Albena

Rezervare telefonica sau email
Oferta Sejur
Hotel Flamingo Grand Pachet Paste 2024
  • Share on Facebook

Hotel FLAMINGO GRAND este incojurat de natura unica din statiunea Albena, imbinata cu o arhitectura moderna si calitatea deosebita a serviciilor oferite, garanteaza o vacanta plina de confort si satisfactii deosebite.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel FLAMINGO GRAND se afla in partea centrala a statiunii Albena, la 150 metri distanta fata de plaja special amenajata pentru oaspetii hotelului.

Structura de cazare:

Hotel FLAMINGO GRAND ofera cazare in 260 de camere spatioase, dupa cum urmeaza: 75 sunt camere duble si duble family, 3 apartamente cu 2 dormitoare, 4 apartamente cu 4 dormitoare, 2 apartamente cu 3 dormitoare, 6 apartamente Panorama Superior, 12 Corner apartment, 144 garsoniere Deluxe si 14 garsoniere Executive.Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV satelit, internet, safe, minibar, telefon direct, uscator de par, aer conditionat si balcon. Studio (32 mp): mobilate cu rafinament, dotate cu aer condiţionat, mini bucătărie, TV LCD şi televiziune prin cablu, internet, seif, minibar, condiţii de pregătit ceai sau cafea gratuit, telefon cu legătură internaţională directă, fier de călcat, masă de călcat, sistem de incuiere, baie cu duş şi cadă pentru hidromasaj, uscător de păr, sistem S.O.S, sistem muzical. Studiou executive (38 mp): situate la etajele 7, 8 si 9, vedere panoramica spre mare, gradul maxim de ocupare: 2 adulti si 2 copii, sunt dotate cu aer conditionat, televizor LCD, conexiune la internet, seif, mini bar, facilitati pentru pregatirea ceaiului si a cafelei gratuit, telefon, fier de calcat si masa de calcat, baie cu cada si dus, grup sanitar separat, halat de baie si papuci, kitchineta dotata cu vesela si cuptor cu microunde, uscator de par, terasa cu masa si sezlonguri. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, schimbare lenjerie de pat-de 3 ori/saptamana, schimbare prosoape-de 3 ori/saptamana.

Servicii si facilitati:

Hotel FLAMINGO GRAND dispune de restaurant modern A-la-carte, restaurant principal, Bistro "Flamingo, Bussines center (amfiteatru cu capacitate de 320 locuri, alte 4 Sali cu capacitate diferita, 5 Sali de conferinte), SPA, piscina acoperita -200 mp, piscina in aer liber care se intinde pe o suprafata de 1200 qm cu tobogane si fantani arteziene, piscine pentru copii, saltelele si shezlong-urile, prosoape pentru piscine, slapi si halat pentru baie, sala de fitness, salon de frumusete, manichiura si pedichiura, magazine, galerie de arta, internet club, jocuri electronice, billiard, spatiu amenajat pentru copii, schimb valutar, seif, cafea si ceai in camera pe parcursul sederii, acces WiFi in locurile publice – hol, spatiu de joaca pentru copii, garaj si parcare. Sport şi divertisment: excursii, sporturi acvatice, volei de plajă, tenis, mini golf, călărie, scufundări, fotbal, baschet, tenis de masă, fitness, billiard, inchirieri de biciclete şi ricşe, plimbări cu trăsura, Luna Park, bowling. Parcul acvatic Aquamania: intrare gratuita, acces la piscine si tobogane, sezlonguri si umbrele (in functie de disponibilitati). Facilitati pentru copii: piscina pentru copii cu mini parc de distractii acvatice. Gratuit: 2 sezlonguri si o umbrela/camera pentru oaspetii hotelului la piscina si pe plaja, conexiune WiFi gratuita oriunde in Albena, acces gratuit la biblioteca de pe plaja! Oaspetii hotelului au la dispozitie shuttle bus spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre orele 09:30 si 17:00. Parcare - sezon 2021: gratuita pentru stationare in interiorul resortului maxim 30 de minute, pentru stationare indelungata autoturismele pot fi lasate in parcarea “Lazur” situata in zona nordica a statiunii (langa intrarea in Albena din drumul principal). Contra cost: 10 BGN/masina/zi (intrari si iesiri nelimitate din statiune) – pentru un loc in imediata vecinatate a hotelului unde se realizeaza cazarea (rezervare in avans sau la fata locului), 10 BGN/masina/sejur (se achita in plus 2 BGN pt fiecare intrare/iesire) – pentru un loc de parcare in cadrul statiunii (rezervare la fata locului), 5 BGN/masina/zi – pentru un loc de parcare in statia de autobuz situata langa intrarea in Albena. Locurile de parcare se aloca in functie de disponibilitate la fata locului. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena. Deschideți harta atașată, care ilustrează zonele de parcare și condițiile valabile pentru sezonul 2021.

