Early Booking
Early Booking

Early Booking – rezervari din timp pentru vacanta ta!

Rezervarea unui pachet turistic prin early booking, reprezinta un avantaj deoarece turistii au posibilitatea de a alege din timp atat destinatia dorita cat si data plecarii din resort sau hotelul la care doresc sa se cazeze. In plus, tarifele acestor pachete early booking sunt foarte atractive. Ofertele Early Booking sunt oferte care iti dau posibilitatea de a-ti achizitiona o vacanta cu reduceri foarte mari. Aceste oferte sunt adresate celor care vor sa aiba o vacanta la cel mai avantajos pret.

CONDITII OBLIGATORII de comercializare a ofertei speciale - Inscrieri Timpurii (Early Booking) si anume:

- Rezervarile facute in perioada Early Booking nu permit modificari de nume sau anulari. Orice modificari aduse rezervarii initiale, duc la recalcularea pretului si implicit la pierderea acestei facilitati.

- Plata se va face integral sau in rate pina la data incheierii ofertei “Early Booking“. 

- Reducerile se aplica doar la pachetul de baza. Acestea nu se aplica la taxe sau la suplimente. Reducerile nu sunt valabile in cazul ofertelor speciale.

- Reducerile nu se cumuleaza si nu sunt transmisibile. In urma rezervarii si contractarii serviciilor turistice, aparitia unei oferte speciale nu poate sa influenteze tariful deja stabilit.

- Fiecare destinatie beneficiaza de conditii diferite de Early Booking. Pentru detalii, nu ezitati sa consultai oferta noastra. ANULAREA rezervarii pentru oferta “Inscrieri Timpurii” sau “Early Booking” se va solda cu penalizare de 100 % din valoarea biletului, fiind o conditie obligatorie de comercializare a acestei oferte. Aceasta conditie va aparea intr-o Anexa de Contract specifica.

- Orice modificare a numelui persoanei se va considera o anulare a rezervarii initiale (cu aplicarea penalizarilor in viguare) si efectuarea unei noi rezervari.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Early booking

Momentan toate ofertele earlybooking au expirat.Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com