Kavarna Zona Plaja

Rezervare telefonica sau email
Oferta Sejur
Hotel Royal Grand And Spa Pachet Paste 2024
  • Share on Facebook

Hotel ROYAL GRAND & SPA este o clădire rezidenţială modernă, poziţionarea clădirii permite fiecărui apartament să beneficieze de excelentă vedere la mare, face parte din grupul hotelier Royals Kavarna, deschis la 1 Mai 2018 si se afla direct pe malul marii. Privelistea superba asupra marii, facilitatile multiple, conditiile de cazare excelente, in camere spatioase, modern mobilate si cu serviciile traditionale, foarte bune, Royal Grand promite sa devina un hotel deosebit pentru o vacanta deosebita pe litoralul bulgaresc.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ROYAL GRAND & SPA este situat în cea mai buna localizare din zona fiind situat direct pe plaja in zona centrala a statiunii Kavarna si beneficiaza astfel de o superba priveliste la mare. Kavarna este o statiune renumita pentru peisajele sale frumoase, aproape neatinse de activitatea umană.

Structura de cazare:

Hotel ROYAL GRAND & SPA este o cladire moderna (2018) de 5 etaje deservite de 3 lifturi, 99 camere duble, 16 camere triple, 18 family room, 5 camere single, 13 apartamente cu un dormitor. Camera dubla (22 mp): un pat dublu sau 2 paturi de o persoană, aer condiționat, TV cu ecran plat de 32“, TV prin satelit, balcon cu vedere la mare sau parc, minibar - contra cost, baie cu duș, Wi-Fi gratuit. Camera dubla large (26 mp): paturi de o persoană sau un pat dublu și unul suplimentar, aer condiționat, TV cu ecran plat de 32“, TV prin satelit, canapea, balcon cu vedere la mare sau parc, minibar - contra cost, baie cu duș, Wi-Fi gratuit. Camera dubla superior (40 mp): paturi de o persoană sau un pat dublu și unul suplimentar, aer condiționat, TV cu ecran plat de 32“, TV prin satelit, canapea, balcon cu vedere la mare sau parc, minibar - contra cost, baie cu duș, Wi-Fi gratuit. Apartament cu un dormitor (58mp): living cu doua paturi de o persoană si dormitor cu un pat dublu, aer condiționat, TV cu ecran plat de 32“, TV prin satelit, balcon cu vedere la mare sau parc, minibar - contra cost, scaune de masă , baie cu duș. Posibilitatea de a adăuga un pat suplimentar, Wi-Fi gratuit. Curatenie in camere si schimbare prosoape – zilnic, lenjeria de pat se schimba de doua ori/saptamana, minibar - la cerere, cu rezervare la receptie in limita disponibilului.

Servicii si facilitati:

Hotel ROYAL GRAND & SPA ofera oaspetilor sai restaurant, lobby bar, piscină exterioara 72 mp cu sectiune pentru copii, sală de fitness, sală de conferințe (200 locuri), plajă privata, teren de volei pe plajă, bar pe plajă, facilități sportive acvatice, magazine de suveniruri și cosmetice, coafor și manichiură, biliard, inchiriere biciclete, tenis de masa. Centrul SPA: piscină interioara cu apă minerală (41 mp), zona de relaxare, vitamin bar, sauna, baia romană, jacuzzi, masaj. Facilitati pentru copii: mini club, scaune pentru copii în restaurante (in limita disponibil), paturi pentru copii în camere (in limita disponibil), meniul pentru copii în restaurante. Plaja proprie (gratuit): sezlonguri, umbrele, saltele de sezlong, prosop de plajă (cu garantie). Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Informatii pentru turisti:

Hotel ROYAL GRAND & SPA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Kavarna.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 05 Aprilie 2018.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Perioada 03 Mai 2024 - 06 Mai 2024

Tarif exprimat in euro / persoana – All Inclusive + Masa Festiva de Paste inclusa

Tip de camera

Grad maxim de ocupare

Pret pachet

Minim

Maxim

3 nopti

Loc in Camera Dubla De Lux cu vedere la mare

2 adulti

2 adulti + 1 copil (2 – 12 ani) / 3 adulti

290 euro

Loc in Camera Dubla De Lux cu vedere partial la mare

2 adulti

2 adulti + 1 copil (2 – 12 ani) / 3 adulti

280 euro

Loc in Camera Dubla De Lux cu vedere la park

2 adulti

2 adulti + 1 copil (2 – 12 ani) / 3 adulti

270 euro

Single

1 adult

1 adult + 1 copil (infanti)

401 euro

 

Servicii Incluse

- cazare 3 nopti

- masa all inclusive

- asistenta turistica.
- Masa fesiva de paste (meniu fix).

LOCURI LIMITATE

Servicii All Inclusive

• Mic dejun tip bufet, prânz la bufet, cină tip bufet.
• Varietate variată de băuturi locale 11.00 - 22.30 la barul lobby și în timpul prânzului și cina, băuturi după ora 22.30 se platesc.
Prânz special de Paște cu miel, tort de Paște și multe alte specialități.

Program folcloric, ouă colorate, prajituri de paste de Paște
• Oaspeții primesc cina la data sosirii și masa de prânz în ziua plecării.
Utilizarea centrului SPA: piscină interioară cu apă minerală fierbinte și secțiune pentru copii
Jacuzzi, cameră sărată, saună pe bază de plante, saună finlandeză, baie de aburi, găleți de gheață, dușuri de aventură, fântână de gheață, zonă de relaxare, sală de sport cu echipament Technogym, Wi-Fi.

Reduceri

Copil (0 – 2 ani): gratuit.

Cazare 2 adulti + 1 copil (2 – 12 ani): copil in camera dubla pe pat normal reducere 50 % din pretul de baza.

NOTA

Rezervările neplătite până la data de 20.04.2024 – vor fi anulate, anularea pina la 21.04.2024 – penalizare 50 %, dupa 21.04.2024 va fi penalizata cu 100%.
Sunt posibile schimbări de nume.
Fumatul în hotel nu este permis!.

Transport

Optional transport autocar, plecare pe 30 Aprilie 2024 cu retur pe 06 Mai 2024 

Tarif 50 EUR / persoana dus-intors 
Fiecare copil intre 2 – 06.99 ani are loc in autocar si are reducere 5 euro.
Copiii 0 - 2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar.

Plecarile se fac la orele: 06.30 GARA DE NORD (COLOANE) 
Turistii trebuie sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 de minute inaintea orei anuntate. 
In statiuni debarcam si imbarcam turistii in urmatoarele puncte:
Bucuresti  -  Gara de Nord - via-a-vis de Coloane.
Balchik – Hotel ELIT.

Transportul se efectueaza cu autocare clasificate conform normelor internationale (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc)

Rezervari la Telefon: 0728.251.000; E – mail: reservation@vgtour.ro


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com