Bulgaria Statiuni Litoral 2023
Balchik

Balchik (Bulgara: Балчик; Turca: Balchik; Greaca: Κρουνοι, Krounoi, Διονυσοπολις, Dionysopolis) este un oras de coasta si statiune la Marea Neagra, in sudul zonei Dobruja din nord-estul Bulgariei. Localitatea este in judetul (oblast) Dobrich, la 42 km nord-est de Varna. Orasul se intinde de-alungul teraselor deluroase ce coboara de pe platoul Dobruja pana la mare.
Istoria locului:
1 - Veche asezare traca.
2 - Colonie antica greceasca (ionica) in Moesia. Initial numita Krounoi. A fost redenumita Dionysopolis dupa ce o statuie a zeului Dionysus a fost descoperita in mare.
3 - Fortareata greco-bizantina.
4 - Sub dominatia imperiului oroman, orasul a capatat numele ce-l poarta si in prezent. S-ar putea ca acest nume sa provina dintr-un cuvant gagauz ce inseamna "oras mic", in opozitie cu Varna care era "orasul mare". Alta parere este ca actualul nume provine din numele propriu Balik.
Dupa eliberarea Bulgariei, agricultura a luat avant iar Balchik s-a dezvoltat ca centru al zonei. Punct de export al cerealelor si capitala a districtului. Mai tarziu a devenit un important centru turistic.
Compozitia etnica s-a schimbat treptat, de la majoritar gagauza si tatara/turca, catre predominant bulgara. Totusi, orasul inca pastreaza o minoritate turca de 16% iar moscheele otomane le pastreaza identitatea.
In perioadele 1913-1916 si 1919-1940, Balchik a fost parte din Romania.
Pe perioada administratiei romane, palatul din Balchik a fost rezidenta de vara favorita a Reginei Maria de Romania si a familiei. Aici se gaseste vila in stil oriental a reginei, unde, conform dorintei reginei, a fost tinuta inima ei, pana in 1940 cand prin Tratatul de la Craiova zona a fost retrocedata Bulgariei. Atunci, inima reginei a fost mutat in Romania.
Azi, palatul reginei si gradina botanica din apropiere sunt cele mai populare obiective turistice.

REGINA MARIA - O INIMA CIT O TARA (2007-2008) A fost iubită de oamenii obişnuiţi şi curtată de politicienii dornici să intre în augustele-i graţii. 45 de ani, regimul comunist a alungat familia regală a României din ţară şi din conştiinţa publică.
După revoluţie, Regina Maria s-a întors triumfătoare. Astăzi, prinţesa engleză prin venele căreia curgea sîngele ţarilor, căsătorită cu un principe german pentru a domni peste o mică ţară din Est subjugă şi fascinează, aşa cum a făcut-o şi în timpul vieţii.  

"LA REGINA!". I-au fost redescoperite şi editate scrierile. Istoricii au discutat rolul jucat în viaţa politică a ţării. Oamenii obişnuiţi au aflat amănuntele "picante" de care viaţa suveranei nu a dus lipsă. Locurile prin care îi plăcea să zăbovească au devenit, în timp, interesante pentru amatorii de călătorii. "Să mergem la Regina", se agitau vara trecută doi prichindei năbădăioşi în faţa intrării la castel. "L-am vizitat de cinci ori, dar văd că nu s-au plictisit", ne-au explicat părinţii, surprinşi şi ei de stăruinţa puştilor de-a merge "la Regina".

LUMINĂ DE BALCIC. Dintre acestea, Balcicul i-a fost cel mai aproape de inimă Mariei. Artiştii plastici din toate timpurile încearcă să "prindă" şi să redea farmecul unui loc special. Nu doar pentru că i-a plăcut Reginei, ci pentru că, în opinia pictorului George Mircea,  Balcicul chiar e "de pictat". Lumina specială, îmbinarea cu totul neobişnuită a formelor de relief, bogăţia de culori, nevoia de a reînnoda legătura cu pictura interbelică îi aduc an de an pe artiştii plastici la castelul Reginei, care reprezintă o permanentă sursă de inspiraţie. În cadrul proiectului "Pictori de azi la Balcic", de cinci ani, Elite Art Club UNESCO organizează tabere de creaţie în staţiunea bulgară şi, de asemenea, expune cu diferite prilejuri creaţiile realizate la Balcic.   

