Bulgaria Statiuni Litoral 2023
Balchik

Balchik (Bulgara: Балчик; Turca: Balchik; Greaca: Κρουνοι, Krounoi, Διονυσοπολις, Dionysopolis) este un oras de coasta si statiune la Marea Neagra, in sudul zonei Dobruja din nord-estul Bulgariei. Localitatea este in judetul (oblast) Dobrich, la 42 km nord-est de Varna. Orasul se intinde de-alungul teraselor deluroase ce coboara de pe platoul Dobruja pana la mare.
Istoria locului:
1 - Veche asezare traca.
2 - Colonie antica greceasca (ionica) in Moesia. Initial numita Krounoi. A fost redenumita Dionysopolis dupa ce o statuie a zeului Dionysus a fost descoperita in mare.
3 - Fortareata greco-bizantina.
4 - Sub dominatia imperiului oroman, orasul a capatat numele ce-l poarta si in prezent. S-ar putea ca acest nume sa provina dintr-un cuvant gagauz ce inseamna "oras mic", in opozitie cu Varna care era "orasul mare". Alta parere este ca actualul nume provine din numele propriu Balik.
Dupa eliberarea Bulgariei, agricultura a luat avant iar Balchik s-a dezvoltat ca centru al zonei. Punct de export al cerealelor si capitala a districtului. Mai tarziu a devenit un important centru turistic.
Compozitia etnica s-a schimbat treptat, de la majoritar gagauza si tatara/turca, catre predominant bulgara. Totusi, orasul inca pastreaza o minoritate turca de 16% iar moscheele otomane le pastreaza identitatea.
In perioadele 1913-1916 si 1919-1940, Balchik a fost parte din Romania.
Pe perioada administratiei romane, palatul din Balchik a fost rezidenta de vara favorita a Reginei Maria de Romania si a familiei. Aici se gaseste vila in stil oriental a reginei, unde, conform dorintei reginei, a fost tinuta inima ei, pana in 1940 cand prin Tratatul de la Craiova zona a fost retrocedata Bulgariei. Atunci, inima reginei a fost mutat in Romania.
Azi, palatul reginei si gradina botanica din apropiere sunt cele mai populare obiective turistice.

REGINA MARIA - O INIMA CIT O TARA (2007-2008) A fost iubită de oamenii obişnuiţi şi curtată de politicienii dornici să intre în augustele-i graţii. 45 de ani, regimul comunist a alungat familia regală a României din ţară şi din conştiinţa publică.
După revoluţie, Regina Maria s-a întors triumfătoare. Astăzi, prinţesa engleză prin venele căreia curgea sîngele ţarilor, căsătorită cu un principe german pentru a domni peste o mică ţară din Est subjugă şi fascinează, aşa cum a făcut-o şi în timpul vieţii.  

"LA REGINA!". I-au fost redescoperite şi editate scrierile. Istoricii au discutat rolul jucat în viaţa politică a ţării. Oamenii obişnuiţi au aflat amănuntele "picante" de care viaţa suveranei nu a dus lipsă. Locurile prin care îi plăcea să zăbovească au devenit, în timp, interesante pentru amatorii de călătorii. "Să mergem la Regina", se agitau vara trecută doi prichindei năbădăioşi în faţa intrării la castel. "L-am vizitat de cinci ori, dar văd că nu s-au plictisit", ne-au explicat părinţii, surprinşi şi ei de stăruinţa puştilor de-a merge "la Regina".

LUMINĂ DE BALCIC. Dintre acestea, Balcicul i-a fost cel mai aproape de inimă Mariei. Artiştii plastici din toate timpurile încearcă să "prindă" şi să redea farmecul unui loc special. Nu doar pentru că i-a plăcut Reginei, ci pentru că, în opinia pictorului George Mircea,  Balcicul chiar e "de pictat". Lumina specială, îmbinarea cu totul neobişnuită a formelor de relief, bogăţia de culori, nevoia de a reînnoda legătura cu pictura interbelică îi aduc an de an pe artiştii plastici la castelul Reginei, care reprezintă o permanentă sursă de inspiraţie. În cadrul proiectului "Pictori de azi la Balcic", de cinci ani, Elite Art Club UNESCO organizează tabere de creaţie în staţiunea bulgară şi, de asemenea, expune cu diferite prilejuri creaţiile realizate la Balcic.   

NEMURITORII. Pentru a marca cei 70 de ani scurşi de la moartea Reginei Maria, Elite Art Gallery, brand al Elite Art Club UNESCO a vernisat joi, 17 iulie, expoziţia "O inimă cît o ţară", în onoarea suveranei României. Începînd de luni, 21 iulie, expoziţia poate fi vizitată la Elite Art Gallery cu programare prealabilă. Preţul lucrărilor variază între 250 şi 5.000 de euro. Elementul de noutate faţă de celelalte expoziţii realizate în cadrul proiectului "Pictori de azi la Balcic" îl reprezintă tablourile în mărime naturală ale celor doi suverani, opera artistului Ion Drăgici. Balcicul nu este lăsat să moară. Surprins pe pînze ori pe hîrtie, pictat în maniere diferite de artişti cu personalităţi distincte, Balcicul şi Regina Maria vor mai trăi cel puţin cît tablourile realizate de Marilena Murariu, Ion Lazăr, Cristian Paraschiv, George Mircea, Vitalie Budescu, Mihai Ţăruş, Angela Tomaselli, Mihai Sîrbulescu, Larisa Astreyn, Simion Crăciun, Ana-Ruxandra Ilfoveanu, Alexandru Andronache, Emilia Pop, Pierre Zoran Petrel, Mirela Trăistaru, Andreea Flondor Palade. Autor: Cristina Diac, "Jurnalul National"
LEGAND FIRELE UNEI TRADITII INTRERUPTE. PICTORI ROMANI DE AZI LA BALCIC (04-07-2006)

