Primorsko, Bulgaria

Descriere Primorsko Bulgaria

Primorsko este o statiune situata in sudul litoralului bulgaresc, construita pe o fasie de pamant intre golfurile Kupria si Stomoplo, la poalele muntilor Strandzha, care coboara pana pe tarm si formeaza mici golfuri stancoase. Statiunea este situata la 50 km de orasul Burgas si 22 km de statiunea Sozopol si a fost declarata statiune balneo-climaterica in anul 1953. Primorsko este un oras relativ mic avand in vedere ca are aproximativ 2.500 locuitori. 52 km sud de Burgas, orasul se asterne pe un cap care patrunde in mare intre Golful Stamopolo si Golful Dyavolsky (Dracului). Cea mai rapida si convenabila modalitate de ajungere aici este pe calea aerului. Aeroportul International din Burgas pune la dispozitie zboruri regulate, oferind in acelasi timp si transportul direct catre statiune printr-o retea de drumuri bine dezvoltata. Natura a fost darnica cu aceasta zona unde se intalneste muntele cu marea, padurea cu plaja, aerul curat cu briza marii. Primorsko este o statiune preferata in special de tineri, iar oferta de cazare este diversa si cuprinde mai multe vile si hoteluri de 2,3 si 4 stele. Unele hoteluri au Centre SPA, piscine, restaurante, baruri, parcari si practica servicii all inclusive. Sunt doua plaje in Primorsko, una situata in zona de sud a statiunii, mai mica, cu intrare lina in apa si preferata de familiile cu copii si una situata in zona de nord, mai mare dar unde apa este mai agitata, cu valuri mari.
Pentru distractie sunt deschise baruri, discoteci si cluburi. Din Primorsko se pot face excursii catre Capul Maslen Nos, care se afla la aproximativ 6 km si ofera o priveliste deosebita. Orasul are doua plaje, una in partea de nord si una in partea de sud. In timp ce plaja nordica este mult mai larga si deschisa, oferind o mare agitata atat de pretuita de surferi, plaja sudica este mult mai mica si mai linistita, fiind preferata de familii. La 1-2 km sud de oras se afla Centrul International de Tineret si reprezinta un oras de vacanta tipic pentru tineri cu o multime de vile, bungalouri, hoteluri, baruri, discoteci si terenuri de sport variate; acesta este Clubul de Vacanta Primorsko.

 


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Primorsko

Hotel Les Magnolias

Hotel Les Magnolias Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Primorsko, Bulgaria)

Hotel LES MAGNOLIAS reprezinta locul ideal pentru intalniri de afaceri, o vacanta de familie sau pur si simplu pentru un sejur relaxant si ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare. 


Hotel Plamena Palace

Hotel Plamena Palace Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Primorsko, Bulgaria)

Hotel PLAMENA PALACE reprezinta locul ideal pentru intalniri de afaceri, o vacanta de familie sau pur si simplu pentru un sejur relaxant si ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare. Hotelul a fost renovat complet in 2006.


Vilele Ropotamo

Vilele Ropotamo Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Primorsko, Bulgaria)

Vilele ROPOTAMO ofera conditii si servicii bune de cazare, fiind complet renovate in 2006. Vilele ofera cazare intr-un cadru de vis, intr-o zona foarte linistita si pitoreasca de la inceputul parcului national Strandja.

Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com