Alanya

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Asia Beach Resort
  • Share on Facebook

Hotel ASIA BEACH RESORT si-a deschis portile in luna iunie a anului 2016, Hotelul Asia Beach Resort se mandreste cu un design modern si luxos, dar si cu servicii de 5 stele. Astfel, hotelul ofera clientilor sai o vacanta de neuitat la malul marii, convingandu-si astfel clientii sa revina cu drag si anul urmator. Hotelul oferă vederi uimitoare la mare și munte, împreună cu vederi unice ale castelului, care pe timp de noapte sunt incantatoare.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ASIA BEACH RESORT este amplasat la doar 30 de metri de malul marii si se afla la 300 de metri de Oba Center, la 3 km de centrul statiunii Alanya, la 40 de km de aeroportul Gazipasa din Alanya si la 130 de km de aeroportul international din Antalya.

Structura de cazare:

Hotel ASIA BEACH RESORT are o capacitate de 320 de camere. Camera dubla standard (28-41 mp): un pat matrimonial si un pat de o persoana, fotoliu, parchet, seif, telefon, minibar, TV satelit, aer conditionat centralizat, baie cu dus, set cafea/ceai, DND sistem, internet wi-fi, uscator de par, canapea. Camera nu are balcon. Honeymoon suite (42-62 mp): este cu vedere la mare, un pat matrimonial, fotoliu, internet wi-fi, parchet, seif, telefon, minibar, TV, baie cu dus, jacuzzi, set cafea/ceai, DND sistem, aer conditionat centralizat, consola jocuri, uscator de par. Family Room (39 mp): dormitor pt adulti cu un pat matrimonial si un separeu cu paturi supraetajate pentru copii. Camerele sunt dotate cu parchet, telefon, aer conditionat centralizat, minibar, seif, uscator de par, 2 TV-uri, internet wi-fi, jocuri, canale cu muzica, baie cu dus, fotoliu, set cafea/ceai, DND sistem. Camerele sunt cu/fara balcon si cu vedere la mare. Apartament cu doua dormitoare (58-74 mp): cu/fara vedere partiala la mare, 2 dormitoare, unul cu un pat matrimonial, iar cealalt cu 2 paturi twin, 2 TV-uri, internet wi-fi, 2 fotolii, aer conditionat centralizat, set cafea/ceai, telefon, minibar, seif, parchet, DND sistem, balcon. Fiecare dormitor are baie separata, aceasta este dotata cu dus, uscator de par, WC. Minibarul este aprovizionat o data pe zi cu bauturi racoritoare si apa.

Servicii si facilitati:

Hotel ASIA BEACH RESORT ofera oaspetilor sai un restaurant principal, propria plajă de nisip privată, împreună cu un dig unde puteți face plajă, va puteti relaxa sau puteti practica sporturi nautice. Alte facilitati: piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, centru spa, fitness, cinema, amfiteatru, bowling, camera de jocuri, miniclub. Fara plata: baie turceasca, sauna, aquapark, cinema, miniclub, baie cu aburi, centru fitness, squash. Cu plata: bowling (2 benzi), biliard, play station, internet cafe, amfiteatru, serviciu de inchirieri masini, coafor, magazin suveniruri, masaj, masaj VIP, sauna VIP, baie turceasca VIP, jacuzzi. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-15.06: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-05.07 - 23.08-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 06.07-22.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel ASIA BEACH RESORT se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Alanya.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2016.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com