Trecusem fara sa dau importanta, pana acum, peste un titlu de expozitie: "Pictori romani de azi la Balcic". O expozitie de grup in plus, o serie de peisaje in plus, dintr-o parte a Dobrogei indelung frecventata de pictorii si artistii in general interbelici, mi-am spus.Dar artistul e pe urmele himerei. Privind mai indeaproape ideea "Pictori romani de azi la Balcic", am vazut insa ca lucrurile nu sunt atat de simple. Traditia interbelica exercita inca o fascinatie deosebita asupra oamenilor din zona artelor plastice. N-as putea spune daca artistii care lucreaza acolo anual se duc pentru a-i reintalni, cumva, "peste mode si timp", pe Satmari, Cecilia Cutescu Storck, Darascu, Steriadi, Ghiata, Tonitza, Theodorescu-Sion, Petrascu, Ipolit Strambu, Kimon Loghi si atatia altii. Ei insisi, cei de azi, nu declara asta. Balcicul a fost, asa cum spune Doina Pauleanu, istoric de arta si directorul Muzeului de Arta din Constanta (bogat impodobit cu Balcicuri interbelice pictate), un fel de moda, la fiecare salon anual aparand mai multe peisaje de-acolo, pana a-i face pe criticii timpului sa exclame "iar Balcic!". Istoricul de arta Adrian Silvan-Ionescu observa insa ca Balcicul a tinut loc de sud al Frantei pentru pictorii romani, care nu practicasera la timp baia de lumina impresionista. Ca-ntotdeauna, adaug, curentul artistic european a venit tarziu la noi. E drept, Balcicul acelor timpuri nu a fost raiul impresionistilor romani, ci a deschis cumva o pagina de impresionism in opera unor pictori romani, cei mai importanti, care practicau o pictura de alta factura. Ceea ce a acaparat intreaga opera a atator pictori occidentali, francezi mai ales, am numit impresionismul, a constituit un capitol din opera mai multor pictori romani. Curios, dupa cedare, Balcicul nu a devenit un punct de atractie pentru pictorii bulgari. Si nici azi nu este, desi in cladirile anexa ale castelului a functionat mult timp o casa de creatie, iar acum e un centru cultural.  

In cautarea Balcicului de altadata  

Azi orasul Balcic nu mai are aproape nimic din ceea ce vedem si stim ca avea Balcicul de altadata. Pana prin 1970 se mai pastrau semnele accentuate ale unui Balcic pitoresc, turcesc si tataresc, incapatanandu-se sa ramana un Isarlac incremenit in timp. Azi mai sunt putine cladiri de atunci. In locul lor, comunismul bulgar a sadit cunoscutele blocuri sovietice, prezente si la noi in mii si mii de exemplare triste. Numai dealurile au ramas aceleasi, albe, de calcar, iar izvoarele pe langa care Regina Maria si-a asezat castelul cu minaret mai curg si azi, ca in Lancramul lui Lucian Blaga.
Regina Maria a fost, de altfel, sufletul acelei colonii de artisti, neorganizata de nimeni, doar de ei insisi, "sultana" tatarilor fiind ademenita aici de un pictor: Alexandru Satmari. O viata mondena si artistica a colcait aici, insa foarte putin: de prin 1925 si pana la cedarea Cadrilaterului, in 1940. Urmele acesteia se regasesc intai si intai in atatea tablouri ale unor pictori celebri, dar si in jurnale de scriitori, precum acela al lui Mihail Sebastian (acesta din urma noteaza ca venea la Balcic cu avionul). Redescoperirea unui Balcic himeric este ceea ce urmareste EliteArt Club UNESCO, organizand anual, din 2004 incoace, o tabara de pictura la care au participat, in 2004, Gabriela Draghici, Ion Draghici, Cristina Ilias, Marilena Murariu (cea care a avut ideea), Virgiliu Parghel, Luca Puscasu, in 2005: Marcel Chitac, Serbana Dragoescu, Silvia Cambir, Marilena Murariu, Emanoil Mazilu, Minu Movila, Mihai Sarbulescu, Dan Palade, Ilie Boca. Lucrarile acestora se pot vedea in Muzeul de Arta din Constanta, unde Doina Pauleanu le-a consacrat un spatiu special.  

Tricolorul romanesc la restaurante bulgaresti  

Cum cobori pe aleea-bazar spre castel ("dvoreta"), te izbeste prezenta mai multor drapele romanesti, arborate la cateva restaurante care, de asemenea, te invita in limba romana, sa intri. Primul gand care-ti vine: si cat tapaj s-a facut pentru tricolorul maghiar arborat cateva ore in vreun oras transilvan! De altfel insusi faptul ca autoritatile bulgare permit aceasta manifestare artistica romaneasca pe un teritoriu care a apartinut candva Romaniei este o dovada de deschidere. Sau un semn de compatibilitate cu Uniunea Europeana. Multe altele nu se vad chiar la tot pasul.  

