Bansko

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Aparthotel Todora Tower
  • Share on Facebook

ApartHotel TODORA TOWER este o constructie de top cu cea mai bună locaţie pentru schi şi se bucură de un decor spectaculos, oferă facilităţi de agreement si experienţă uimitoare in statiunea Bansko.

Localizarea unitatii de cazare:

ApartHotel TODORA TOWER este situat peste drum de gondola-ski, vis-a-vis de elegantul Hotelul Kempinski Grand Arena.

Structura de cazare:

ApartHotel TODORA TOWER are 18 apartamente cu un dormitor şi studiouri disponibile pentru inchiriat pe termen scurt şi lung. Toate apartamentele şi studiourile sunt mobilate lux, au o sufragerie cu canapea-pat, masa, cana de cafea, cablu TV cu canale internaţionale, bucătărie cu facilităţi pentru gătit şi măncat. Fiecare apartamente are semineu. Fiecare apartament sau studio are vedere la muntetele Pirin si Rila. Serviciul de curatenie este efectuat la fiecare 3 zile şi este gratuit. Camera de depozitare pentru ski/snowboard este disponibila la subsol. Studiourile sunt adaptate pentru a caza trei adulti sau 2 adulti si 2 copii. Apartamentele cu doua camere au capacitate de cazare pentru patru adulţi sau trei adulti si doi copii mici. Toate apartamentele sunt dotate cu mobilier nou, modern şi de înaltă calitate,TV prin satelit, bucătărie cu frigider, un aragaz, vesela, o baie cu dus, uscator de par, CD-uri si MP3 playere. Datorita pozitiei lor atractive şi de calitate, acestea sunt în cerere mare de inchiriat astfel încât nu este uşor să obţii un termen liber.

Servicii si facilitati:

ApartHotel TODORA TOWER este aproape de puncte de atractie ca cabinele de schi, baruri, restaurante, magazine, bănci şi bancomate, acces la Internet, spa de lux, sala de sport, bazine de înot, patinoar. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12-25.12, 03.01-31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12-02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12-04.01), anularile facute dupa 31.10 si 30.11 se penalizeaza cu 100%. 

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10 si 30.11 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

ApartHotel TODORA TOWER se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Bansko.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com