Rezervare telefonica sau email
Apartamente
Aparthotel Kaliakria Resort 1
  • Score: 0
  • Share on Facebook

KALIAKRIA RESORT are o vedere largă spre golful pitoresc situat între Balcic si Kavarna. Creat în armonie perfectă cu ecologia şi topografia zonei, acest proiect realizat de biroul architeţilor spanioli Kloster & Notenson, oferă o combinaţie foartă elegantă între stilul mediteranean şi elemente de finisare folosite tipice pentru această regiune, ca de exemplu balustradele din fier forjat, pardoselele din lemn şi piatră, pereţii de culoare teracotă, gradina frumos aranjată cu mai mult de 60 de soiuri de flori, arbori şi arbuşti, amenajări exterioare fermecătoare şi altele.

Localizarea unitatii de cazare:

KALIAKRIA RESORT se află într-una dintre cele mai pitoreşti regiuni de pe litoralului bulgăresc a Mării negre, la aproximativ 60 de km la nord de Varna. Este situat foarte aproape de oraşul Balcic, în care se află recent construitul port modern pentru iahturi şi mici îmbarcaţiuni cu vele. Regiunea impresionează prin golfuri sale liniştite şi fermecătoare şi prin plajele adăpostite, precum şi prin competiţia regată pentru amatori şi turnirele de golf, organizate în fiecare an.

Structura de cazare:

KALIAKRIA RESORT dispune de 213 studiouri si apartamente. Fiecare apartament dispune de: aer condiţionat/incalzire, TV satelit, DVD, internet, telefon, podea încălzita in baie, minibucatarie utilata, balcon spatios sau terasa cu ieşire pe peluza. Studio (30 mp): pat matrimonial, aer conditionat, balcon, TV, DVD, telefon, pardoseala din gresie, baie cu cada sau dus, uscator de par, kitchineta: tacamuri si accesorii de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, cuptor cu microunde, frigider. Apartament cu un dormitor (60 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, aer conditionat, balcon, TV, DVD, telefon, pardoseala din gresie, baie cu cada sau dus, uscator de par, kitchineta cu tacamuri si accesorii de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, cuptor cu microunde, frigider. Apartament cu doua dormitoare (90 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila, aer conditionat, semineu, balcon, TV, DVD, telefon, pardoseala din gresie, 2 bai cu cada sau dus, uscator de par, kitchineta: tacamuri si accesorii de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, cuptor cu microunde, frigider. Apartament cu trei dormitoare (130 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila, aer conditionat, semineu, balcon, TV, DVD, pardoseala din gresie, 2 bai cu cada sau dus, uscator de par, kitchineta: tacamuri si accesorii de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, cuptor cu microunde, frigider.

Servicii si facilitati:

KALIAKRIA RESORT dispune de restaurant principal, Bistro, piscine exterioare cu secţiune pentru copii, bar la piscina, bar panoramic cu muzica live si DJ, bar pe plaja, sala fitness, acces internet, seif la recepţie, spălătorie, loc de joaca pentru copii, animaţie pentru copii, minimagazin, croaziere cu yachtul, cursuri navigare cu yachtul pentru copii, teren de golf 10-15 minute de mers cu maşina, partide de pescuit ziua si seara, scufundări pentru începători si avansaţi, echitaţie, trasee cu bicicleta, parcare păzita. Zona Wellness: sauna, diverse masaje si tratamente corporale. Plaja privata la 4 km de complex se oferă transport. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Informatii pentru turisti:

KALIAKRIA RESORT se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Kavarna.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 05 Martie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Oferte pentru Aparthotel Kaliakria Resort 1
Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com