Coasta de Argint si pictorii de azi  

Seria a treia a taberei de la Balcic mai era inca acolo, in amplele gradini ale castelului Reginei Maria, cand am ajuns eu acolo, impreuna cu alti ziaristi, saptamana trecuta. Tocmai isi terminau, ca sa zic asa, misiunea. Anul acesta au fost la Balcic: Angela Tomaselli, Manolescu Nita Ioan, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Felix Lupu, Larisa Astreyn, Mihai Tarus, Tudor Mitroi, Alexandru Andronache. Doamna Mihaela Dragomir, presedinte al EliteArt Club UNESCO a declarat: "Ne dorim ca proiectul sa se dezvolte si sa aducem mereu mai mult din ceea ce a reprezentat Balcicul pentru artistii interbelici." Dar acest lucru e cu neputinta, nici Balcicul si nici pictorii nemaifiind ceea ce erau in perioada interbelica. E, insa, cu putinta altceva: o recuperare spirituala a unui spatiu foarte apropiat de Romania, care a facut scurt timp parte din istoria noastra si care poate genera alte opere de arta, de factura cu totul deosebita, asa cum declara la intalnirea cu presa unul dintre participantii de azi, Tudor Mitroi. Artist preocupat de harti, Tudor Mitroi a avut posibilitatea sa-si aplice obsesia asupra unui alt spatiu, asa cum si cei care n-au spus asta vor fi facut. "Cerul il schimbi, nu sufletul, marea trecand-o" (am citat din memorie, deci, poate, inexact) spunea Eminescu. Or, cerul de la Balcic a favorizat atatea lucrari remarcabile de arta, incat noua incercare, provocata de un club UNESCO si de o agentie de turism, poate fi benefica. Candva, poate, cineva o sa scoata un album cu acest titlu, corespondentul celui semnat de Doina Pauleanu, despre artistii interbelici care au pictat Balcicul, ignorand foarte des marea si aplecandu-se mai ales asupra pitorescului caselor si figurilor omenesti sau a luminii arbotoare reflectate de dealurile de calcar de deasupra acestui oras-album, cum il porecleste chiar organizatorul noii serii, ELITE ART Club UNESCO. Autor: Nicolae PRELIPCEANU, "Romania Libera"


MULTUMIM : Autor: Cristina Diac, "Jurnalul National" ; Autor: Nicolae PRELIPCEANU, "Romania Libera"


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Tip oferta:
    Categoria de cazare:
    Tip transport:
    Tip masa:
Rezervare telefonica sau email

Oferte Bulgaria Statiuni Litoral 2023 Balchik

Cazare Hotel Helios

Hotel Helios Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel HELIOS a fost construit in anul 2004, cu un design contemporan, camere cu vedere panoramică spre plajă şi la golf, reprezintand o ale...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Ianuarie 2023 - 20 Decembrie 2023 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun;

pret incepand de la
14 €

Hotel HELIOS

Regim de masa: Numai Cazare

Categorie: 3*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla

Studio Large

3 persoane

3 persoane

4 persoane

 

 

 

De la

Pana la

Sejur minim


03.01.2023

13.04.2023

2 nopti

41

45

49

18.04.2023

20.06.2023

2 nopti

51

55

60

21.06.2023

27.08.2023

2 nopti

67

75

81

28.08.2023

30.09.2023

2 nopti

51

55

60

01.10.2023

20.12.2023

2 nopti

41

45

49

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu doua dormitoare

5 pers.

7 pers.

03.01.2023

13.04.2023

2 nopti

55

71

18.04.2023

20.06.2023

2 nopti

65

97

21.06.2023

27.08.2023

2 nopti

99

123

28.08.2023

30.09.2023

2 nopti

65

97

01.10.2023

20.12.2023

2 nopti

55

71

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 6 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 5 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: fara masa, mic dejun (functie de pachetul ales), A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Iceberg

Hotel Iceberg Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel ICEBERG este inconjurat de o oaza de verdeata si ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare. ...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Mai 2023 - 30 Octombrie 2023 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment prinz; Supliment cina;

pret incepand de la
15 €

Hotel ICEBERG

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 3*                

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla cu vedere la park fara balcon

1 adult

2 adulti

1 adult+2 copii

2 adulti+1 copil

3 adulti

De la

Pana la

Sejur minim


 

 

 

 

03.05.2023

19.06.2023

3 nopti

27

35

35

39

45

20.06.2023

30.06.2023

3 nopti

28

36

36

42

48

01.07.2023

31.08.2023

3 nopti

35

45

45

52

60

01.09.2023

15.09.2023

3 nopti

28

36

36

42

48

16.09.2023

30.10.2023

3 nopti

27

35

35

39

45

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla cu vedere la mare cu balcon

