Rezervare telefonica sau email
Resort
Sezon 2019 Parcare Albena
  • Score: 0
  • Share on Facebook

Informatii Parcare Albena 2019 

Stimati Turisti,
In scopul unui sejur mai placut si sigur pentru oaspetii statiunii Albena dar si pentru a proteja mediul natural prin limitarea traficului in interiorul complexului, statiunea Albena introduce un nou set de reguli pentru sezonul 2019:
- Acces Gratuit in statiune pana la 30 minute;
- Locuri de parcare Gratuite in Lazur (partea de nord a statiunii, in apropierea intrarii dinspre soseaua Albena – Balchik si nu este pazita);
- Parcare contra cost pentru oaspetii statiunii:

Zona verde - vor plati 20 Leva/zi.

Zona albastra - vor plati 10 Leva/zi.

Zona portocalie - vor plati 5 Leva/zi.

Oaspetii care doresc sa rezerve un loc de parcare pentru perioada sederii lor vor plati 10 Leva/zi. Rezervarile pot fi facute in avans cu ajutorul Call Center-ului statiunii Albena, la nr de telefon +359.700.12.110, disponibil de luni pana vineri intre orele 08:30-17:00 sau la fata locului (in masura disponibilitatilor).
» Nu se percepe taxa pentru iesiri/intrari suplimentare
» Locurile de parcare se vor aloca in apropierea hotelului rezervat
» Plata pentru rezervarea locului de parcare va fi facuta la fata locului
» Posibilitatea de a rezerva un loc de parcare in avans va intra in vigoare incepand cu data de 28.04.2019 si se va aplica pe tot parcursul sezonului.
Oaspetii care nu doresc sa rezerve un loc de parcare in avans pot parca in interiorul statiunii pentru o taxa de 10 Leva/zi. Un loc de parcare specific nu va fi furnizat in acest caz. Se va aplica o taxa suplimentara de 2 Leva pentru fiecare iesire/intrare suplimentara.
In plus, la dispozitia oaspetilor se afla si parcarea din statia de autobuz Albena (in apropierea intrarii in statiune) pentru care se va percepe o taxa de 5 Leva/zi. 

Deschideți harta atașată, care ilustrează zonele de parcare și condițiile valabile pentru sezonul 2019

Oferte pentru Sezon 2019 Parcare Albena
Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com