Alanya

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Aydinbey Gold Dreams
  • Share on Facebook

Hotel AYDINBEY GOLD DREAMS este un hotel de marime medie, confortabil, cu programe de animatie si camere placute. Destinat pentru vacante de familie si tineret. Hotelul si-a deschis portile in anul 2003, insa a fost renovat complet in iarna anului 2015. Hotelul Aydinbey Gold Dreams se intinde pe o suprafata totala de 17.227 mp.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel AYDINBEY GOLD DREAMS face parte din renumitul lant hotelier Anydinbey Hotels, este situat la 50 de metri de plaja si se afla la 25 de km de centrul orasului Alanya, la 110 km de aeroportul international din Antalya si la 120 de km de centrul orasului Antalya.

Structura de cazare:

Hotel AYDINBEY GOLD DREAMS are o capacitate de 345 camere repartizate in 2 cladiri principale si 5 bungalow-uri, 310 camere duble standard room, 5 family room cu 2 camere F1 (in cladirea principala, 30 villa family room cu 2 camere F2 (cu vedere la piscina). Economic Room (18 mp): sunt echipate exact ca o camera standard, insa sunt amplasate la parter sau in zone mai defavorabile ale hotelului, au suprafata mai mica, cu/fara balcon, baie cu cada si wc, aer conditionat, mini bar, televiziune prin satelit, telefon, uscator de par si seif. Camere duble standard (22 mp): mocheta, baie cu cada si WC, uscator de par, aer conditionat, TV LCD prin satelit, mini bar, seif, balcon. Family Room (44 mp): 2 camere, dotate cu baie cu dus si WC, aer conditionat, uscator de par, TV LCD prin satelit, mini bar, seif, gresie si balcon. Villa family (45 mp): 2 dormitoare cu usa F2 cu vedere la piscina, baie. Toate camerele sunt dotate cu baie, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (apa, bauturile racoritoare - se suplimenteaza zilnic, gratuit), seif (gratuit), pardoseala - mocheta (hotel), gresie (in vile), balcon si room service (24 ore - contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 2 ori pe saptamana. Mini barul din camere este gratis si este improspatat zilnic cu bauturi racoritoare.

Servicii si facilitati:

Hotel AYDINBEY GOLD DREAMS ofera oaspetilor sai un restaurant principal, 2 restaurante a la carte (barbeque, pescaresc - cu rezervare prealabila, o masa/sejur de o saptamana - gratuit), 5 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 2 tobogane acvatice, medic la solicitare, frizerie, lant de magazine, spalatorie, 2 sali de conferinte (100-120 persoane). Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, baschet, tenis de masa, darts, teren de tenis cu suprafata din tartan, program de animatie, discoteca si internet Wi-Fi (in lobby). Contra cost: masaj, biliard, inchirierea rachetelor de tenis si a mingilor, sporturi acvatice cu motor si internet cafe. Facilitati copii: piscina, teren de joaca, mini club (4-12 ani) si bona (contra cost). Plaja privata cu nisip. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele - gratuit. Prosoapele de plaja - cu garantie. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-15.06: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-05.07 - 23.08-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 06.07-22.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate

Informatii pentru turisti:

Hotel AYDINBEY GOLD DREAMS se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Alanya.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2016.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com