1 adult

2 adulti

1 adult+2 copii

2 adulti+1 copil

3 adulti

03.05.2023

19.06.2023

3 nopti

30

38

38

43

50

20.06.2023

30.06.2023

3 nopti

32

41

41

48

55

01.07.2023

31.08.2023

3 nopti

38

49

49

58

65

01.09.2023

15.09.2023

3 nopti

32

41

41

48

55

16.09.2023

30.10.2023

3 nopti

30

38

38

43

50

TIPUL DE CAMERA

Junior suite vedere la mare

2 adulti + 2 copii

3 adulti

03.05.2023

19.06.2023

3 nopti

60

63

20.06.2023

30.06.2023

3 nopti

65

68

01.07.2023

31.08.2023

3 nopti

74

77

01.09.2023

15.09.2023

3 nopti

65

68

16.09.2023

30.10.2023

3 nopti

60

63

Supliment prinz (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 9 euro/zi

Supliment cina (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 9 euro/zi

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 7 euro/sejur.

Copil (2 – 13 ani): 7 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2023 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.05.2023 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 4 ani) cazati in camera cu 2 adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune complecta (functie de pachetul ales) - bufet suedez, piscina exterioara, sezlonguri la piscina, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Naslada

Hotel Naslada Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel NASLADA se afla pe malul estic al litoralului bulgar, in zona Dvoretsa in Balchik sau oraşul alb de la Marea Neagră. Oamenii pot afla aici odihna adevărată după viaţa intens...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 25 Aprilie 2023 - 30 Septembrie 2023 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Mic Dejun (BB); Supliment prinz; Supliment cina;

pret incepand de la
17 €

Hotel NASLADA  

Regim de masa: Numai cazare, Mic Dejun  

Categorie: 3*+                

Tarife / persoana / noapte

TIPUL DE CAMERA

Adult in DBL

SGL

Copil (0 – 12 ani) pe pat stationar

Copil (4 – 12 ani) pe pat suplimentar

Adult pe pat suplimentar

NASLADA 3* - Camera dubla standard - numai cazare 

min. 2 adulti, max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

De la

Pana la

Sejur minim


25.04.2023

03.05.2023

3 nopti

20

32

14

10

16

04.05.2023

10.06.2023

3 nopti

17

26

11

9

15

11.06.2023

25.06.2023

3 nopti

18

28

12

10

16

26.06.2023

15.07.2023

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

16.07.2023

20.08.2023

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

21.08.2023

31.08.2023

3 nopti

N / A

N / A

N / A

N / A

N / A

01.09.2023

10.09.2023

3 nopti

18

28

12

10

16

11.09.2023

30.09.2023

3 nopti

17

26

11

9

15

TIPUL DE CAMERA

NASLADA 3* - Camera dubla standard - cu mic dejun

min. 2 adulti, max. 2 adulti + 1 copil, 3 adulti

25.04.2023

03.05.2023

3 nopti

22

35

15

11

18

04.05.2023

10.06.2023

3 nopti

19

30

13

10

16

11.06.2023

25.06.2023

3 nopti

20

32

14

11

18

26.06.2023

15.07.2023

3 nopti

22

35

15

12

19

16.07.2023

20.08.2023

3 nopti

25

43

17

14

20

21.08.2023

31.08.2023

3 nopti

22

35

15

12

19

01.09.2023

10.09.2023

3 nopti

20

32

14

11

18

11.09.2023

30.09.2023

3 nopti

19

30

13

10

16

 

TIPUL DE CAMERA (tarife / unitate / noapte)

Аpartament cu chicineta

Studio cu chicineta

fara masa

fara masa

3 pers.

4 pers.

3 pers.

25.04.2023

03.05.2023

3 nopti

N / A

N / A

N / A

04.05.2023

10.06.2023

3 nopti

45

59

48

11.06.2023

25.06.2023

3 nopti

49

66

52

26.06.2023

15.07.2023

3 nopti

N / A

N / A

N / A

16.07.2023

20.08.2023

3 nopti

N / A

N / A

N / A

21.08.2023

31.08.2023

3 nopti

N / A

N / A

N / A

01.09.2023

10.09.2023

3 nopti

49

66

52

11.09.2023

30.09.2023

3 nopti

45

59

48

 

TIPUL DE CAMERA (tarife / unitate / noapte)

Аpartament cu chicineta

Studio cu chicineta

cu mic dejun

cu mic dejun

3 pers.

4 pers.

3 pers.

25.04.2023

03.05.2023

3 nopti

58

71

56

04.05.2023

10.06.2023

3 nopti

50

64

48

11.06.2023

25.06.2023

3 nopti

54

70

52

26.06.2023

15.07.2023

3 nopti

60

75

60

16.07.2023

20.08.2023

3 nopti

65

81

63

21.08.2023

31.08.2023

3 nopti

60

75

60

01.09.2023

10.09.2023

3 nopti

54

70

52

11.09.2023

30.09.2023

3 nopti

50

64

48

Supliment mic dejun (optional pt. APP + STD)

Adult: 5 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 5 euro/zi.

Supliment prinz sau cina (optional)

Adult: 8 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/zi..

Supliment A/C (optional pt. APP + STD)

3 euro/zi.

 

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 20.02.2023 – reducere de 20 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2023 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 20.05.2023 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 3 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa (functie de pachetul ales): bufet suedez, piscine, umbrele si sezlong la piscine, tenis de masa, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).NOU: Permis cu animale pina la o greutate max. 10 kg. cu plata suplimentara de 6 euro/zi.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.

