Riviera Holiday Club, Bulgaria

Descriere Riviera Holiday Club Bulgaria

Riviera: Restorul de clasa inalta Riviera Holiday Club este situat doar la 17 km nord de capitala maritima a Bulgariei, Varna si este invecinat cu complexul de vacanta-Nisipurile de Aur. Hotelurile complexului Riviera ofera lux si confort, plaja este privata si plina de facilitati sportive si de recreere. Farmecul Riviera Holiday Club este amplificat de faptul ca complexul este situat in mijlocul unui parc natural de arbori vechi de secole si izvoarele cu apa minerala, care fac un modern centru de balneologie. Complexul hotelier este o resedinta a fostului guvern (inainte de anul 1989), care a fost reorganizata in 6 hoteluri moderne dupa caderea comunismului.

Cazare & Catering: Complexul dispune de 6 Hoteluri-care ofera un total de 828 paturi, cel mai de lux dintre acestea fiind Hotelul de 5 stele IMPERIAL. Pe langa turisti in timpul sezonului, Imperial atrage un numar de turisti de afaceri pe tot parcursul anului, din cauza serviciilor de clasa inalta, precum si facilitati superbe de conferinte. Hotelul are o piscina interioara, o sala de bowling, 2 terenuri de tenis in aer liber, o sala de fitness, un centru sportiv, un centru de sanatate, o sala de tenis de masa, solar, sauna si camere de masaj. Pe langa Imperial, complexul are, de asemenea, trei hoteluri de 4 stele si doua hoteluri de 3 stele, cu o capacitate combinata de aproximativ 200 de camere cu vedere spre mare, toate cu telefon si conexiune TV prin satelit. Complexul are cinci restaurante care ofera bucataria bulgara si europeana. In plus, exista un restaurant cu specific peste si daruri de mare, 3 snack baruri, un bar de zi, si un disco club cu aer conditionat.

Imprejurimi: Manastirea impresionanta in stanca Aladzha este una dintre manastirile in stanca cele mai bine conservate, raspandite in intreaga regiune Dobrudzha. Este situata la doar cativa kilometri deasupra statiunii si este, de asemenea, o parte a parcului natural Nisipurile de Aur. Relativ aproape de Riviera este orasul Balcic cu palatul sau frumos si Gradina Botanica.

Transport: Transportul intre Riviera Holiday Club si Varna este remarcabil de bine organizat. In afara de linii regulate de autobuz care leaga statiunea de oras si de asemenea, de aeroport. Exista o multime de microbuze, taxiuri si taxiuri private cu ruta obisnuita.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Riviera Holiday Club

Hotel Boutique Oasis

Hotel Boutique Oasis Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Riviera Holiday Club, Bulgaria)

Hotel BOUTIQUE OASIS are un caracter unic, aer curat si apa de cristal, un paradis pe coasta Marii Negre.


Hotel Imperial

Hotel Imperial Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Riviera Holiday Club, Bulgaria)

Hotel IMPERIAL are un caracter unic, aer curat si apa de cristal, un paradis pe coasta Marii Negre.


Hotel Lotos

Hotel Lotos Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Riviera Holiday Club, Bulgaria)

Hotel LOTOS are un caracter unic, intr-o zona cu aer curat si apa de cristal, un paradis pe coasta Marii Negre.


Hotel Nimpha

Hotel Nimpha Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Riviera Holiday Club, Bulgaria)

Hotel NIMPHA este alegerea perfecta pentru cei care cauta linistea, relaxarea completa si care vor sa se bucure de frumusetea si umbra copacilor vechi de sute de ani, un paradis pe coasta Marii Negre.


Hotel Riviera Beach

Hotel Riviera Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Riviera Holiday Club, Bulgaria)

Hotel RIVIERA BEACH are un caracter unic, intr-o zona cu aer curat si apa de cristal, un paradis pe coasta Marii Negre.


Hotel Riviera Beach Pachet Paste 2024

Hotel Riviera Beach Pachet Paste 2024 Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Riviera Holiday Club, Bulgaria)

Hotel RIVIERA BEACH are un caracter unic, aer curat si apa de cristal, un paradis pe coasta Marii Negre.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com