Rezervare telefonica sau email
Hotel
Hotel Ahilea 1
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Hotel AHILEA este complet renovat, clientii sai se bucura de un spatiu de aproape 18.200 mp si oferă facilităţi pentru vacanţa de vară intr-o atmosferă rafinată şi familiară, cu servicii de primă clasă si atenţie din partea personalului.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel AHILEA este amplasat in Balchik, in apropiere de Gradina Botanica si Palatul Reginei Maria, la 150 m de tarm de plaja.

Structura de cazare:

Hotel AHILEA este format din 5 corpuri de clădiri complet renovate din care patru au camere de hotel cu 2 sau 3 etaje. A cincea clădirea este o clădire cu două etaje. Numărul de camerele hotelului este de 63 (60 camere si 3 apartamente). Fiecare camera are decor elegant, mini bar, telefon, aer condiționat și un TV cu peste 40 de canale TV, balcon, baie cu dus. Camera dubla (20 mp) : pat dublu sau doua paturi twin, aer conditionat, balcon, TV satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par, frigider, balcon.

Servicii si facilitati:

Hotel AHILEA dispune de restaurant cu 140 de locuri și discoteca cu 80 de locuri. Există un DJ care are grija de divertismentul oaspeților hotelului, piscina exterioara (320 mc) pentru adulti si sectiune pentru copii cu o priveliste minunata spre coasta Balchik, telefon, umbrelute si sezlonguri gratuite la piscina, bar la piscina (50 locuri) cu diverse bauturi alcoolice si racoritoare de productie bulgareasca, sauna, gradina, sala de fitness, seif la receptive, tenis de masa, teren tenis, parcare pazita pentru 40 de masini (5 leva/zi/masina), loc de joaca pentru copii, acces la internet WI-Fi, taxi, inchirieri de masini, servicii turistice.

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 11.07-27.08: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 25.06-10.07; 28.08-06.09: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 30.05-24.06; 07.09-30.09: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioadele 25.04-29.05: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

NOTA: Toate preturile sunt valabile pentru minim 3 nopti cazare. Pentru mai putin, pretul se majoreaza 15%.

Extras:

Platesti 6 si stai 7 nopti, platesti 12 si stai 14 nopti pina in 29.06.2016 si dupa data de 07.09.2016.

Early booking si extrasul NU se combina.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 15.03.2016 sau 30.04.2016 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.  
Nota Extras: noptile gratuite sunt cele cu tariful mai mic. Extras se aplica la tarifele de cazare de baza, nu si la taxe sau suplimente.

Informatii pentru turisti:

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Oferte pentru Hotel Ahilea 1
Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com