 

            


Cazare Hotel Lotos

Hotel Lotos Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel LOTOS are camerele frumos amenajate si confortabile, cu balcoane mari, în principal, cu un peisaj marin si este considerat locul perfect pentru relaxare si ide...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 22 Aprilie 2023 - 10 Octombrie 2023 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment prinz; Supliment cina;

pret incepand de la
20 €

Hotel LOTOS

Regim de masa: Numai Cazare

Categorie: 3*                  

Tarife / persoana / noapte

TIPUL DE CAMERA

Adult in DBL

SGL

Copil (2 – 13 ani) pe pat stationar

Copil (2 – 13 ani) pe pat suplimentar

Adult pe pat suplimentar

Camera dubla Standard cu A/C

De la

Pana la

Sejur minim

max. 2 adulti + 1 copil, 2 adulti + 2 copii, 3 adulti

22.04.2023

03.05.2023

1 MAI

25

36 €

18 €

9 €

14 €

04.05.2023

06.06.2023

2 nopti

20

29 €

14 €

7 €

11 €

07.06.2023

20.06.2023

2 nopti

23

32 €

16 €

8 €

13 €

21.06.2023

04.07.2023

2 nopti

25 €

36 €

18 €

9 €

14 €

05.07.2023

29.08.2023

3 nopti

28 €

41 €

20 €

10 €

15 €

30.08.2023

12.09.2023

2 nopti

25

36 €

18 €

9 €

14 €

13.09.2023

26.09.2023

2 nopti

23

32 €

16 €

8 €

13 €

27.09.2023

10.10.2023

2 nopti

20 €

29 €

14 €

7 €

11 €

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla de Lux cu vedere la mare

max. 2 adulti + 1 copli, 3 adulti

22.04.2023

03.05.2023

1 MAI

27

49 €

25 €

9 €

15 €

04.05.2023

06.06.2023

2 nopti

22

40 €

20 €

8 €

12 €

07.06.2023

20.06.2023

2 nopti

25

45 €

23 €

9 €

14 €

21.06.2023

04.07.2023

2 nopti

27 €

49 €

25 €

10 €

15 €

05.07.2023

29.08.2023

3 nopti

30 €

55 €

28 €

11 €

16 €

30.08.2023

12.09.2023

2 nopti

27

49 €

25 €

10 €

15 €

13.09.2023

26.09.2023

2 nopti

25

45 €

23 €

9 €

14 €

27.09.2023

10.10.2023

2 nopti

22 €

40 €

20 €

8 €

12 €

TIPUL DE CAMERA

Camera Tripla De Lux cu vedere la mare

max. 2 adulti + 1 copli, 3 adulti

22.04.2023

03.05.2023

1 MAI

23

N / A

23

N / A

N / A

04.05.2023

06.06.2023

2 nopti

19

N / A

19

N / A

N / A

07.06.2023

20.06.2023

2 nopti

20

N / A

20

N / A

N / A

21.06.2023

04.07.2023

2 nopti

23 €

N / A

23 €

N / A

N / A

05.07.2023

29.08.2023

3 nopti

28 €

N / A

28 €

N / A

N / A

30.08.2023

12.09.2023

2 nopti

23

N / A

23

N / A

N / A

13.09.2023

26.09.2023

2 nopti

20

N / A

20

N / A

N / A

27.09.2023

10.10.2023

2 nopti

19 €

N / A

19 €

N / A

N / A

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu doua dormitoare

4 – 5 persoane

Vedere la mare pentru 4 – 5 persoane

22.04.2023

03.05.2023

1 MAI

83

93

04.05.2023

06.06.2023

2 nopti

67

75

07.06.2023

20.06.2023

2 nopti

74

82

21.06.2023

04.07.2023

2 nopti

83 €

93 €

05.07.2023

29.08.2023

3 nopti

92 €

102 €

30.08.2023

12.09.2023

2 nopti

83

93

13.09.2023

26.09.2023

2 nopti

74

82

27.09.2023

10.10.2023

2 nopti

67 €

75 €

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 6 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 4 euro/zi.

Supliment prinz (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 7 euro/zi.

Supliment cina (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani): 7 euro/zi.

Supliment prinz + cina (optional)

Adult: 21 euro/zi.

Copil (2 – 13 ani):13 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 13 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2023 – reducere de 20 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2023 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.05.2023 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (2 – 13 ani) cazati in camera cu 2 adultii - beneficiaza de gratuitate la cazare.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa (functie de pachetul ales): bufet suedez, o bautura inclusa la demipensiune si doua la pensiune completa, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie), Wi-Fi.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Selena

Hotel Selena Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel SELENA a fost construit în 2009 şi are vederi minunate spre golf şi portul de yacht-uri din Balchic. ...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 3 Ianuarie 2023 - 20 Decembrie 2023 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun;

pret incepand de la
21 €

Hotel SELENA

Regim de masa: Numai Cazare

Categorie: 3*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard vedere la mare

Studio vedere partial mare

2 adulti + 1 copil

3 adulti

2 adulti + 1 copil

3 adulti

De la

Pana la

Sejur minim


 

 

 