NEMURITORII. Pentru a marca cei 70 de ani scurşi de la moartea Reginei Maria, Elite Art Gallery, brand al Elite Art Club UNESCO a vernisat joi, 17 iulie, expoziţia "O inimă cît o ţară", în onoarea suveranei României. Începînd de luni, 21 iulie, expoziţia poate fi vizitată la Elite Art Gallery cu programare prealabilă. Preţul lucrărilor variază între 250 şi 5.000 de euro. Elementul de noutate faţă de celelalte expoziţii realizate în cadrul proiectului "Pictori de azi la Balcic" îl reprezintă tablourile în mărime naturală ale celor doi suverani, opera artistului Ion Drăgici. Balcicul nu este lăsat să moară. Surprins pe pînze ori pe hîrtie, pictat în maniere diferite de artişti cu personalităţi distincte, Balcicul şi Regina Maria vor mai trăi cel puţin cît tablourile realizate de Marilena Murariu, Ion Lazăr, Cristian Paraschiv, George Mircea, Vitalie Budescu, Mihai Ţăruş, Angela Tomaselli, Mihai Sîrbulescu, Larisa Astreyn, Simion Crăciun, Ana-Ruxandra Ilfoveanu, Alexandru Andronache, Emilia Pop, Pierre Zoran Petrel, Mirela Trăistaru, Andreea Flondor Palade. Autor: Cristina Diac, "Jurnalul National"
LEGAND FIRELE UNEI TRADITII INTRERUPTE. PICTORI ROMANI DE AZI LA BALCIC (04-07-2006)

Trecusem fara sa dau importanta, pana acum, peste un titlu de expozitie: "Pictori romani de azi la Balcic". O expozitie de grup in plus, o serie de peisaje in plus, dintr-o parte a Dobrogei indelung frecventata de pictorii si artistii in general interbelici, mi-am spus.Dar artistul e pe urmele himerei. Privind mai indeaproape ideea "Pictori romani de azi la Balcic", am vazut insa ca lucrurile nu sunt atat de simple. Traditia interbelica exercita inca o fascinatie deosebita asupra oamenilor din zona artelor plastice. N-as putea spune daca artistii care lucreaza acolo anual se duc pentru a-i reintalni, cumva, "peste mode si timp", pe Satmari, Cecilia Cutescu Storck, Darascu, Steriadi, Ghiata, Tonitza, Theodorescu-Sion, Petrascu, Ipolit Strambu, Kimon Loghi si atatia altii. Ei insisi, cei de azi, nu declara asta. Balcicul a fost, asa cum spune Doina Pauleanu, istoric de arta si directorul Muzeului de Arta din Constanta (bogat impodobit cu Balcicuri interbelice pictate), un fel de moda, la fiecare salon anual aparand mai multe peisaje de-acolo, pana a-i face pe criticii timpului sa exclame "iar Balcic!". Istoricul de arta Adrian Silvan-Ionescu observa insa ca Balcicul a tinut loc de sud al Frantei pentru pictorii romani, care nu practicasera la timp baia de lumina impresionista. Ca-ntotdeauna, adaug, curentul artistic european a venit tarziu la noi. E drept, Balcicul acelor timpuri nu a fost raiul impresionistilor romani, ci a deschis cumva o pagina de impresionism in opera unor pictori romani, cei mai importanti, care practicau o pictura de alta factura. Ceea ce a acaparat intreaga opera a atator pictori occidentali, francezi mai ales, am numit impresionismul, a constituit un capitol din opera mai multor pictori romani. Curios, dupa cedare, Balcicul nu a devenit un punct de atractie pentru pictorii bulgari. Si nici azi nu este, desi in cladirile anexa ale castelului a functionat mult timp o casa de creatie, iar acum e un centru cultural.  

In cautarea Balcicului de altadata  

Azi orasul Balcic nu mai are aproape nimic din ceea ce vedem si stim ca avea Balcicul de altadata. Pana prin 1970 se mai pastrau semnele accentuate ale unui Balcic pitoresc, turcesc si tataresc, incapatanandu-se sa ramana un Isarlac incremenit in timp. Azi mai sunt putine cladiri de atunci. In locul lor, comunismul bulgar a sadit cunoscutele blocuri sovietice, prezente si la noi in mii si mii de exemplare triste. Numai dealurile au ramas aceleasi, albe, de calcar, iar izvoarele pe langa care Regina Maria si-a asezat castelul cu minaret mai curg si azi, ca in Lancramul lui Lucian Blaga.
Regina Maria a fost, de altfel, sufletul acelei colonii de artisti, neorganizata de nimeni, doar de ei insisi, "sultana" tatarilor fiind ademenita aici de un pictor: Alexandru Satmari. O viata mondena si artistica a colcait aici, insa foarte putin: de prin 1925 si pana la cedarea Cadrilaterului, in 1940. Urmele acesteia se regasesc intai si intai in atatea tablouri ale unor pictori celebri, dar si in jurnale de scriitori, precum acela al lui Mihail Sebastian (acesta din urma noteaza ca venea la Balcic cu avionul). Redescoperirea unui Balcic himeric este ceea ce urmareste EliteArt Club UNESCO, organizand anual, din 2004 incoace, o tabara de pictura la care au participat, in 2004, Gabriela Draghici, Ion Draghici, Cristina Ilias, Marilena Murariu (cea care a avut ideea), Virgiliu Parghel, Luca Puscasu, in 2005: Marcel Chitac, Serbana Dragoescu, Silvia Cambir, Marilena Murariu, Emanoil Mazilu, Minu Movila, Mihai Sarbulescu, Dan Palade, Ilie Boca. Lucrarile acestora se pot vedea in Muzeul de Arta din Constanta, unde Doina Pauleanu le-a consacrat un spatiu special.  

