Bansko

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Ikonomov Spa
  • Share on Facebook

Hotel IKONOMOV are conditii de cazare exceptionale, produse traditionale delicioase, proximitatea partiilor, facilitatile multiple si nu in ultimul rand serviciile de calitate si tarifele convenabile fac a fie preferat de turistii din toata Europa pentru petrecerea vacantei de iarna si a sarbatorilor.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel IKONOMOV se afla la doar se afla la 800 de metri de telegsondola si la 1 km de centrul statiunii. Acesta a fost construit in anul 2000 si renovat in anul 2006.

Structura de cazare:

Hotel IKONOMOV este compus dintr-o cladire cu 4 etaje, 7 camere duble, 5 camere triple, 1 mezonet cu doua dormitoare si 1 apartament cu doua dormitoare. Camere duble (22 mp): 2 paturi separate sau un pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, prosoape, cosmetice de baie, televizor, mini-frigider, Wi-Fi – gratuit, cu sau fara balcon, masa de calcat la cerere, podea acoperita cu mocheta, gresie, pat suplimentar (fotoliu extensibil). Studio (40 mp): doua paturi normale, pat suplimentar, bucatarie (fierbator electric, cuptor cu microunde, prajitor de paine), vedere munte/oras, parchet. Apartamente cu doua dormitoare (40 mp): camera de zi cu o canapea extensibila si 2 dormitoare separate/pat matrimonial si doua paturi twin, usa intre camere, bucatarie (cuptor cu microunde, frigider, tacamuri, gatitul nu este permis), baie cu dus, uscator de par, prosoape, cosmetice de baie, televizor, cana electrica, Wi-Fi – gratuit, balcon, masa de calcat la cerere, podea acoperita cu mocheta si gresie. Maisonette cu doua dormitoare (40 mp): la etajul 1 - pat dublu si pat single, la etajul 2 - pat dublu, baie cu dus, uscator de par, prosoape, cosmetice de baie, televizor, cana electrica, Wi-Fi – gratuit, fara balcon, masa de calcat la cerere, podea acoperita cu mocheta, gresie. Curatenie in camera – zilnic, schimbare lenjerie de pat - o data la 3 zile, schimbare prosoape - la cerere, posibilitate pentru un pat suplimentar (fotoliu extensibil).

Servicii si facilitati:

Hotel IKONOMOV ofera vizitatorilor un restaurant cu 140 locuri, restaurant in stil national, sistem de incalzire centrala, seif (gratuit), Wi-Fi in lobby (gratuit), gradina, spalatorie, calcatorie (contra cost), fier de calcat, accesul cu animale de companie nu este permis. Sport si agrement: gratuit – jacuzzi, sauna, contra cost – sah, masaj. Facilitati pentru copii: patut pentru copii, meniu pentru copii in restaurant, scaune inalte in restaurant, loc de joaca pentru copii. Schi: garderoba pentru echipamentul propriu de schi – gratuit. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12 - 25.12, 03.01 - 31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12 - 02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12 - 04.01), anularile facute dupa 31.10
si 30.11 se penalizeaza cu 100%.

Informatii pentru turisti:

Hotel IKONOMOV se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Bansko.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com