03.01.2023

13.04.2023

2 nopti

41

45

42

46

18.04.2023

20.06.2023

2 nopti

51

55

52

56

21.06.2023

27.08.2023

2 nopti

67

72

68

72

28.08.2023

30.09.2023

2 nopti

51

55

52

56

01.10.2023

20.12.2023

2 nopti

41

45

42

46

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 6 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 5 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel White Rock Castle

Hotel White Rock Castle Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel WHITE ROCK CASTLE conceput şi construit astfel incăt sa îmbine mediului înconjurător a oraşului Balcic, cunoscut şi ca ...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 15 Aprilie 2023 - 30 Octombrie 2023 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment DemiPensiune; Supliment Pensiune Completa; Supliment All Inclusive Light;

pret incepand de la
21 €

Hotel WHITE ROCK CASTLE

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 4*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera Dubla Economy

1 adult + 1 copil

2 adulti

SGL – 1 pax.

De la

Pina la

Sejur minim


15.04.2023

21.04.2023

3 nopti

39

41

35

22.04.2023

08.05.2023

3 nopti

52

53

48

09.05.2023

09.06.2023

3 nopti

41

43

37

10.06.2023

07.07.2023

3 nopti

51

53

47

08.07.2023

31.08.2023

3 nopti

52

56

48

01.09.2023

11.09.2023

3 nopti

51

53

47

12.09.2023

30.09.2023

3 nopti

41

43

37

01.10.2023

30.10.2023

3 nopti

39

41

35

TIPUL DE CAMERA

Studio cu Chicineta

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2023

21.04.2023

3 nopti

47

57

61

63

81 €

22.04.2023

08.05.2023

3 nopti

66

78

81

82

95 €

09.05.2023

09.06.2023

3 nopti

54

65

69

71

89 €

10.06.2023

07.07.2023

3 nopti

66

77

81

82

100 €

08.07.2023

31.08.2023

3 nopti

72

83

87

87

107 €

01.09.2023

11.09.2023

3 nopti

66

77

81

82

100 €

12.09.2023

30.09.2023

3 nopti

54

65

69

71

89 €

01.10.2023

30.10.2023

3 nopti

47

57

61

63

81 €

TIPUL DE CAMERA

Junior Suite vedere la park

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2023

21.04.2023

3 nopti

51

63

67

82

86 €

22.04.2023

08.05.2023

3 nopti

72

83

87

97

102 €

09.05.2023

09.06.2023

3 nopti

60

71

75

90

94 €

10.06.2023

07.07.2023

3 nopti

72

83

87

102

107 €

08.07.2023

31.08.2023

3 nopti

78

89

93

108

112 €

01.09.2023

11.09.2023

3 nopti

72

83

93

102

107 €

12.09.2023

30.09.2023

3 nopti

60

71

87

90

94 €

01.10.2023

30.10.2023

3 nopti

51

63

67

82

86 €

TIPUL DE CAMERA

Junior Suite & SPA vedere la mare

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2023

21.04.2023

3 nopti

59

70

74

89

93 €

22.04.2023

08.05.2023

3 nopti

79

90

94

104

108 €

09.05.2023

09.06.2023

3 nopti

66

77

81

96

100 €

10.06.2023

07.07.2023

3 nopti

79

90

94

109

113 €

08.07.2023

31.08.2023

3 nopti

84

95

99

115

119 €

01.09.2023

11.09.2023

3 nopti

79

90

94

109

113 €

12.09.2023

30.09.2023

3 nopti

66

77

81

96

100 €

01.10.2023

30.10.2023

3 nopti

59

70

74

89

93 €

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu un dormitor – vedere la park

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

15.04.2023

21.04.2023

3 nopti

55

63

67

76

80

22.04.2023

08.05.2023

3 nopti

83

92

96

105

109

09.05.2023

09.06.2023

3 nopti

63

72

76

84

88

10.06.2023

07.07.2023

3 nopti

83

92

96

105

109

08.07.2023

31.08.2023

3 nopti

87

96

100

109

113

01.09.2023

11.09.2023

3 nopti

83

92

96

105

109

12.09.2023

30.09.2023

3 nopti

63

72

76

84

88

01.10.2023

30.10.2023

3 nopti

55

63

67

76

80

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu un dormitor

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

3 adulti + 1 copil

4 adulti

 

2 adulti

 

 

 

 

15.04.2023

21.04.2023

3 nopti

61

72

76

91

90

22.04.2023

08.05.2023

3 nopti

92

103

107

117

121

09.05.2023

09.06.2023

3 nopti

69

80

84

99

103

10.06.2023

07.07.2023

3 nopti

92

103

107

122

126

08.07.2023

31.08.2023

3 nopti

96

107

111

127

131

01.09.2023

11.09.2023

3 nopti

92

103

107

122

126

12.09.2023

30.09.2023

3 nopti

69

80

84

99

103

01.10.2023

30.10.2023

3 nopti

61

72

76

91

90

TIPUL DE CAMERA

Apartament cu doua dormitoare – vedere la mare

4 adulti

4 adulti + 1/2 copii

5 adulti + 1 copil

6 adulti

15.04.2023

21.04.2023

3 nopti

91

106

106

116

22.04.2023

08.05.2023

3 nopti

135

150

150

160

09.05.2023

09.06.2023

3 nopti

102

117

117

127

10.06.2023

07.07.2023

3 nopti

135

150

150

160

08.07.2023

31.08.2023

3 nopti

139

154

154

164

01.09.2023

11.09.2023

3 nopti

135

150

150

160

12.09.2023

30.09.2023

3 nopti

102

117

117

127

01.10.2023

30.10.2023

3 nopti

91

106

106

116

Supliment demipensiune (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (0 – 13 ani): 6 euro/zi.