Tricolorul romanesc la restaurante bulgaresti  

Cum cobori pe aleea-bazar spre castel ("dvoreta"), te izbeste prezenta mai multor drapele romanesti, arborate la cateva restaurante care, de asemenea, te invita in limba romana, sa intri. Primul gand care-ti vine: si cat tapaj s-a facut pentru tricolorul maghiar arborat cateva ore in vreun oras transilvan! De altfel insusi faptul ca autoritatile bulgare permit aceasta manifestare artistica romaneasca pe un teritoriu care a apartinut candva Romaniei este o dovada de deschidere. Sau un semn de compatibilitate cu Uniunea Europeana. Multe altele nu se vad chiar la tot pasul.  

Coasta de Argint si pictorii de azi  

Seria a treia a taberei de la Balcic mai era inca acolo, in amplele gradini ale castelului Reginei Maria, cand am ajuns eu acolo, impreuna cu alti ziaristi, saptamana trecuta. Tocmai isi terminau, ca sa zic asa, misiunea. Anul acesta au fost la Balcic: Angela Tomaselli, Manolescu Nita Ioan, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Felix Lupu, Larisa Astreyn, Mihai Tarus, Tudor Mitroi, Alexandru Andronache. Doamna Mihaela Dragomir, presedinte al EliteArt Club UNESCO a declarat: "Ne dorim ca proiectul sa se dezvolte si sa aducem mereu mai mult din ceea ce a reprezentat Balcicul pentru artistii interbelici." Dar acest lucru e cu neputinta, nici Balcicul si nici pictorii nemaifiind ceea ce erau in perioada interbelica. E, insa, cu putinta altceva: o recuperare spirituala a unui spatiu foarte apropiat de Romania, care a facut scurt timp parte din istoria noastra si care poate genera alte opere de arta, de factura cu totul deosebita, asa cum declara la intalnirea cu presa unul dintre participantii de azi, Tudor Mitroi. Artist preocupat de harti, Tudor Mitroi a avut posibilitatea sa-si aplice obsesia asupra unui alt spatiu, asa cum si cei care n-au spus asta vor fi facut. "Cerul il schimbi, nu sufletul, marea trecand-o" (am citat din memorie, deci, poate, inexact) spunea Eminescu. Or, cerul de la Balcic a favorizat atatea lucrari remarcabile de arta, incat noua incercare, provocata de un club UNESCO si de o agentie de turism, poate fi benefica. Candva, poate, cineva o sa scoata un album cu acest titlu, corespondentul celui semnat de Doina Pauleanu, despre artistii interbelici care au pictat Balcicul, ignorand foarte des marea si aplecandu-se mai ales asupra pitorescului caselor si figurilor omenesti sau a luminii arbotoare reflectate de dealurile de calcar de deasupra acestui oras-album, cum il porecleste chiar organizatorul noii serii, ELITE ART Club UNESCO. Autor: Nicolae PRELIPCEANU, "Romania Libera"


MULTUMIM : Autor: Cristina Diac, "Jurnalul National" ; Autor: Nicolae PRELIPCEANU, "Romania Libera"


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Tip oferta:
    Categoria de cazare:
    Tip transport:
    Tip masa:
Rezervare telefonica sau email

Oferte Bulgaria Statiuni Litoral 2023 Balchik

Cazare Hotel Helios

Hotel Helios Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel HELIOS a fost construit in anul 2004, cu un design contemporan, camere cu vedere panoramică spre plajă şi la golf, reprezintand o ale...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Ianuarie 2022 - 20 Decembrie 2022 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun;

pret incepand de la
12 €

Hotel HELIOS

Regim de masa: Numai Cazare

Categorie: 3*                

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla

Studio Large

3 persoane

3 persoane

4 persoane

 

 

 

De la

Pana la

Sejur minim


03.01.2022

21.04.2022

2 nopti

35

38

43

26.04.2022

23.06.2022

2 nopti

45

47

53

24.06.2022

28.08.2022

2 nopti

60

65

73

29.08.2022

30.09.2022

2 nopti

45

47

53

01.10.2022

20.12.2022

2 nopti

35

38

43

zTIPUL DE CAMERA

Apartament cu doua dormitoare

5 pers.

7 pers.

03.01.2022

21.04.2022

2 nopti

50

65

26.04.2022

23.06.2022

2 nopti

63

88

24.06.2022

28.08.2022

2 nopti

92

115

29.08.2022

30.09.2022

2 nopti

63

88

01.10.2022

20.12.2022

2 nopti

50

65

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 5 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 5 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: fara masa, mic dejun (functie de pachetul ales), A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Iceberg

Hotel Iceberg Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel ICEBERG este inconjurat de o oaza de verdeata si ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare. ...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Mai 2022 - 30 Octombrie 2022 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment prinz; Supliment cina;

pret incepand de la
15 €

Hotel ICEBERG

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 3*                

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla cu vedere la park fara balcon

1 adult

2 adulti

1 adult+2 copii

2 adulti+1 copil

3 adulti

De la

Pana la

Sejur minim


 

 

 

 

