Kavarna Zona Plaja, Bulgaria

Descriere Kavarna Zona Plaja Bulgaria

Kavarna este o mică localitate la Marea Neagră în regiunea Dobrudja aflată în Bulgaria având o populaţie de aproximativ 12.500 locuitori. Oraşul este situat la 48 km Nord de Varna, 49 Km de Dobrich, doar 12 km de pitorescul Cap Kaliakra şi 43 km de granita cu Romania,Vama Veche.Zona de Nord a oraşului este înaltă şi stâncoasă în timp ce sudul oraşului constă într-o excelenta plaja pitoreasca.Cele mai recente date istorice sunt din secolul 6 î.e.n si sunt legate de aşezarea Bizone populată de traci. Mai târziu, zona a fost dominată de greci şi tranformată într-o colonie greacă. În secolul 1 î.e.n oraşul a suferit de pe urma unui cutremur care l-a distrus aproape complet. Apoi a fost reconstruit şi inclus ca teritoriu al Imperiului Roman şi apoi al Bizanţului. După fondarea statului Bulgar in Peninsula Balcanică oraşul şi-a schimbat numele de mai multe ori. Astfel, s-a numit Karvouna, Karbona, Karnava şi în final Kavarna. Turcii l-au cucerit în 1393. Cu puţin înainte de eliberarea Bulgariei în 1878, oraşul a fost ars şi devastat. Oraşul Kavarna a fost încă o dată reconstruit şi a devenit un centru agricol si piscicol.În ultimii ani, Kavarna s-a transformat într-o excelentă locaţie de vacanţe, combinând confortul modern cu o atmosferă unică, pastrându-se în acelaşi timp atât liniştea cât şi sarm-ul.Pe dealul Chirakman, care se află la 3 km de Kavarna, se mai pot vedea ruinele fortăreţelor Romane şi oraşelor medievale. Site-ul arhelologic de la Zailata păstrează monumente semnificative şi artefacte din diverse perioade ale istoriei locale. O altă destinaţie pentru excursii locale este Capul Kaliakra, de asemenea un site arhelogic şi zonă natural protejată, faimoasă pentru legenda mai multor fecioare care nu au voit sa fie convertite la religia islamică, şi-au prins părul în cosiţe şi s-au aruncat în mare. Există în oraş mai multe muzee de vizitat – Muzeul Maritim şi al Dobrujei, Muzeul Oraşului, Muzeul Etnografic si doua biserici. Zona Dobrudja oferă condiţii foarte bune pentru turismul de vânătoare – sunt patru rezervaţii pentru vânătoare în oraşele Dobrich, Balchik, General Toshevo şi Tervel. Un număr important de spa-uri minerale şi zone cu nămol terapeutic sunt localizate în vecinătatea oraşului. Kavarna a devenit o destinaţie atractivă de asemenea pentru iubitorii de golf. Aceasta se datorează şi construcţiei a două noi terenuri de golf – unul între oraş şi Balchik si altul, de-a lungul coastei,linga mare. Oraşul a început să devină o locaţie pentru multe concerte ale trupelor bulgăreşti sau internaţionale (Deep Purple, Scorpions, Nazareth, Ronnie James Dio, etc.). De asemenea, oraşul găzduieşte festivaluri naţionale şi internaţionale de folclor şi alte evenimente culturale.

IMPORTANT: Zona de plaja se afla la 1.5 km de orasul Kavarna.

 


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Kavarna Zona Plaja

Aparthotel Kaliakria Resort

Aparthotel Kaliakria Resort Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Kavarna Zona Plaja, Bulgaria)

Kaliakria Resort are o vedere largă spre golful pitoresc situat între Balcic si Kavarna. Creat în armonie perfectă cu ecologia şi topografia zonei, acest proiect realizat de biroul architeţilor spanioli Kloster&Notenson, oferă o combinaţie foartă elegantă între stilul mediteranean şi elemente de finisare folosite tipice pentru această regiune, ca de exemplu balustradele din fier forjat, pardoselele din lemn şi piatră, pereţii de culoare teracotă, gradina frumos aranjată cu mai mult de 60 de soiuri de flori, arbori şi arbuşti, amenajări exterioare fermecătoare şi altele.


Aparthotel Kaliakria Resort 1

Aparthotel Kaliakria Resort 1 Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Kavarna Zona Plaja, Bulgaria)

KALIAKRIA RESORT are o vedere largă spre golful pitoresc situat între Balcic si Kavarna. Creat în armonie perfectă cu ecologia şi topografia zonei, acest proiect realizat de biroul architeţilor spanioli Kloster & Notenson, oferă o combinaţie foartă elegantă între stilul mediteranean şi elemente de finisare folosite tipice pentru această regiune, ca de exemplu balustradele din fier forjat, pardoselele din lemn şi piatră, pereţii de culoare teracotă, gradina frumos aranjată cu mai mult de 60 de soiuri de flori, arbori şi arbuşti, amenajări exterioare fermecătoare şi altele.


Aparthotel Marina Residence

Aparthotel Marina Residence Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Kavarna Zona Plaja, Bulgaria)

ApartHotel МАRINA RESIDENCE – Club VgTour este o reşedinţă privată situată în zona mării la Kavarna, reşedinţă ce fascinează cu faţada ei si eleganta. ApartHotelul Marina Residence se bucură de o vedere panoramica la mare. Este aproape de cele trei terenuri de golf, această reşedinţă intima este un loc privilegiat pentru a petrece o vacanta sau un weekend romantic cu prietenii. Este o alternativă liniștită din agitația de statiuni de vacanta mai mari de pe coasta Mării Negre, oferind toate facilitățile, păstrează senzația tradițională a unui oraș de pescuit liniștit.


