Bansko

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Izvorite
  • Share on Facebook

Hotel IZVORITE numele hotelului vine de la cele şapte izvoare din apropierea acestuia, care sunt repere pitorești din regiune. Hotelul este un loc atractiv pentru relaxare și vacanță la poalele impresionantului Munte Pirin.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel IZVORITE este situat în frumoasa padure de pin în zona vaii Chalin Valog, la 1100 m deasupra nivelului mării şi la 3 km de Bansko – complexul de ski Todorka .

Structura de cazare:

Hotel IZVORITE dispune de 21 de camere duble si 8 apartamente cu un dormitor. Camere duble (18 mp): paturi twin/pat matrimonial, TV satelit, telefon, frigider cu mini-bar şi un balcon, ceainic. Apartamente cu un dormitor (45 mp): pat matrimonial sau doua paturi, canapea extensibila, incalzire, TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, balcon, podeaua este acoperita cu parchet Fiecare dintre camere şi apartamente sunt dotate cu mobilier modern, care este ca o poarta de acces la natura curat şi virgine care înconjoară hotelul.

Servicii si facilitati:

Hotel IZVORITE are un restaurant atractiv cu muzica live, bar, discoteca, doua saune care sunt un mod minunat de a termina o zi pe pârtiile de schi, sala de masaj, depozit pentru ski,  închiriere şi stocare a echipamentului personal, draglift - uri proprii, gratar. Deschis permanent 01 ian – 31 decembrie. Cluburi de noapte: doar la 10 minute distanţă, vizitatorii vor putea să profite de noaptea activă a oraşului Bansko. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12-25.12, 03.01-31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12-02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12-04.01), anularile facute dupa 31.10 si 30.11 se penalizeaza cu 100%

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10 si 30.11 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel IZVORITE se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Bansko.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com