03.05.2022

19.06.2022

3 nopti

27

35

35

39

45

20.06.2022

30.06.2022

3 nopti

28

36

36

42

48

01.07.2022

31.08.2022

3 nopti

35

45

45

52

60

01.09.2022

15.09.2022

3 nopti

28

36

36

42

48

16.09.2022

30.10.2022

3 nopti

27

35

35

39

45

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla cu vedere la mare cu balcon

1 adult

2 adulti

1 adult+2 copii

2 adulti+1 copil

3 adulti

03.05.2022

19.06.2022

3 nopti

30

38

38

43

50

20.06.2022

30.06.2022

3 nopti

32

41

41

48

55

01.07.2022

31.08.2022

3 nopti

38

49

49

58

65

01.09.2022

15.09.2022

3 nopti

32

41

41

48

55

16.09.2022

30.10.2022

3 nopti

30

38

38

43

50

TIPUL DE CAMERA

Junior suite vedere la mare

2 adulti + 2 copii

3 adulti

03.05.2022

19.06.2022

3 nopti

60

63

20.06.2022

30.06.2022

3 nopti

65

68

01.07.2022

31.08.2022

3 nopti

74

77

01.09.2022

15.09.2022

3 nopti

65

68

16.09.2022

30.10.2022

3 nopti

60

63

Supliment prinz (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 9 euro/zi

Supliment cina (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 9 euro/zi

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 7 euro/sejur.

Copil (2 – 13 ani): 7 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2022 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.05.2022 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 4 ani) cazati in camera cu 2 adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune complecta (functie de pachetul ales) - bufet suedez, piscina exterioara, sezlonguri la piscina, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Family Oazis

Hotel Family Oazis Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel HOLIDAY VILLAGE OAZIS este situat foarte aproape de plaja cu nisip, la numai de 40 de minute de Varna si la mai puţin de 15 minute de statiunea Albena şi oraşul Kavarna....
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 26 Aprilie 2022 - 30 Septembrie 2022 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun;

pret incepand de la
15 €

Hotel HOLIDAY OAZIS 

Regim de masa: Numai Cazare  

Categorie: 3*                

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard

Studio

Apartament

2 adulti

3 adulti

2 adulti + 2 copii

4 – 5 pers.

2 adulti + 1 copii

 

3 adulti + 1 copil

 

De la

Pana la

Sejur minim

 

 

26.04.2022

23.06.2022

2 nopti

40

43

53

60

24.06.2022

28.08.2022

2 nopti

54

57

69

85

29.08.2022

30.09.2022

2 nopti

40

43

53

60

 

 

 

 

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 5 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 4 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: fara masa, mic dejun ( functie de pachetul ales ), A/C. NOU: Permis cu animale pina la o greutate max. 10 kg. cu plata suplimentara de 6 euro/zi.

Nota: Tarife in euro/unitate/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.

 


Cazare Hotel Selena

Hotel Selena Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel SELENA a fost construit în 2009 şi are vederi minunate spre golf şi portul de yacht-uri din Balchic. ...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Ianuarie 2022 - 20 Decembrie 2022 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun;

pret incepand de la
15 €

Hotel SELENA

Regim de masa: Numai Cazare  

Categorie: 3*                

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard vedere la mare

Studio vedere partial mare

2 adulti + 1 copil

3 adulti

2 adulti + 1 copil

3 adulti

De la

Pana la

Sejur minim


 

 

 

03.01.2022

21.04.2022

2 nopti

34

37

37

40

26.04.2022

23.06.2022

2 nopti

44

47

47

50

24.06.2022

28.08.2022

2 nopti

59

62

62

65

29.08.2022

30.09.2022

2 nopti

44

47

47

50

01.10.2022

20.12.2022

2 nopti

34

37

37

40

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 5 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 4 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel White House

Hotel White House Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel WHITE HOUSE este considerat locul perfect pentru relaxare si ideal pentru familiile cu copii. Reprezinta o posibilitate de concediu comod si placut în ORASUL ALB cu multe atractii turistice si sportive, inclu...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Ianuarie 2022 - 20 Decembrie 2022 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Mic Dejun (BB);

pret incepand de la
15 €

STOP SALE!
Pentru mai multe informatii
va rugam sa ne contactati

Hotel WHITE HOUSE

Regim de masa: Numai Cazare

Categorie: 3*                

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard

Studio

2 adulti

2 adulti + 1 copil

3 adulti

2 adulti + 2 copii


 

 

3 adulti + 1 copil

De la

Pana la

Sejur minim


03.01.2022

25.04.2022

3 nopti

30

31

35

35

26.04.2022

20.06.2022

4 nopti

37

38

42

43

21.06.2022

25.08.2022

5 nopti

48

49

53

55

26.08.2022

30.09.2022

4 nopti

37

38

42

43

01.10.2022

20.12.2022

3 nopti

30

31

35

35

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 5 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 4 euro/zi.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: fara masa, mic dejun (functie de pachetul ales), A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit. NOU: Permis cu animale pina la o greutate max. 10 kg. cu plata suplimentara de 6 euro/zi.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Naslada

