Velingrad, Bulgaria

Descriere Velingrad Bulgaria

Locul de amplasare: Velingrad este situat la aproximativ 750 de metri deasupra nivelului mării, în partea de vest a Chepintsi Valley, in Muntii Rodopi. Acesta este situat la 120 de km sud-est de Sofia si 48 km de Pazardjik. Orasul este o statiune de spa notabila, oferind o varietate de proceduri spa. Are peste 70 de izvoare de ape minerale cu temperaturi variind de 22 - 90 grade Celsius. Simbolul orasului este izvotul Kleptuza carstice de primăvară, care a fost declarat un punct de reper natural. Apa de izvor are o temperatură medie de 8 grade Celsius.
Vecinătăţi: Yundola Mountain este un punct de plecare pentru ruta Milev-Rocks. Velingrad este de asemenea aproape de ramasitele Cetatii Medievale Tsepina care sunt, de fapt ruinele zidurilor cetăţii şi bisericii din secolul al 13-lea.

Orasul Velingrad este situat in mijlocul naturii frumoase din vestul muntilor Rhodopi in Chepinska Valley la o altitudine de 800 de metri. Orasul este centrul municipal si a fost format în 1948 prin fuziunea a trei sate: Kamenitza, Ludgene şi Chepino care astăzi fac parte din Velingrad. Raul Chepinska trece prin oraş, precum şi al afluenţilor săi, Elenka şi Lukovitsa. Abundenţa de izvoare de ape minerale a facut sa transforme asezarea intr-un oras statiune balneo si recreere, construindu-se case de vacanţă şi hotelurile moderne, care atrag acum peste 200 000 de turişti anual. Sursele de apă sunt grupate în patru surse hidrotermale-Chepeno, Lyjene, Kamenica, şi Draginovo. În locaţia lor, există regiuni temperatura si chimice. De la sud la nord, există nivelul crescut de salinitate.

Hotelurile Spa în Velingrad sunt întotdeauna locul de vacanta preferat de turisti. Fiecare hotel din Velingrad are descriere completă şi informaţii detaliate cu fotografii. Preţul pentru rezervarea în hoteluri Velingrad includ ratele actualizate. Hotelurile din Velingrad ofera o gama larga de stiluri şi ospitalitate. Velingrad nu este numai statiune balneoclimaterica pe tot parcursul anului, dar si statiune de schi. Hotelurile nou construite asigura caracteristicile potrivite pentru concediu. Oportunitate pentru Spa şi de concediu pentru schi în Velingrad. Oraşul este unul dintre cele mai frumoase locuri, oferind condiţii uimitoare pentru vacanţe de schi şi spa. Velingrad este situat la km 68 de Bansko, la 136 km de Sofia şi 85 km de Plovdiv. Velingrad este situat în partea cea mai pitorească din vestul Munţilor Rhodopi-Valea Chepino. Combinaţia unică de climă, ape minerale şi natura minunată face oraş o destinaţie turistică preferată de odihnă, tratament şi sărbători. Cele mai multe dintre hotelurile de trei si patru stele din Velingrad din centru au bazine acoperite şi în aer liber. Vacanta de hoteluri în Velingrad sunt o placere de neuitat pentru toti turistii care petrec vacanta.
Clima este temperata şi favorabila, vara este rece, iarna blândă şi cu zăpadă iar toamna este mai calda decât de primăvară. Temperatura medie anuala este de aproximativ 10˚ la 15˚C. Velingrad are cel mai mare numar de zile insorite pe tot parcursul anului - circa 300. Cea mai mare bogăţie a Velingradului sunt resursele de apă minerala si din acest motiv, Velingrad este numit "Perla Albastră din Munţii Rodopi". Facilităţi de spa: cel mai mare izvor carstic de pe Peninsula Balcanică este numit "Kleptuza" si este o minune a naturii, care este rece ca gheata. Ele completează în cele două lacuri artificiale şi alături de ele în piscina de reproducţie păstrăv. În calitate şi conţinutul izvoare minerale combina calitatile curative ale apelor în Hissarya, Narechen şi Banya–Karlovo fiind similare cu cele din Kostenets, Dobrinishte şi Kyustendil. Natura minunată, meşteşugurile şi tradiţiile locale, monumentelor de istorie şi ospitalitatea populaţiei adaugă la atractivitate o destinaţie turistică in hotelurile ieftine din Velingrad, Bulgaria.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Velingrad

Hotel Dvoretsa

Hotel Dvoretsa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Velingrad, Bulgaria)

Hotel DVORETSA este un complex turistic universal din centrul Velingrad, cel mai bun oraș balnear al Bulgaria. La hotelul Dvoretsa se oferă un program excepţional şi unic de tratamente, efectuate de terapeuţi cu înaltă calificare şi de medici specialişti, Spa Hotel Dvoretsa este unic în Bulgaria.

Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com