Alanya

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Alaiye Resort Spa
  • Share on Facebook

Hotel ALAIYE RESORT & SPA a fost construit in anul 2004, renovat in anul 2007 si este alcatuit dintr-un corp principal de 7 etaje, 5 corpuri de 6 etaje Annex si un corp de 5 etaje Boutique. Hotelul cuprinde o suprafata de 30000 mp si aduce un spirit nou resortului, fiind un univers in interiorul universului, oferind o serie de servicii si facilitati moderne.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ALAIYE RESORT & SPA se afla la 120 de metri de plaja, la 22 km de centrul orasului Alanya si la 105 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit in anul 2004 si se intinde pe o suprafata de 48,000 de metri patrati, iar ultima renovare a fost facuta in anul 2012.

Structura de cazare:

Hotel ALAIYE RESORT & SPA este alcatuit dintr-o cladire cu 7 nivele si 5 cladiri a cate 6 nivele, cladirile fiind unite intre ele si au 199 camere duble standard, 197 family room cu 2 camere. Camere duble standard (26 mp): baie, foehn, halat, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (apa, bauturi racoritoare, se completeaza zilnic - gratuit), seif (contra cost), pardoseala parchet laminat, balcon. Family Room (32 mp): baie, foehn, halat, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (apa, bauturi racoritoare, se completeaza zilnic - gratuit), seif (contra cost), pardoseala parchet laminat, balcon. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana. 70% din camere sunt cu vedere directa sau partiala la mare.

Servicii si facilitati:

Hotel ALAIYE RESORT & SPA ofera oaspetilor sai un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, chinezesc, mediteranean-rezervarea unei mese la oricare din aceste restaurante este gratuita o data pe saptamana), 5 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, 2 tobogane, cabinet medical (2 ore pe zi), centru SPA, centru Thalasso, coafor, lant de  magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 2 sali de conferinte (pentru 200 persoane fiecare). Gratuit: baie turceasca, sauna, sala fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, baschet, 2 terenuri de tenis acoperite - cu suprafata dura, inchiriere de rachete de tenis si mingi, tenis de masa, darts, program de animatie, muzica live (o data/saptamana), discoteca (cu intrare) si internet Wi-Fi (in lobby). Contra cost: masaj, jacuzzi, nocturna terenului de tenis, biliard, aparate de joc, internet cafe si diving. Facilitati copii: piscina, 2 tobogane acvatice, loc de joaca si mini club (4-12 ani). Plaja: plaja proprie, nisip. Gratuit: bar pe plaja, la piscina si pe plaja – umbrelele si sezlongurile, saltelele. Prosoapele de plaja - cu garantie. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-15.06: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-05.07 - 23.08-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 06.07-22.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel ALAIYE RESORT & SPA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Alanya.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2012.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com