Supliment pensiune completa (optional)

Adult: 19 euro/zi.

Copil (0 – 13 ani): 10 euro/zi.

Supliment all inclusive light (optional)

Adult: 23 euro/zi.

Copil (0 – 13 ani): 11 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (0 – 13 ani): 12 euro/sejur.

EARLY BOOKING – nu este valabil in perioadele 22.04.2023 – 08.05.2023; 04.09.2023 – 07.09.2023

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.01.2023 – reducere de 30 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 28.02.2023 – reducere de 20 %.

Reduceri

Copiii (0 – 3 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, demipensiune sau all inclusive light (functie de pachetul ales) – Concept all inclusive light: băuturi răcoritoare și apă, băuturi non-spumante, cafea, ceai, vin și bere produse local, cocktailuri în timpul meselor. bufet suedez, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Mistral

Hotel Mistral Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel MISTRAL dispune de cele mai moderne amenajari, restaurant-terasa pe malul marii, sala de conferinte si tot ceea ce este necesar pentru o intalnire de afaceri si o vacanta placuta si odihnitoare....
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 2 Ianuarie 2023 - 23 Decembrie 2023 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB);

pret incepand de la
22 €

Hotel MISTRAL

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 4*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla economy

SGL

2 adulti

1 adult

1 adult + 1 copil

De la

Pana la

Sejur minim

 

 

02.01.2023

30.04.2023

3 nopti

36

42

01.05.2023

31.05.2023

3 nopti

51

57

01.06.2023

10.07.2023

3 nopti

56

62

11.07.2023

31.08.2023

3 nopti

66

72

01.09.2023

15.09.2023

3 nopti

56

62

16.09.2023

30.09.2023

3 nopti

51

57

01.10.2023

23.12.2023

3 nopti

36

42

TIPUL DE CAMERA (tarife / unitate / noapte) – vedere la mare

 

Camera dubla standard vedere la mare

Studio

Apt cu un dormitor

SGL

Economy

2 adulti

2 adulti

1 adult

1 adult + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 1 copil

1 adult + 1 copil

2 adulti

2 adulti + 2 copii

2 adulti + 2 copii

02.01.2023

30.04.2023

3 nopti

46

51

73

75

01.05.2023

31.05.2023

3 nopti

61

66

89

91

01.06.2023

10.07.2023

3 nopti

66

71

104

106

11.07.2023

31.08.2023

3 nopti

76

81

115

117

01.09.2023

15.09.2023

3 nopti

66

71

104

106

16.09.2023

30.09.2023

3 nopti

61

66

89

91

01.10.2023

23.12.2023

3 nopti

46

51

73

75

Supliment cina (optional)

Adult: 13 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 7 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2023 – reducere de 15 %, valabil numai pentru perioada 01.06. – 15.09.2023.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2022 – reducere de 10 %, valabil numai pentru perioada 01.06. – 15.09.2023.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Samara

Hotel Samara Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel SAMARA dispune de cele mai moderne amenajari, sala de conferinte si tot ceea ce este necesar pentru o intalnire de afaceri si o vacanta placuta si odihnitoare....
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 24 Aprilie 2023 - 10 Octombrie 2023 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Supliment Mic Dejun; Supliment cina;

pret incepand de la
22 €

Hotel SAMARA

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 3*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

 

Camera dubla standard

SGL

2 adulti

1 adult + 2 copii

2 adulti+1 copil

3 adulti

1 adult

1 adult+1 copil

 

 

 

De la

Pana la

Sejur minim

 

 

 

 

 

22.04.2023

03.05.2023

1 MAI

35

53

59 €

64 €

71 €

04.05.2023

06.06.2023

2 nopti

30

43

49

54

61

07.06.2023

20.06.2023

2 nopti

33

48

53

59

66

21.06.2023

04.07.2023

2 nopti

35

53

59

64

71

05.07.2023

29.08.2023

3 nopti

46

66

74

75

84

30.08.2023

12.09.2023

2 nopti

35

53

59

64

71

13.09.2023

26.09.2023

2 nopti

33

48

53

59

66

27.09.2023

10.10.2023

2 nopti

30

43

49

54

61

TIPUL DE CAMERA

Tarife / unitate / noapte

Studio

Apt cu un dormitor

Apartament cu doua dormitoare

3 adulti

4 adulti

6 adulti

2 adulti + 1 copil

3 adulti + 1 copil

5 adulti + 1 copil

22.04.2023

03.05.2023

1 MAI

67

86 €

104 €

04.05.2023

06.06.2023

2 nopti

55

69

84

07.06.2023

20.06.2023

2 nopti

59

79

93

21.06.2023

04.07.2023

2 nopti

67

86

104

05.07.2023

29.08.2023

3 nopti

80

97

119

30.08.2023

12.09.2023

2 nopti

67

86

104

13.09.2023

26.09.2023

2 nopti

59

79

93

27.09.2023

10.10.2023

2 nopti

55

69

84

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 6 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 4 euro/zi.

