nu se aplica reduceri pentru suplimente, taxa statiune, anularile sunt penalizate cu 100%).

NOTA: Pentru perioada de Revelion (27.12 - 04.01), anularile facute dupa 31.10.2018 si 30.11.2018 se penalizeaza cu 100%.

Oferta Speciala:

7 = 6 (platesti 6 nopti si stai 7),10=9 (platesti 9 nopti si stai 10), pentru intrari intre 23.12.2018 – 09.01.2019.

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 25.12.-05.01: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 01.12-22.12; 10.03-30.04: se poate anula cu 9 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 23.12-03.01; 11.01-09.03: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

NOTA: Toate preturile sunt valabile pentru minim 3 nopti cazare. Pentru mai putin de 3 nopti, preturile se majoreaza 20 %.

Informatii pentru turisti:

ApartHotel BANSKO ROYAL TOWER se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Bansko.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com