Hotel Naslada Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel NASLADA se afla pe malul estic al litoralului bulgar, in zona Dvoretsa in Balchik sau “oraşul alb de la Marea Neagră”. Oamenii pot afla aici odihna adevărată după...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 25 Aprilie 2022 - 30 Septembrie 2022 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Mic Dejun (BB); Supliment prinz; Supliment cina;

pret incepand de la
17 €

Hotel NASLADA

Regim de masa: Numai cazare, Mic Dejun  

Categorie: 3*+                

Tarife / persoana / noapte

TIPUL DE CAMERA

Adult in DBL

SGL

Copil (0 – 12 ani) pe pat stationar

Copil (4 – 12 ani) pe pat suplimentar

Adult pe pat suplimentar

NASLADA 3* - Camera dubla standard - numai cazare

min. 2 adulti, max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

De la

Pana la

Sejur minim


25.04.2022

03.05.2022

3,4,5 nopti

20

32

14

10

16

04.05.2022

10.06.2022

3 nopti

17

26

11

9

15

11.06.2022

25.06.2022

3 nopti

18

28

12

10

16

26.06.2022

15.07.2022

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

16.07.2022

20.08.2022

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

21.08.2022

31.08.2022

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

01.09.2022

10.09.2022

3 nopti

18

28

12

10

16

11.09.2022

30.09.2022

3 nopti

17

26

11

9

15

TIPUL DE CAMERA

NASLADA 3* - Camera dubla standard - cu mic dejun

min. 2 adulti, max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

25.04.2022

03.05.2022

3,4,5 nopti

22

35

15

11

18

04.05.2022

10.06.2022

3 nopti

19

30

13

10

16

11.06.2022

25.06.2022

3 nopti

20

32

14

11

18

26.06.2022

15.07.2022

3 nopti

22

35

15

12

19

16.07.2022

20.08.2022

3 nopti

25

43

17

14

20

21.08.2022

31.08.2022

3 nopti

22

35

15

12

19

01.09.2022

10.09.2022

3 nopti

20

32

14

11

18

11.09.2022

30.09.2022

3 nopti

19

30

13

10

16

TIPUL DE CAMERA (tarife / unitate / noapte)

Аpartament cu chicineta

Studio cu chicineta

fara masa

fara masa

3 pers.

4 pers.

3 pers.

25.04.2022

03.05.2022

3 nopti

N / A

N / A

N / A

04.05.2022

10.06.2022

3 nopti

45

59

48

11.06.2022

25.06.2022

3 nopti

49

66

52

26.06.2022

15.07.2022

3 nopti

N / A

N / A

N / A

16.07.2022

20.08.2022

3 nopti

N / A

N / A

N / A

21.08.2022

31.08.2022

3 nopti

N / A

N / A

N / A

01.09.2022

10.09.2022

3 nopti

49

66

52

11.09.2022

30.09.2022

3 nopti

45

59

48

TIPUL DE CAMERA (tarife / unitate / noapte)

Аpartament cu chicineta

Studio cu chicineta

cu mic dejun

cu mic dejun

3 pers.

4 pers.

3 pers.

25.04.2022

03.05.2022

3,4,5 nopti

58

71

56

04.05.2022

10.06.2022

3 nopti

50

64

48

11.06.2022

25.06.2022

3 nopti

54

70

52

26.06.2022

15.07.2022

3 nopti

60

75

60

16.07.2022

20.08.2022

3 nopti

65

81

63

21.08.2022

31.08.2022

3 nopti

60

75

60

01.09.2022

10.09.2022

3 nopti

54

70

52

11.09.2022

30.09.2022

3 nopti

50

64

48

Supliment mic dejun (optional pt. APP + STD)

Adult: 5 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 5 euro/zi.

Supliment prinz sau cina (optional)

Adult: 8 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/zi..

Supliment A/C (optional pt. APP + STD)

3 euro/zi.

 

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 20.02.2022 – reducere de 20 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2022 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 20.05.2022 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 3 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa (functie de pachetul ales): bufet suedez, piscine, umbrele si sezlong la piscine, tenis de masa, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).NOU: Permis cu animale pina la o greutate max. 10 kg. cu plata suplimentara de 6 euro/zi.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Lotos

Hotel Lotos Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel LOTOS are camerele frumos amenajate si confortabile, cu balcoane mari, în principal, cu un peisaj marin si este considerat locul perfect pentru relaxare si ide...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 22 Aprilie 2022 - 10 Octombrie 2022 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment prinz; Supliment cina;

pret incepand de la
17 €

Hotel LOTOS

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 3*                  

Tarife / persoana / noapte

TIPUL DE CAMERA

Adult in DBL

SGL

Copil (2 – 13 ani) pe pat stationar

Copil (2 – 13 ani) pe pat suplimentar

Adult pe pat suplimentar

Camera dubla standard fara masa – max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

