Antalya

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Adalya Art Side
  • Share on Facebook

Hotel ADALYA ART SIDE a fost construit cu o realizare arhitecturala impresionantă si are privelisti încântătoare la mare.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ADALYA ART SIDE este situat în staţiunea Antalya-Side, la 400 de metri de plajă. Distanţa până la zona pietonală centrală este de aprox. 200 de metri.

Structura de cazare:

Hotel ADALYA ART SIDE oferă cazare confortabilă in 417 camere mobilate elegant. Camere duble (21 mp): doua paturi twin, canapea extensibila, aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, televizor, telefon, mini bar, balcon, seif in camera (contra cost), podea acoperita cu parchet.

Servicii si facilitati:

Hotel ADALYA ART SIDE are restaurant principal cu aer condiţionat si ofera cele mai bune specialităţi culinare din bucătăria bulgară şi mâncăruri tradiţionale mediteraneene precum si pizza italiana. Pentru oaspeţii este un bar irlandez tipic cu feluri de mâncare cunoscute din Regatul Unit. Barul din hol este un loc minunat si confortabil pentru recreere la începutul şi la sfârşitul zilei. Oaspeţii hotelului care îşi petrec timpul la piscina se bucura de un bar unde se servesc cocktailuri, bere şi băuturi clasice. Servicii de spa şi de petrecere a timpului liber: hotelul oferă piscină în aer liber cu sector pentru copii, masaje de relaxare. Servicii: servicii suplimentare, cum ar fi saloane de coafură, servicii medicale, seif personal, room service, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie). Divertisment de noapte in imediata apropiere a hotelului sunt restaurante traditionale, cafenele, pub - uri, baruri, care oferă servicii excelente. 

Informatii pentru turisti:

Hotel ADALYA ART SIDE se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Antalya.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 10 Aprilie 2013.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!



Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com