Supliment cina (optional)

Adult: 11 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2023 – reducere de 20 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2023 – reducere de 15 %.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.05.2023 – reducere de 10 %.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Family Oazis

Hotel Family Oazis Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Balchik, Bulgaria)

Hotel HOLIDAY VILLAGE OAZIS este situat foarte aproape de plaja cu nisip, la numai de 40 de minute de Varna si la mai puţin de 15 minute de statiunea Albena şi oraşul Kavarna....
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 26 Aprilie 2023 - 30 Septembrie 2023 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun;

pret incepand de la
23 €

Hotel HOLIDAY OAZIS

Regim de masa: Numai Cazare  

Categorie: 3*                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard

Studio

Apartament

2 adulti

3 adulti

2 adulti + 2 copii

4 – 5 pers.

2 adulti + 1 copii

 

3 adulti + 1 copil

 

De la

Pana la

Sejur minim

 

26.04.2023

20.06.2023

2 nopti

47

50

59

65

21.06.2023

27.08.2023

2 nopti

62

65

75

93

28.08.2023

30.09.2023

2 nopti

47

50

59

65

 

 

 

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 6 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 5 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: fara masa, mic dejun ( functie de pachetul ales ), A/C. NOU: Permis cu animale pina la o greutate max. 10 kg. cu plata suplimentara de 6 euro/zi.

Nota: Tarife in euro/unitate/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.


Cazare Hotel Antik

Hotel Antik Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Balchik, Bulgaria)

Hotel ANTIK este dat in folosinta in primavara lui 2016 si este o cladire ultra moderna cu confort ridicat si oferă facilităţi excelente ...
Oferta Cazare
Pentru perioada: ( 1 Mai 2023 - 15 Octombrie 2023 )
Tip transport: Individual; La Cerere;
Tip masa: Fara Masa (RO); Supliment Mic Dejun;

pret incepand de la
25 €

Hotel ANTIK

Regim de masa: Mic Dejun

Categorie: 3*+                  

Tarife / unitate / noapte

TIPUL DE CAMERA

Camera dubla standard

Vedere la Park

Vedere la Mare

SGL

2 adulti

SGL

2 adulti

1 adult

1 adult + 1 copil

1 adult

1 adult + 1 copil

 

2 adulti + 1 copil

 

2 adulti + 1 copil

De la

Pana la

Sejur minim

 

 

 

 

01.05.2023

31.05.2023

3 nopti

56

63

61

68

01.06.2023

10.07.2023

3 nopti

66

73

76

78

11.07.2023

31.08.2023

3 nopti

82

89

92

96

01.09.2023

30.09.2023

3 nopti

66

73

76

78

01.10.2023

15.10.2023

3 nopti

56

63

61

68

TIPUL DE CAMERA

Studio (tarife / unitate / noapte)

vedere la park

vedere la mare

2 adulti

2 adulti + 2 copii

2 adulti

2 adulti + 2 copii

2 adulti + 1 copil

3 adulti

2 adulti + 1 copil

3 adulti

01.05.2023

31.05.2023

3 nopti

69

93

79

105

01.06.2023

10.07.2023

3 nopti

84

112

94

125

11.07.2023

31.08.2023

3 nopti

100

133

111

147

01.09.2023

30.09.2023

3 nopti

84

112

94

125

01.10.2023

15.10.2023

3 nopti

69

93

79

105

TIPUL DE CAMERA

Apartamente (tarife / unitate / noapte)

Cu un dormitor

Cu doua domitoare

Vedere la strada

Vedere la mare

Vedere la strada

3 adulti

3 adulti

3 adulti + 1 copil

4 adulti

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 1 copil

2 adulti + 2 copii

 

2 adulti + 2 copii

2 adulti + 2 copii

 

 

01.05.2023

31.05.2023

3 nopti

68

78

79

83

01.06.2023

10.07.2023

3 nopti

83

93

105

109

11.07.2023

31.08.2023

3 nopti

104

115

125

129

01.09.2023

30.09.2023

3 nopti

83

93

105

109

01.10.2023

15.10.2023

3 nopti

68

78

79

83

Supliment mic dejun (optional)

Adult: 6 euro/zi.

Copil (2 – 12 ani): 4 euro/zi.

Taxa de statiune (obligatorie)

Adult: 6 euro/sejur.

Copil (2 – 12 ani): 6 euro/sejur.

EARLY BOOKING

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 31.03.2023 – reducere de 20 %, valabil numai pentru perioada 01.06. – 15.09.2023.

Rezervari efectuate si achitate integral pana la 30.04.2023 – reducere de 10 %, valabil numai pentru perioada 01.06. – 15.09.2023.

Reduceri

Copiii (0 – 2 ani) cazati in camera cu adultii - beneficiaza de gratuitate.

Preturile includ

Cazare, regim de masa: mic dejun, A/C. Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Nota: Tarife in euro/persoana/noapte. Tarifele sunt valabile NUMAI pt CETATENI ROMANI. Pentru alte nationalitati - tarifele sunt la cerere.
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com