Pomorie, Bulgaria

Descriere Pomorie Bulgaria

Municipiului Pomorie este situat între orasele Burgas, Aitos, Rouen, Detelina şi Nessebar. La est se învecinează Marea Negre si la 20 km de Burgas şi la 18 km de Sunny Beach. Suprafata: 413304 ha. Populatie: 27829 persoane. Municipiul Pomorie este caracterizat prin topografii diverse. În nord zone deluroase si montane, iar in sud câmpi. Altitudine 0 la 350 de metri. Clima este extrem de favorabila: soare până la 2360 ore/an), temperatura medie a aerului şi a apei este de 23,6 ° C. Datorită de răcirii lente a apei de mare, toamna este calduroasa si lunga. Temperatura medie a toamnei este 20,5 ° C. Ninsorile sunt minime, iar zapada dureaza nu mai mult de 5-7 zile. Populaţia: este de 28542 de oameni. Municipalitatea include 17 localităţi, inclusiv oraşele şi satele Pomorie, Kableshkovo de Aheloy, Belodol Alexandrovo, Bata, Gaberovo, Gorica, Galabets, Kamenar Dabnik, Kosovets, Kozichino, Luka, ploaie torenţială Medovo, Stradin. Transport: Pomorie este 8 km de aeroportul Burgas. Are 1 port, 2 terminale, o staţie de cale ferată pentru transportul de marfă. Reţeaua de drumuri are o lungime de 150.3 km, din care 11% sunt de primă clasă. Lungimea reţelei de alimentare este de 151 km. Municipalitatea are 6 posturi digitale. Densitatea de telefon este de 32%. Structura este industria turismului. Pomorie Bay este preferat pentru veliere şi salupe - de la pescari amatori. Mijloacele de existenţă tradiţionala ale populaţiei locale – cultivarea vitei de vie, sare şi pescuit, turism şi activităţile sale, agricultură şi silvicultură: cu un fondul agricol de 283688 ha şi pădure - 100,393 acri. TURISM: Este dovedit faptul că nămol curativ din statiunea Pomorie este extras din lac sarat, este printre cele mai bune din lume. În sanatoriile moderne din Pomorie se trateaza boli ale aparatului locomotor, ginecologice, chirurgicale şi traumatice, pielii, nervii periferici, non-specifice boli ale organelor motorii, cardiovasculare, etc chernodorobni. Rurală şi Ecoturism - Gorica, Bata, Kozichino, Galabec Balneotourism: noroi - Pomorie, spa-uri şi Kamenar Medovo. CULTURĂ: În Pomorie sunt doa opere de stat, "Educaţie" şi "Lumina" - Muzeul Municipal, Muzeul de Sare, galerie de artă şi Complexul Municipal pentru copii si alte 11 centre comunitare. SĂNĂTATE: Municipalitatea funcţionează cu un centru de sănătate, spitale, birouri individuale medicale, staţiuni balneare şi sanatorii. Lacul Pomorie - zonă protejată, super-sarat cu o suprafaţă de 1000 ha. Pomorie are o zona protejata 2.0 ha, situat în apropiere de satul Gorica si Koriyata - suprafata de 20 ha, Galabec Manastirea "Sf. George "- Pomorie - Manastirea Ortodoxa, "Casele vechi Pomorie" - Biserica "Schimbarea la Fata" - Pomorie, "Sf. Maria" - Pomorie şi multe altele.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Pomorie

Aparthotel Marina Holiday Club

Aparthotel Marina Holiday Club Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

ApartHotel MARINA HOLIDAY CLUB este un nou complex de patru stele de lux, în regiunea în care există o combinaţie frumoasă de pădure şi mare.


Aparthotel Pomorie Bay

Aparthotel Pomorie Bay Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Pomorie, Bulgaria)

ApartHotel POMORIE BAY este unul dintre cele mai bune hoteluri statiunea Pomorie. Aparthotelul se mândreşte cu o locaţie convenabilă, cu facilităţi moderne şi servicii excelente. Oaspeţii pot experimenta cele mai înalte standarde de confort, cele mai recente facilităţi de agrement şi sport.


Aparthotel Sunset Resort

Aparthotel Sunset Resort Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

ApartHotel SUNSET RESORT se întinde într-un golf liniștit pe coasta Mării Negre. Remarcabil, pe una dintre cele sigure plaje din Bulgaria. Este aproape de autostrada Burgas - Varna, care leagă hotelul cu orașul Burgas, Nessebarul antic, precum și cu cea mai mare destinație de vacanță și cea mai populara de pe litoralul Mării Negre, Sunny Beach. Toate facilitatile si serviciile oferite turistilor fac ocazia de a petrece o vacanta perfecta.


Grand Hotel Pomorie

Grand Hotel Pomorie Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

GRAND Hotel POMORIE oferă o combinaţie unică de servicii, disponibile de la complexul hotelier, medical, centru spa şi wellness, stadion de fotbal si sala de fitness.


Hotel Festa Pomorie Resort

Hotel Festa Pomorie Resort Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel FESTA POMORIE RESORT ofera o gama larga de servicii si facilitati de lux combinate cu o arhitectura impunatoare.


Hotel Festa Via Pontica

Hotel Festa Via Pontica Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel FESTA VIA PONTICA dispune de un centru spa exclusivist şi o fabrică de vin. Terasele oferă vederi la mare sau parc.


Hotel Interhotel Pomorie

Hotel Interhotel Pomorie Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel INTERHOTEL POMORIE este bine cunoscut cu o durata lungă (peste 30 de ani) de tradiţii în domeniul turismului de agrement si balneologic pe teritoriul Bulgariei şi in Europa. Tratamentele pe care le ofera implică exclusiv utilizarea resurselor locale unice naturale, cum ar fi namol, saramura cu puterile sale curative combinate.


Hotel Interhotel Pomorie Relax

Hotel Interhotel Pomorie Relax Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel INTERHOTEL POMORIE RELAX este bine cunoscut cu lungă durată de tradiţii în domeniul turismului de agrement si balneologie pe teritoriul Bulgariei şi restul Europei. Tratamentele pe care le ofera implică exclusiv utilizare a resurselor locale unice naturale, cum ar fi namol, saramura cu puterile lor curative combinate.


Hotel Manz 1

Hotel Manz 1 Categoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel MANZ 1 este absolut potrivit pentru vacanta de familie in Pomorie.


Hotel Manz 2

Hotel Manz 2 Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Pomorie, Bulgaria)

Hotel MANZ 2 este absolut potrivit pentru vacanta de familie in Pomorie.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com