Antalya Zona Kemer, Turcia

Descriere Antalya Zona Kemer Turcia

Kemer este un oras in sud-vestul Turciei, situat pe litoralul Marii Mediterane, la poalele muntilor Taurus. Are 17,3 mii de locuitori si este centru administrativ al districtului cu acelasi nume din provincia Antalya si o importanta statiune turistica. Portul ofera facilitati pentru practicarea sporturilor nautice iar pe faleza din apropierea portului se afla multe magazine, cafenele, restaurante si baruri cochete. Golful cu vegetatia bogata si plajele intinse fac din Kemer una din cele mai populare statiuni de pe Riviera Turceasca.
Statiunea Kemer este situata la 42 km sud-vest de Antalya. Simfonia culorilor va intampina cu albastrul stralucitor al Marii Mediterane, cu tonurile de verde ale padurii de pini si cu albul imaculat al caselor traditionale. Kemer are in componenta 9 ministatiuni dispuse de-a lungul coastei pe o distanta de 52 km.Clima in Kemer este tipic mediteraneana, cu vreme uscata si fierbinte si apa marii calda. Vremea este insorita aproximativ 300 de zile pe an. Temperatura marii este de 10-12 grade celsius iarna, 27-29 grade celsius in timul verii.
Kemer este o statiune de familie foarte aglomerata si populara care si-a pastrat cladirile joase, motiv pentru care iti da senzatia unui oras micut, mai degraba decat a unei jungle de beton.
Plajele sunt bune, fiind atat cu nisip cat si cu pietris, si sunt mentinute perfect curate. Marea e agitata, iar complexul Moonlight Beach (deschis publicului contra unei taxe de intrare modice) ofera posibilitati excelente de practicare a sporturilor de uscat si de apa.
In Parcul tematic Yuruk (nomad) puteti urmari pe viu cum se practica diferite mestesuguri.
Magazinele de aici vand covoare si alte bunuri de o calitate deosebita, iar atmosfera locului este una foarte sofisticata.
Asezarea, avand pe fundal muntii inalti ai Liciei, este bun punct de plecare pentru excursii la antichitatile din Licia sau catre Antalya.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Antalya Zona Kemer

Hotel Fame Residence Goynuk

Hotel Fame Residence Goynuk Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kemer, Turcia)

Hotel FAME RESIDENCE GÖYNÜK este faimos pentru mancare, conditii de cazare excelente si in special pentru serviciile de foarte buna calitate, facand din acesta unul dintre cele mai bune hoteluri de 4 stele din Antalya.


Hotel Fame Residence Kemer Spa

Hotel Fame Residence Kemer Spa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kemer, Turcia)

Hotel FAME RESIDENCE KEMER & SPA ofera o vacanta relaxanta si se recomanda pentru odihna activa, o varianta economica din categoria sa. Hotelul a fost construit în anul 2002, renovat in 2011, suprafata totala de 8000 mp.


Hotel Grand Miramor

Hotel Grand Miramor Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Antalya Zona Kemer, Turcia)

Hotel GRAND MIRAMOR ofera o vacanta relaxanta si moderna la malul marii. Se intinde pe o suprafara de 10.7900 mp. Este construit in anul 2011.


Hotel Grand Park

Hotel Grand Park Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kemer, Turcia)

Hotel GRAND PARK ofera relaxare si rasfat tuturor celor care cauta sejururi in statiunea Kemer, una dintre cele mai frumoase statiuni de pe riviera turceasca. ultima renovare a avut loc in anul 2016. Hotel situat pe malul marii, cu un teritoriu nu prea mare si camere decorate simplu. Servicii de calitate si meniuri variate. Hotelul Grand Park dispune de plaja privata si si-a deschis portile in luna martie a anului 2016, avand o suprafata totala de 20.000 mp.


Hotel Karmir Resort

Hotel Karmir Resort Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kemer, Turcia)

Hotel KARMIR RESORT ofera o vacanta relaxanta si moderna la malul marii. Se intinde pe o suprafara de 18.000 mp. Este construit in anul 2014.


Hotel Limak Limra

Hotel Limak Limra Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kemer, Turcia)

Hotel LIMAK LIMRA ofera o vacanta relaxanta si moderna la malul marii. Se intinde pe o suprafara de 11.000 mp. Recomandat familiilor.


Hotel Rixos Beldibi

Hotel Rixos Beldibi Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kemer, Turcia)

Hotel RIXOS BELDIBI face parte din renumitul lant hotelier Rixos Hotels. Hotelul a fost construit in anul 2002, renovat in 2014 si se intinde pe o suprafata totala de 45,000 de metri patrati. Turistii au acces la infrastructura hotelului Rixos Sungate, se ofera transfer gratuit.


Hotel Sherwood Exclusive

Hotel Sherwood Exclusive Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kemer, Turcia)

Hotel SHERWOOD EXCLUSIVE ofera o vacanta relaxanta si moderna la malul marii. Construit in anul 2014, suprafata totala este de 130 000 mp. Hotel modern, camere spatioase si comode. Multe piscine pentru copii si adulti, aqua park mare. Teritoriu pitoresc, personal prietenos, restaurante diversificate. Recomandat familiilor.


Hotel Sherwood Greenwood

Hotel Sherwood Greenwood Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kemer, Turcia)

Hotel SHERWOOD GREENWOOD ofera o vacanta relaxanta si moderna la malul marii. Se intinde pe o suprafara de 23.000 mp. Este construit in anul 1991 si ultima renovare in 2012.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com