Aparthotel Marina Residence 3

Aparthotel Marina Residence 3 Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Kavarna Zona Plaja, Bulgaria)

ApartHotel МАRINA RESIDENCE – Club VgTour este o reşedinţă privată situată în zona mării la Kavarna, reşedinţă ce fascinează cu faţada ei si eleganta. ApartHotelul Marina Residence se bucură de o vedere panoramica la mare. Este aproape de cele trei terenuri de golf, această reşedinţă intima este un loc privilegiat pentru a petrece o vacanta sau un weekend romantic cu prietenii. Este o alternativă liniștită din agitația de statiuni de vacanta mai mari de pe coasta Mării Negre, oferind toate facilitățile, păstrează senzația tradițională a unui oraș de pescuit liniștit.


Aparthotel Perla Residence

Aparthotel Perla Residence Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Kavarna Zona Plaja, Bulgaria)

ApartHotel PERLA RESIDENCE - Club VgTour este o reşedinţă privată situată în zona mării la Kavarna, reşedinţă ce fascinează cu faţada ei eleganta vederea la portul de iahturi. Se bucură de o vedere panoramica la mare. Este aproape de cele trei terenuri de golf, această reşedinţă intima este un loc privilegiat pentru a petrece o vacanta sau un weekend romantic cu familia si prietenii. Complet mobilat si utilat in stil modern, apartamentele asigura confortul şi liniştea de oaspeţii sai.


Aparthotel Royal Cove

Aparthotel Royal Cove Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Kavarna Zona Plaja, Bulgaria)

ApartHotel ROYAL COVE este o clădire rezidenţială modernă, cu o suprafata de peste 4.000 mp si este formata exclusiv din apartamente. Datorita pozitionarii sale majoritatea apartamentelor beneficiaza de o frumoasa vedere la mare. Este recomandat pentru persoanele care sunt in cautare de liniste, dar si pentru familiile cu copii datorita apartamentelor spatioase dotate cu bucatarie.


Aparthotel Topola Skies Golf Spa

Aparthotel Topola Skies Golf Spa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Kavarna Zona Plaja, Bulgaria)

ApartHotel TOPOLA SKIES este un complex ecologic situat departe de agitatia cotidiana. Complexul este situat pe o stanca la 150 m deasupra marii, motiv pentru care umiditatea este mult mai joasa.


Cazare Festival

Cazare Festival Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Kavarna Zona Plaja, Bulgaria)

Kavarna, orasul numit in ultimii ani Capitala rock a Bulgariei, se afla la 210 km distanta de Bucuresti si la 30 km de Albena. Cu o populatie de 12.000 de locuitori, orasul prezinta interes pentru turisti nu numai pentru plaja de la malul Marii Negre, dar si pentru obiectivele istorice de o vechime impresionanta. 
In apropiere de Kavarna, la 12 km, se afla capul Kaliakra cu cetatea antica Tirisis. Legendele spun ca acesta era locul unde regele macedonean Lisimach ascundea comorile.
Asezarea, intemeiata de traci, a intrat sub influenta grecilor, apoi sub influenta romana. S-a constituit apoi ca o puternica cetate bulgara. Au urmat invaziile tatarilor. Asezarea a fost reconstruita si a devenit o asezare independenta numita Karvounska Hora. Dupa intemeierea statului bulgar si-a schimbat in cateva randuri numele: Karvuna, Karbona, Karnava si a primit intr-un final numele pe care il are si astazi, Kavarna. Din 1393 intra sub influenta turceasca pina in 1878. In luptele de eliberare de sub turci orasul este asediat si distrus. Este reconstruit si se dezvolta ca un centru agricol si asezare pescareasca.

Orasul Kavarna, este astazi gazda Festivalului de Rock KAVARNA ROCK FEST. Primarul Tsonev a orientat orasul in aceasta directie a muzicii rock infiintand festivalul. Pe cladirile orasului sunt pictati monstri sacri ai rock-ului si in oras au ajuns trupe celebre cum ar fi Scorpions, Deep Purple, Motorhead. Primarul Tsonev s-a nascut in orasul Kavarna in 1967 si a urmat Liceul de matematica din Dobrich, apoi Facultatea de drept la Universitatea din Sofia. Apropiat de rock din copilarie, Tsonev a devenit membru al consiliului orasenesc din 1999, apoi in calitate de primar a reusit sa aduca in oraselul de la malul Marii Negre nume mari ale rock-ului, dar sa si reduca somajul si sa dezvolte infrastructura orasului. Cel mai mare teren de golf de la Marea Neagra se afla tot aici.


Hotel Royal Bay Resort

Hotel Royal Bay Resort Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Kavarna Zona Plaja, Bulgaria)

Hotel ROYAL BAY RESORT este o clădire rezidenţială modernă, poziţionarea clădirii permite fiecărui apartament să beneficieze de excelentă vedere la mare. Hotelul dispune de doua corpuri de cladire, unite in L, iar o mare parte din camere beneficiaza de vedere la mare. Camere moderne si confortabile, servicii bune, liniste si relaxare.


Hotel Royal Grand Spa

Hotel Royal Grand Spa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Kavarna Zona Plaja, Bulgaria)

Hotel ROYAL GRAND & SPA este o clădire rezidenţială modernă. Poziţionarea clădirii permite fiecărui apartament să beneficieze de excelentă vedere la mare. Face parte din grupul hotelier Royals Kavarna, deschis la 1 Mai 2018. Privelistea superba asupra marii, facilitatile multiple, conditiile de cazare excelente in camere spatioase, modern mobilate si cu serviciile traditionale, foarte bune, Royal Grand promite sa devina un hotel deosebit pentru o vacanta deosebita pe litoralul bulgaresc.

Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com