De la

Pana la

Sejur minim


22.04.2022

03.05.2022

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

04.05.2022

06.06.2022

3 nopti

17

26 €

8 €

6 €

13 €

07.06.2022

20.06.2022

3 nopti

19

28 €

9 €

7 €

15 €

21.06.2022

04.07.2022

3 nopti

23 €

33 €

11 €

8 €

17 €

05.07.2022

29.08.2022

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

30.08.2022

12.09.2022

3 nopti

25

33 €

11 €

8 €

17 €

13.09.2022

26.09.2022

3 nopti

22

28 €

9 €

7 €

15 €

27.09.2022

10.10.2022

3 nopti

19 €

26 €

8 €

6 €

13 €

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard cu mic dejun – 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

22.04.2022

03.05.2022

3, 4, 5 nopti

26 €

36 €

14 €

10 €

21 €

04.05.2022

06.06.2022

3 nopti

20

28 €

10 €

7 €

15 €

07.06.2022

20.06.2022

3 nopti

24

31 €

11 €

8 €

17 €

21.06.2022

04.07.2022

3 nopti

25 €

35 €

12 €

9 €

19 €

05.07.2022

29.08.2022

3 nopti

27

38 €

13 €

10 €

20 €

30.08.2022

12.09.2022

3 nopti

25

35 €

12 €

9 €

19 €

13.09.2022

26.09.2022

3 nopti

24

31 €

11 €

8 €

17 €

27.09.2022

10.10.2022

3 nopti

20 €

28 €

10 €

7 €

15 €

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla de Lux fara masa – max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

Vedere la mare

22.04.2022

03.05.2022

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

04.05.2022

06.06.2022

3 nopti

15

N / A

15

N / A

N / A

07.06.2022

20.06.2022

3 nopti

18

N / A

18

N / A

N / A

21.06.2022

04.07.2022

3 nopti

20 €

N / A

20 €

N / A

N / A

05.07.2022

29.08.2022

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

30.08.2022

12.09.2022

3 nopti

20

N / A

20

N / A

N / A

13.09.2022

26.09.2022

3 nopti

18

N / A

18

N / A

N / A

27.09.2022

10.10.2022

3 nopti

15 €

N / A

15 €

N / A

N / A

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla de Lux cu mic dejun – max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

Vedere la mare

22.04.2022

03.05.2022

3, 4, 5 nopti

28 €

N / A

15 €

10 €

22 €

04.05.2022

06.06.2022

3 nopti

22

N / A

11

8 €

17

07.06.2022

20.06.2022

3 nopti

25

N / A

12

9 €

19

21.06.2022

04.07.2022

3 nopti

27 €

N / A

13 €

10 €

20 €

05.07.2022

29.08.2022

3 nopti

30

N / A

15

11 €

23

30.08.2022

12.09.2022

3 nopti

27

N / A

13

10 €

20

13.09.2022

26.09.2022

3 nopti

25

N / A

12

9 €

19

27.09.2022

10.10.2022

3 nopti

22 €

N / A

11 €

8 €

17 €

TIPUL DE CAMERA

Camera tripla fara masa – max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

22.04.2022

03.05.2022

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

04.05.2022

06.06.2022

3 nopti

16

N / A

16

N / A

N / A

07.06.2022

20.06.2022

3 nopti

18

N / A

18

N / A

N / A

21.06.2022

04.07.2022

3 nopti

20 €

N / A

20 €

N / A

N / A

05.07.2022

29.08.2022

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

30.08.2022

12.09.2022

3 nopti

20

N / A

20

N / A

N / A

13.09.2022

26.09.2022

3 nopti

18

N / A

18

N / A

N / A

27.09.2022

10.10.2022

3 nopti

16 €

N / A

16 €

N / A

N / A

TIPUL DE CAMERA

Camera tripla cu mic dejun – max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

22.04.2022

03.05.2022

3, 4, 5 nopti

24 €

N / A

24 €

N / A

N / A

04.05.2022

06.06.2022

3 nopti

19

N / A

19

N / A

N / A

07.06.2022

20.06.2022

3 nopti

20

N / A

20

N / A

N / A

21.06.2022

04.07.2022

3 nopti

23 €

N / A

23 €

N / A

N / A

05.07.2022

29.08.2022

3 nopti

25

N / A

25

N / A

N / A

30.08.2022

12.09.2022

3 nopti

23

N / A

23

N / A

N / A

13.09.2022

26.09.2022

3 nopti

20

N / A

20

N / A

N / A

27.09.2022

10.10.2022

3 nopti

19 €

N / A

19 €

N / A

N / A

Supliment cina (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 6 euro/zi.

Supliment prinz + cina (optional)

Adult: 22 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani):12 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 13 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2022 – reducere de 20 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2022 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.05.2022 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (2 – 13 ani) cazati in camera cu 2 adultii - beneficiaza de gratuitate la cazare.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa (functie de pachetul ales): bufet suedez, o bautura inclusa la demipensiune si doua la pensiune completa, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie), Wi-Fi.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Samara

Hotel Samara Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel SAMARA dispune de cele mai moderne amenajari, sala de conferinte si tot ceea ce este necesar pentru o intalnire de afaceri si o vacanta placuta si odihnitoare....
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 24 Aprilie 2022 - 10 Octombrie 2022 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun; Supliment cina;

pret incepand de la
17 €

Hotel SAMARA

Regim de masa: Numai Cazare

Categorie: 3*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard

SGL

2 adulti

2 adulti + 1 copil

3 adulti

1 adult

1 adult + 1 copil

 

