Ravda, Bulgaria

Descriere Ravda Bulgaria

Satul Ravda este în imediata apropiere a orasului Nessebar si este unul dintre satele turistice principale din municipiu. Acesta este situat pe coasta Mării Negre şi renumit pentru împrejurimile sale romantice. Locaţie favorabilă a satului garantează conexiuni favorabile de transport. Varna-Burgas drumul principal trece doar la un kilometru de sat, şi de Aeroportul Internaţional Burgas este la 28 km.
Transportul auto este de importanţă deosebită pentru dezvoltarea şi prosperitatea satului. Datorită mai multor conexiuni de transport, Ravda este uşor accesibil pentru turisti, oaspeţi şi vizitatori. Există linii regulate de transport cu autocarul de-a lungul rutelor Ravda-Nessebar-Sunny Beach şi Nessebar-Ravda-Burgas. Reperele geografice din jurul Ravda sunt nespus de frumoase.
Dar cel mai generos monument al naturii este Capul Ravda. Acesta este înconjurat de două golfuri. Primul se numeste South Beach şi este renumit pentru plajele sale largi de nisip fin, iar al doilea se numeste Bay si este destinat iubitorilor de pace şi linişte si sunt situate intre Capul Ravda şi Capul Akrotiria, în direcţia Nessebar. Atractiile turistice de aici poate fi măsurat numai în impresii de neşters. Satului Ravda acoperă un total de 57.000 mp. Condiţiile naturale minunate din Ravda sunt completate de climatul favorabil. Valorile ridicate de soare - până la 2,100-2,200 de ore pe an, distinge întreaga regiune de la alte destinaţii turistice. Vara, temperaturile aerului sunt între 28-30°C şi cele de apă de mare - 20-26°C.
Turism. Daca doriti sa scapati de rutina de oras si plina de evenimente, Ravda este alegerea ideala. Este un loc, unde linistea si frumusetea golfurilor linistite si valuri de spuma care acopera nisipul fierbinte va poate relaxa. Oamenii de aici sunt primitoari iar zâmbetele lor sunt pline de soare. Cazarea este cea mai mare parte in hoteluri de familie, pensiuni, cazare private şi bungalouri. Clădirile sunt în mare parte într-un stil arhitectural modern, cu un design modern. Mobilier şi echipament îndeplineşte aşteptările chiar şi ale celor mai pretentiosi turisti. În ultimii ani, unele hoteluri de lux au fost construite ca parte a unor canale premium. Exista multe restaurante, bistrouri, cafenele si baruri. Uneori este dificil de a alege între toate specialitatile si bauturile pe care le ofera. Bucataria traditionala bulgara place majoritatii turistilor straini. Farfuria de peste si fructele de mare sunt meniuri excelente in acest loc. Veţi primi, de asemenea, cel mai înalt standard de servicii, gazde prietenoase va arăta confort în orice moment.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Ravda

Aparthotel Mellia Ravda

Aparthotel Mellia Ravda Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Ravda, Bulgaria)

ApartHotel MELLIA RAVDA este situat într-un loc liniştit, cu o infrastructura buna, cu toate facilităţile şi locuri de divertisment cum ar fi cluburi de noapte şi restaurante, magazine diverse, parc de distractii pentru copii si adulti - un vis pentru oricine decide să petreaca o vacanta pe litoralul bulgar. Ravda este o statiune situata la 28 km. de Burgas şi este direct legată de cele mai populare staţiuni Nessebar şi Sunny Beach.


Aparthotel Riviera Fort Beach

Aparthotel Riviera Fort Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Ravda, Bulgaria)

ApartHotel RIVIERA FORT BEACH ofera cazare in apartamente moderne si confortabile, majoritatea cu vedere la mare sau la piscina. Complexul a fost deschis in 2006 si ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase.


Aparthotel The Sunrise Club

Aparthotel The Sunrise Club Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Ravda, Bulgaria)

ApartHotel THE SUNRISE CLUB ofera cazare in apartamente moderne si confortabile, majoritatea cu vedere la mare sau la piscina. Complexul a fost deschis in 2006 si ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase.


Hotel Bijou

Hotel Bijou Categoria de cazareCategoria de cazare+
(Ravda, Bulgaria)

Hotel BIJOU este pozitionat cu vedere spre golf şi oraşul vechi din Nessebar si este o locaţie ideală de vacanţă pentru familie şi prietenii.


Hotel Blian

Hotel Blian Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Ravda, Bulgaria)

Hotel BLIAN este un complex primitor cu o arhitectura deosebita oferind un concediu placut si relaxant.


Hotel Cristal

Hotel Cristal Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Ravda, Bulgaria)

Hotel CRISTAL este un complex primitor cu o arhitectura deosebita oferind un concediu placut si relaxant, adulții și copiii se pot relaxa într-o atmosferă confortabilă, departe de zgomotul marelui oraș. În Ravda se găsesc o varietate de atracții de apă și locuri de joacă, magazine, baruri și restaurante, potrivite pentru toate gusturile. Satul este situat la doar 4 km de Nessebar, unde puteți vizita orașul vechi, numeroase biserici vechi, vinării și parcul acvatic. Ravda este cunoscută a fi o stațiune cu o bază sportivă bună. În timpul verii, puteți găsi cursuri de surf, cursuri de înot, canotaj, schi nautic și alte sporturi acvatice. Aici veți vedea și o frumoasă priveliște naturală-Cap Ravda, care separă plaja de două părți. Una dintre laturi este renumită cu nisip fin de aur și cealaltă-cu bucată, calm și atmosferă romantică.


Hotel Elvira

Hotel Elvira Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Ravda, Bulgaria)

Hotel ELVIRA este un complex primitor cu o arhitectura deosebita oferind un concediu placut si relaxant.


Hotel Emerald Beach Resort And Spa

Hotel Emerald Beach Resort And Spa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Ravda, Bulgaria)

Hotel EMERALD BEACH RESORT & SPA este unul din cele mai elegante şi luxoase bijuterii hoteliere din Bulgaria, localizat într-un frumos parc natural şi cu o frumoasa vedere spre apele Mării Negre aflate doar la cativa pasi. Arhitectura complexului hotelier este o fuziune de rafinament si lux care se extinde în cele cinci clădiri: Emerald cu cele trei aripi - caşmir, satin şi damask, cladirile Madras şi Ikat, vilele Challis şi Bagheera, este pozitionat cu vedere spre golf şi oraşul vechi din Nessebar si este o locaţie ideală de vacanţă pentru familie şi prietenii.


Hotel Ivian

Hotel Ivian Categoria de cazareCategoria de cazare
(Ravda, Bulgaria)

Hotel IVIAN este o locaţie ideală pentru oaspeții care caută odihnă completă în pace și liniște împreună cu familia sau prietenii, este pozitionat cu vederea spre golf şi oraşul vechi Nessebar.


Hotel Renaissance

Hotel Renaissance Categoria de cazareCategoria de cazare
(Ravda, Bulgaria)

Hotel RENAISSANCE iese in evidenta prin arhitectura exterioara a unei nave, sau cum toată lumea o știe de "Ship Hotel" si este o locaţie ideală de vacanţă pentru familie si prieteni.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com