Iesi din tipare si petrece-ti vacanta in Bulgaria. Vei descoperi o tara fascinanta cu o bogata istorie si cultura populara puternica. Localnici prietenosi ta invita la restaurantele lor sa te indestulezi din specialitatile lor (dupa ce le incerci, iti lasa gura apa numai cand te gandesti), cantece si dansuri traditionale focoase si vinuri delicioase.
Dar unde este potrivit pentru tine? Vacantele in Bulgaria sunt o afacere tentanta. Peisajul tarii trece de la muntii impaduriti pana la campii fertile si o zona de coasta viu colorata. Fasii aurii de nisipuri ispititoare contrasteaza cu stanci si pietre intunecate. Sate mici de pescari, statiuni moderne construite special si porturi internationale imense, toate impart apele calde si imbietoare ale Marii Negre.
Aceasta zona de coasta este adesea impartita in doua regiuni. In sud zona Burgas, bazata pe aeroporturile internationale. Si Varna, in nord.
Alege statiuni animate pentru sporturi nautice si de divertisment, restaurante, cafenele si snack baruri care au delicatese pe toate gusturile si toate facilitatile la care te astepti de la o vacanta pe litoral in Europa. Bulgaria si-a pastrat accentul pe turismul ecologic in statiunile construite in acest scop pe coasta, de la Albena si Nisipurile de Aur, in nord, pana la Obzor si plajele insorite din sud.
Sau patrunde in Bulgaria traditionala de la malul marii. In porturile pescaresti vechi de la Sveti Vlas si Nesebar, Sf. Konstantin i Elena si Varna. Este usor sa strabati zona asa ca vei avea cea mai buna combinatie de plaja si cultura in vacanta in Bulgaria.
Bucura-te de aceste oportunitati.
Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com