 

De la

Pana la

Sejur minim

 

 

 

 

22.04.2022

03.05.2022

3, 4, 5 nopti

36

45

56

60

04.05.2022

06.06.2022

3 nopti

29

37

46

51

07.06.2022

20.06.2022

3 nopti

33

41

52

56

21.06.2022

04.07.2022

3 nopti

35

44

55

59

05.07.2022

29.08.2022

3 nopti

46

55

66

70

30.08.2022

12.09.2022

3 nopti

35

44

55

59

13.09.2022

26.09.2022

3 nopti

33

41

52

56

27.09.2022

10.10.2022

3 nopti

29

37

46

51

TIPUL DE CAMERA

Tarife / unitate / noapte

Studio

Apt cu un dormitor

Apartament cu doua dormitoare

3 adulti

4 adulti

6 adulti

2 adulti + 1 copil

3 adulti + 1 copil

5 adulti + 1 copil

22.04.2022

03.05.2022

3, 4, 5 nopti

55

74

90

04.05.2022

06.06.2022

3 nopti

48

64

76

07.06.2022

20.06.2022

3 nopti

53

70

86

21.06.2022

04.07.2022

3 nopti

56

74

90

05.07.2022

29.08.2022

3 nopti

70

86

104

30.08.2022

12.09.2022

3 nopti

56

74

90

13.09.2022

26.09.2022

3 nopti

53

70

86

27.09.2022

10.10.2022

3 nopti

48

64

76

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 6 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 4 euro/zi.

Supliment cina (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2022 – reducere de 20 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2022 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.05.2022 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Ahilea

Hotel Ahilea Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel AHILEA este complet renovat, clientii sai se bucura de un spatiu de aproape 18.200 mp si oferă facilităţi pentru vacanţa de vară intr-o ...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 1 Iunie 2022 - 25 Septembrie 2022 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment DemiPensiune;

pret incepand de la
20 €

Hotel AHILEA

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 3*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard - BB

TRPL - BB

SNGL - BB

2 adulti

2 adulti+1 copil

3 adulti

1 adult+1 copil

1 adult + 2 copii


 

 

 

 

De la

Pana la

Sejur minim


 

 

 

 

01.06.2022

10.06.2022

2 nopti

40

45

57

35

41

11.06.2022

01.07.2022

2 nopti

48

53

68

40

49

02.07.2022

22.07.2022

2 nopti

50

56

70

41

51

23.07.2022

27.08.2022

2 nopti

51

57

73

42

52

28.08.2022

04.09.2022

2 nopti

50

56

70

41

51

05.09.2022

25.09.2022

2 nopti

40

45

57

35

41

TIPUL DE CAMERA

Family Room cu Mic Dejun

4 adulti

2 adulti+1 copil

2 adulti+2 copii

3 adulti

3 adulti+1 copil

 

 

 

 

 

01.06.2022

10.06.2022

2 nopti

79

54

58

68

72

11.06.2022

01.07.2022

2 nopti

84

58

63

73

78

02.07.2022

22.07.2022

2 nopti

96

64

68

81

91

23.07.2022

27.08.2022

2 nopti

97

65

69

82

92

28.08.2022

04.09.2022

2 nopti

96

64

68

81

91

05.09.2022

25.09.2022

2 nopti

79

54

58

68

72

 

 

Supliment demipensiune (optional)

Adult: 13 euro/sejur.

Copil (2 – 13 ani): 11 euro/sejur.

Supliment baby cot (optional)

5 euro/zi.

 

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 7 euro/sejur.

Copil (2 – 13 ani): 7 euro/sejur.

EARLY BOOKING - nu este valabil in perioada 23.07.2022 – 27.08.2022

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 15.05.2022 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 4 ani) cazati in camera cu 2 adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune (functie de pachetul ales) - bufet suedez, piscina exterioara, sezlonguri la piscina, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel White Rock Castle

Hotel White Rock Castle Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel WHITE ROCK CASTLE conceput şi construit astfel incăt sa îmbine mediului înconjurător a oraşului Balcic, cunoscut şi ca „Oraşul coline...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 15 Aprilie 2022 - 30 Octombrie 2022 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment DemiPensiune; Supliment Pensiune Completa; Supliment All Inclusive Light;

pret incepand de la
21 €

Hotel WHITE ROCK CASTLE 

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 4*                

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera Dubla Economy

1 adult + 1 copil

2 adulti

SGL – 1 pax.