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele: 05.05-21.06 si 01.09-31.10 - se poate anula fara penalizare cu 20zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioada: 22.06-31.08 - se poate anula fara penalizare cu 24 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene, anularile se vor penaliza cu
3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Anularile rezervarilor cu Early Booking se penalizeaza cu 80%. Orice modificare de nume, perioada, adaugare/scoatere de persoana
in camera duce automat la pierderea reducerii de Early Booking precum si a camerei, si va fi considerata o noua rezervare la tarif intreg. Aceasta se va putea confirma doar in limita disponibilului.

Informatii pentru turisti:

Hotel FLAMINGO GRAND se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Albena.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Mai 2012.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Perioada 30 Aprilie 2021 - 3 Mai 2021

Tarif exprimat in euro / persoana – Pensiune completa + Masa Festiva de Paste

Tip de camera

Grad maxim de ocupare

Pret

Minim

Maxim

Pret pachet 3 nopti

Studio standard

2 adulti

2 adulti + 1 copil (2 – 12 ani) / 3 adulti

175 euro

Studio DeLux

2 adulti

2 adulti + 1 copil (2 – 12 ani) / 3 adulti

191 euro

Studio Executiv

2 adulti

2 adulti + 1 copil (2 – 12 ani) / 3 adulti

208 euro

Studio Superior

2 adulti

2 adulti + 1 copil (2 – 12 ani) / 3 adulti

208 euro

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.01.2021 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 28.02.2021 – reducere de 10 %.

Servicii Incluse

- cazare minim 3 nopti.

- masa all inclusive.

- asistenta turistica.
- Masa fesiva de paste (meniu fix).

LOCURI LIMITATE

Pachetul ALL INCLUSIVE

Pachetul Pensiune completa Include - 3 mese principale băuturi răcoritoare utilizarea a 2 piscine în aer liber și 1 piscină interioară (încălzită), șezlonguri și umbrele de soare, utilizarea terenului de tenis, volei / teren de baschet, tenis de masă, jocuri sportive, animație, divertisment de seară.
• Masa tradițională festivă bulgară urmată de o petrecere DJ, care include băuturi și băuturi alcoolice bulgărești (până la ora 01:00)
• Prânz de Paște cu meniu tradițional
• WI-FI gratuit în toate domeniile.
• Check-in dupa ora 11.00 cu masa de prinz / check-out pina in ora 11.00 cu micul dejun.

Reduceri

 

Copil (0 – 2 ani): gratuit.

Cazare 2 adulti + 1 copil (2 – 12 ani): copil in camera dubla plateste 12 euro/zi.

Cazare 2 adulti + 2 copii (2 – 12 ani): si primul copil si al doilea copil in camera dubla platesc cite 12 euro/zi.

Cazare 1 adult + 1 copil (2 – 12 ani): copil in camera dubla reducere 30% din pretul de baza.

Adult pe pat suplimentar in camera dubla si apartamente are o reducere de 20% din pretul de baza.

NOTA

Rezervările neplătite până la data de 20.12.2020 vor fi anulate.
Anularea, efectuată după plată, fără schimbare de perioada și check out mai devreme, va fi taxată 100%.
Sunt posibile schimbări de nume.
Fumatul în hotel nu este permis!.

Transport

Optional transport autocar, plecare pe 30 Aprilie 2021 cu retur pe 02 Mai 2021 

Tarif 45 EUR / persoana dus-intors 
Fiecare copil intre 2-11.99 ani are loc in autocar si are reducere 5 euro.
Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar.

Plecarile se fac la orele: - 06.30 GARA DE NORD (COLOANE) 
Turistii trebuie sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 de minute inaintea orei anuntate. 
In statiuni debarcam si imbarcam turistii in urmatoarele puncte:
Bucuresti  -  Gara de Nord - via-a-vis de Coloane.
Nisipurile de Aur – Hotel Melia Grand Hermitage.

Transportul se efectueaza cu autocare clasificate conform normelor internationale (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc)

Rezervari la Telefon: 0728.251.000; E – mail : reservation@vgtour.ro


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com