Mechka, Bulgaria

Descriere Mechka Bulgaria

Vă invităm să descoperiți o experiență unică la podgoria "Seven Generations''. Ne găsiți în nordul Bulgariei, la 30 km vest de Ruse și la 100 km de București. Suntem situați între dealurile de pe malul Dunării, înconjurați de podgorii, beneficiind de o priveliște panoramică, ideală pentru a admira apusul soarelui. Vă invităm să vizitați sala noastră pentru degustări de vinuri, restaurantul, hotel de trei stele de lux, precum și sala de evenimente dotată cu aer condiționat.

Mechka este un sat în partea central din nordul Bulgariei. Acesta este situat în municipiul Ivanovo, Regiunea Ruse.
Satul este la 19 km sud-vest de Ruse, la 13 km nord-vest de Ivanovo, 207 km în aceeași direcție de Varna, la 50 km est de Svishtov și 283 km nord-est de Sofia. Transport se face cu autobuzul regulat din orașul Ruse.
Populația este de aproximativ 670 de persoane.
Mechka se întinde pe malurile Dunării, la 90 m deasupra nivelului mării. Terenurile sunt simple și deluros, iar clima - umed continental. Iarna este rece si vara este uscat și cald.
Satul este prevăzut cu apă și energie electrică, echipament de comunicare este disponibilă, precum și (netă de telefon, operatorii de telefonie mobilă și televiziune). Există primărie, oficiu poștal, un inspector de poliție de serviciu, un centru comunitar cu o bibliotecă, o biserică ortodoxă, un stadion și spații comerciale. Cele mai apropiate centre de învățământ sunt în oraș Ruse și satul Ivanovo. Cea mai apropiată serviciului medical se află în satul vecin Pirgovo (5 km).
Repere și turism
Locul de interes este biserica "Sf Petru și Pavel" - terminată și sfințită în 1925. Biserica se află în "stil Bizanț", cu o valoare ridicată arhitecturala si este cunoscuta ca unul dintre cele mai frumoase biserici din regiunea Ivanovo. Acesta este cea mai mare mandrie a populației locale și istoria culturală a Mechka. Există un monument istoric în cinstea soldaților ruși care au murit în războiul ruso-turc (1878), sit natural "Dekilitash" este situata 30-40 m de Dunăre, în zona de "Stalpishte". Ea reprezintă două posturi mari de piatră, care datează din mezozoic. Legendele spun că Krali Marko (erou folclor bulgar) a ridicat piatra cu degetul său mic (simbol al puterii și curaj).
Zona Ornitologică "Mechka - bazin de pescuit" este locuit de peste 177 de specii de pasari - 62 dintre acestea sunt în "Cartea Roșie" a Bulgariei. Zona este pe teritoriul precedent lateral a fluviului Dunarea si are o suprafata de 4 450 000 mp. și include insulele învecinate ale Batin și Bezimen. Manastirea Basarbovo este pe un teren stâncos, este functionala și bine conservata. Acesta este de aproximativ 22 km distanță de sat, in valea pitoreasca a Rusenski Lom River.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Mechka
Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com