De la

Pina la

Sejur minim


15.04.2022

21.04.2022

3 nopti

39

41

35

22.04.2021

08.05.2021

3, 4, 5 nopti

52

53

48

09.05.2022

09.06.2022

3 nopti

41

43

37

10.06.2022

07.07.2022

3 nopti

51

53

47

08.07.2022

31.08.2022

3 nopti

52

56

48

01.09.2022

11.09.2022

3 nopti

51

53

47

12.09.2022

30.09.2022

3 nopti

41

43

37

01.10.2022

30.10.2022

3 nopti

39

41

35

TIPUL DE CAMERA

Studio cu Chicineta

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2022

21.04.2022

3 nopti

47

57

61

63

81 €

22.04.2021

08.05.2021

3, 4, 5 nopti

66

78

81

82

95 €

09.05.2022

09.06.2022

3 nopti

54

65

69

71

89 €

10.06.2022

07.07.2022

3 nopti

66

77

81

82

100 €

08.07.2022

31.08.2022

3 nopti

72

83

87

87

107 €

01.09.2022

11.09.2022

3 nopti

66

77

81

82

100 €

12.09.2022

30.09.2022

3 nopti

54

65

69

71

89 €

01.10.2022

30.10.2022

3 nopti

47

57

61

63

81 €

TIPUL DE CAMERA

Junior Suite vedere la park

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2022

21.04.2022

3 nopti

51

63

67

82

86 €

22.04.2021

08.05.2021

3, 4, 5 nopti

72

83

87

97

102 €

09.05.2022

09.06.2022

3 nopti

60

71

75

90

94 €

10.06.2022

07.07.2022

3 nopti

72

83

87

102

107 €

08.07.2022

31.08.2022

3 nopti

78

89

93

108

112 €

01.09.2022

11.09.2022

3 nopti

72

83

93

102

107 €

12.09.2022

30.09.2022

3 nopti

60

71

87

90

94 €

01.10.2022

30.10.2022

3 nopti

51

63

67

82

86 €

TIPUL DE CAMERA

Junior Suite & SPA vedere la mare

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2022

21.04.2022

3 nopti

59

70

74

89

93 €

22.04.2021

08.05.2021

3, 4, 5 nopti

79

90

94

104

108 €

09.05.2022

09.06.2022

3 nopti

66

77

81

96

100 €

10.06.2022

07.07.2022

3 nopti

79

90

94

109

113 €

08.07.2022

31.08.2022

3 nopti

84

95

99

115

119 €

01.09.2022

11.09.2022

3 nopti

79

90

94

109

113 €

12.09.2022

30.09.2022

3 nopti

66

77

81

96

100 €

01.10.2022

30.10.2022

3 nopti

59

70

74

89

93 €

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu un dormitor – vedere la park

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2022

21.04.2022

3 nopti

55

63

67

76

80

22.04.2021

08.05.2021

3, 4, 5 nopti

83

92

96

105

109

09.05.2022

09.06.2022

3 nopti

63

72

76

84

88

10.06.2022

07.07.2022

3 nopti

83

92

96

105

109

08.07.2022

31.08.2022

3 nopti

87

96

100

109

113

01.09.2022

11.09.2022

3 nopti

83

92

96

105

109

12.09.2022

30.09.2022

3 nopti

63

72

76

84

88

01.10.2022

30.10.2022

3 nopti

55

63

67

76

80

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu un dormitor

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

 

2 adulti

 

 

 

 

15.04.2022

21.04.2022

3 nopti

61

72

76

91

90

22.04.2021

08.05.2021

3, 4, 5 nopti

92

103

107

117

121

09.05.2022

09.06.2022

3 nopti

69

80

84

99

103

10.06.2022

07.07.2022

3 nopti

92

103

107

122

126

08.07.2022

31.08.2022

3 nopti

96

107

111

127

131

01.09.2022

11.09.2022

3 nopti

92

103

107

122

126

12.09.2022

30.09.2022

3 nopti

69

80

84

99

103

01.10.2022

30.10.2022

3 nopti

61

72

76

91

90

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu doua dormitoare – vedere la mare

4 adulti

4 adulti + 1/2 copii

5 adulti + 1 copil

6 adulti

15.04.2022

21.04.2022

3 nopti

91

106

106

116

22.04.2021

08.05.2021

3, 4, 5 nopti

135

150

150

160

09.05.2022

09.06.2022

3 nopti

102

117

117

127

10.06.2022

07.07.2022

3 nopti

135

150

150

160

08.07.2022

31.08.2022

3 nopti

139

154

154

164

01.09.2022

11.09.2022

3 nopti

135

150

150

160

12.09.2022

30.09.2022

3 nopti

102

117

117

127

01.10.2022

30.10.2022

3 nopti

91

106

106

116

Supliment demipensiune (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (0 – 13 ani): 6 euro/zi.

Supliment pensiune completa (optional)

Adult: 19 euro/zi.

Copil (0 – 13 ani): 10 euro/zi.

Supliment all inclusive light (optional)

Adult: 23 euro/zi.

Copil (0 – 13 ani): 11 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (0 – 13 ani): 12 euro/sejur.

EARLY BOOKING – nu este valabil in perioadele 22.04.2022 – 08.05.2022; 04.09.2022 – 07.09.2022

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.01.2022 – reducere de 30 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 28.02.2022 – reducere de 20 %.

Reduceri

Copiii (0 – 3 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune sau all inclusive light (functie de pachetul ales) – Concept all inclusive light: băuturi răcoritoare și apă, băuturi non-spumante, cafea, ceai, vin și bere produse local, cocktailuri în timpul meselor. bufet suedez, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.

 
Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com