Nisipurile De Aur, Bulgaria

Descriere Nisipurile De Aur Bulgaria

Nisipurile De Aur - statiune nationala, amplasata la 17 km nord-est de Varna. Coasta regiunii este ridicata si impadurita. Pantele sale terasate se preling usor catre mare. Plaja are aproape 4 km, este lata si are nisip fin auriu. Fundul marii este si el terasat in panta. Sunt cateva inzvoare minerale cu ape fierbinti si sunt folosite in scopuri curative si profilactice. Statiune va ofera: hoteluri de lux - deschise tot timpul, restaurante, facilitati sportive si de distractie, piscine, tratamente balneare, bungalowuri, facilitati medicale si tot ce este necesar unei vacante reusite. In perioada dominatiei turce zona era numita Quzounkoum ceea ce inseamna "nisipurile lungi". Zona nu a fost locuita pina prin anii 1950. Construirea statiunii a inceput in 1957 si in circa 20 de ani zona a fost transformata intr-o staitune moderna de vacanta cu peste 100 de hoteluri, restaurante, bungalouri, camping,etc. De vizitat: Manastirea Aladzha este una dintre cele mai bine conservate manastiri sapate in stanca din regiunea Dobrudzha. Se afla la numai cativa km de statiune si este parte a Parcului Natural Zlatni Pyasatsi. La 30 km de statiune se afla orasul Balchik unde puteti vizita palatul si frumoasa gradina botanica.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Nisipurile De Aur

Aparthotel Cabacum Beach Residence

Aparthotel Cabacum Beach Residence Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Nisipurile De Aur, Bulgaria)

ApartHotel CABACUM BEACH RESIDENCE este confortabil si primitor, potrivit atat pentru familiile cu copii, cat si pentru grupuri de prieteni, pentru desfasurarea conferintelor sau a team-building-urilor.


Aparthotel Golden Line

Aparthotel Golden Line Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Nisipurile De Aur, Bulgaria)

ApartHotel GOLDEN LINE a fost construit in anul 2012 si este format dintr-o cladire formata din 6 etaje, situat in centrul statiunii si pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare in studiouri sau apartamente, precum si un centru Spa, oferind un sejur linistit si relaxant.


Aparthotel Paradise Green Park

Aparthotel Paradise Green Park Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Nisipurile De Aur, Bulgaria)

ApartHotel PARADISE GREEN PARK a fost construit in anul 2003 si renovat complet in anul 2012, este pozitionat intr-o zona linistita, plina de verdeata si ofera conditii excelente pentru petrecerea unei vacante linistite si relaxante pe malul Marii Negre, in statiunea Nisipurile de Aur.


Hotel Admiral

Hotel Admiral Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Nisipurile De Aur, Bulgaria)

Hotel ADMIRAL a fost dat in folosinta in anul 2004, oferind conditii ideale pentru o vacanta de vis. Majoritatea camerelor au vedere frontala sau laterala la mare.


Hotel Ambasador

Hotel Ambasador Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Nisipurile De Aur, Bulgaria)

Hotel AMBASADOR ofera cazare intr-o atmosfera moderna si intima, de liniste si confort, servicii de inalta clasa pe tot parcursul anului. Gama larga de servicii oferite precum si facilitatile hotelului il fac un loc minunat pentru recreere, sport si distractie.


Hotel Astera

Hotel Astera Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Nisipurile De Aur, Bulgaria)

Hotel Astera este un hotel excelent, situat in prima linie, chiar langa plaja, cu o vedere excelenta spre Marea Neagra. Interiorul elegant, cu o arhitectură contemporană cu un design ultramodern confera sentiment unic de confort.


Hotel Astoria

Hotel Astoria Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Nisipurile De Aur, Bulgaria)

Hotel ASTORIA deschide portile din nou pentru sezonul de vară.Complet renovat în 2010, hotelul Astoria oferă o gamă de facilităţi de bună şi un standard ridicat de cazare, păstrând stilul şi rhitectura. Locaţia excelentă şi mediu prietenos fac din acest hotel un loc perfect pentru o vacanta de neuitat.


Hotel Atlas

Hotel Atlas Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Nisipurile De Aur, Bulgaria)

Hotel ATLAS a fost construit in 2003 si ofera toate conditiile petrecerii unui concediu perfect: dotari moderne si de ultima generatie in camere, camere spatioase si confortabile, o buna parte avand si vedere la mare, servicii de calitate, climatizare pentru intregul hotel, piscina exterioara si bucatarie delicioasa.


Hotel Berlin Golden Beach

Hotel Berlin Golden Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Nisipurile De Aur, Bulgaria)

Hotel BERLIN GOLDEN BEACH are o locatia unica, arhitectura uimitoare, confortul si serviciile de inalta calitate il fac locul preferat pentru odihna atat pentru turistii bulgari cat si pentru cei straini.


Hotel Berlin Golden Beach 1

Hotel Berlin Golden Beach 1 Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Nisipurile De Aur, Bulgaria)

Hotel BERLIN GOLDEN BEACH are o locatia unica, arhitectura uimitoare, confortul si serviciile de inalta calitate il fac locul preferat pentru odihna atat pentru turistii bulgari cat si pentru straini.

Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com