Didim, Turcia

Descriere Didim Turcia

Didim este o staţiune de vacanţă bine cunoscuta în Turcia, cu o plajă lungă de nisip. Didim are unul dintre cele mai mari temple antice din lume, Templul lui Apollo. Staţiunea de vacanţă Didim este situat pe coasta Mării Egee şi a devenit rapid una dintre cele mai populare destinaţii turistice din Turcia. Situat pe malul de nord a Golfului Güllük vizavi de Peninsula Bodrum, cum ar fi Torba, Türkbükü şi Yalıkavak, Didim este situat între Izmir şi Bodrum, în provincia Aydın. Soke este la nord, Golful Güllük este la sud, Marea Egee la vest, iar Lacul Bafa şi districtul Milas la est. Alte sate si orasele din apropierea oraşului Didim sunt Altinkum, Yesilkent, Mavişehir, Akbük, Akköy, Yeniakköy, Milet si Priene. Vremea în Didim este blinda deoarece se bucură de un climat tipic mediteranean. În timpul iernii, vremea este destul de calda, cu ploi ocazionale. În timpul verii, temperaturile încep să crească în mai şi ajung la 33 – 35 gr.C. Una dintre atractiile turistice de top din Didim este Templul lui Apollo, care a fost reconstruit de mai multe ori şi inca nu este terminat. O alta atractie populara în Didim este Calea Sacra, chiar dacă este situat în afara templului are o relevanta importanta la templu. Conform legendei, atât Apollo cat şi Artemis s-au născut în Didim, Apollo in Templul lui Apollo construit în Didim şi Artemis in Templul lui Artemis construit în Milet, dar cele două temple au fost iniţial conectate printr-un drum cunoscut sub numele de Calea Sacră. În apropiere Templul lui Apollo este faimosul sarpe care a împodobit capul Meduzei. Medusa a fost un muritor până când ea a ajuns în atenţia a doi zei păgâni, Atena şi Poseidon. Potrivit mitului Athena a căzut în dragoste cu Medusa, dar ea a ales Poseidon şi Athena a făcut-o sa arate urata, cu serpi în părul ei.Didim este originea oraşului antic Didyma care conţine ruinele Templului lui Apollo. Această populară staţiune de vacanţă pe litoral, în provincia Aydın pe coasta Mării Egee din Turcia de Vest se află 123 de kilometri sau 76 de mile de orasul Aydin. Aceasta zona de coastă a devenit o staţiune de vacanţă destul de populare, din cauza plajele sale lungi de nisip, ape limpezi albastre, ruine antice şi microclimat propriu care să îi permită să beneficieze de sute de zile de soare în fiecare an. Iernile calde permite locuitorilor să se bucure de plaje si sporturi nautice, chiar în cursul lunii ianuarie. Sunt mici golfuri liniştite, departe de centru, cum ar fi situat de-a lungul Haydar un drum în jurul malul Akbük (alb Bay). Compania aeriana de transport în zonă este servit de zboruri din Bodrum-Milas - aeroport lângă Bodrum şi Adnan Menderes în afara de Aeroportul Izmir.
Didim-Turkey Didim este situat pe malul de nord a golfului a Güllük vizavi de satele Peninsula Bodrum-Torba, Türkbükü şi Yalıkavak. Districtul constă din Didim şi un număr de oraşe mici, inclusiv Altinkum (nisip auriu), Gümüşkum (nisip de argint) şi Sarıkum (nisip galben). Turismul este principala sursă de venit pentru zona, dar agricultura este, de asemenea, o parte importantă a economiei cu principalele culturi fiind de grâu şi bumbac. Didim oraşul are hoteluri, o piaţă săptămânala, o Waterpark şi Templul lui Apollo. Didim este de asemenea aproape de o serie de alte locuri de interes, cum ar fi Lacul Bafa National Park, Buyuk râul Menderes şi siturile istorice din Milet si Priene. Didim este în principal o statiune laid-back liniştită la malul mării situat pe o linie de coastă mare. Vizitatorii mai tineri care caută viaţa de noapte pot opta pentru baruri, cluburi de noapte, restaurante şi cafenele cu muzica live. Didim este este cel mai frumos golf de-a lungul coastei Mării Egee, în zona Altinkum, făcându-l o locaţie ideală pentru o vacanţă de excepţie de la mare, cu o mulţime de activităţi, cum ar fi sporturi de apă şi scuba diving. Vizitatorii pot vizita Altinkum Didim, care, practic, vibrează în timpul serilor calde de vară, cu muzică live, baruri, pub-uri şi cluburi de noapte. Există servicii locale de autobuz din marile orase, cum ar fi Izmir, Istanbul şi Ankara direct la Didim de două ori pe zi, de la începutul sezonului de vară începând cu sfârşitul lunii aprilie la începutul lunii mai şi pina in mijlocul lunii septembrie. Serviciu de feribot la Bodrum este, de asemenea, disponibil furnizate de către Asociaţia Ferry Boat Bodrum în sezonul de vara între Altinkum şi Bodrum este in fiecare zi şi de trei ori pe săptămână, în extrasezon. Didim vine de la numele său de la Didyma vechi. Didim este centrul regiunii Altinkum şi este doar o plimbare de 15 minute de plaja Altinkum. Centrul oraşului Didim este situat intre Templul lui Apollo şi la plajă Altinkum.Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Didim

Hotel Baccara

Hotel Baccara Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Didim, Turcia)

Hotel BACCARA oferă oaspeţilor un serviciu curat şi sigur.


Hotel Didim Beach Elegance

Hotel Didim Beach Elegance Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Didim, Turcia)

Hotel DIDIM BEACH ELEGANCE este construit in anul 2001, pe o suprafata totala de 19.000 mp si ultima renovare in anul 2008. Hotelul este alcatuit din 2 cladiri: Didim Beach Resort si Didim Beach Elegance. Camera in care veti fi cazat se stabileste la receptie, in functie de dorinta dvs. si disponibilitatea camerelor in momentul cazarii.


Hotel Garden Of Sun Resort

Hotel Garden Of Sun Resort Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Didim, Turcia)

Hotel GARDEN OF SUN RESORT are o gamă completă de facilităţi pentru a satisface toate nevoile şi pentru a vă asigura că aveţi o vacanţă de neuitat.


Hotel Kartel

Hotel Kartel Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Didim, Turcia)

Hotel KARTEL este o alegere ideala, mai ales pentru tineri, precum şi economic pentru a avea o vacanţă de neuitat.


Hotel Tuntas

Hotel Tuntas Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Didim, Turcia)

Hotel TUNTAS este situat într-o zonă plină de viaţă, permiţând oaspeţilor să experimenteze viaţa de noapte interesantă din Altinkum. Locaţia este excelentă pentru iubitorii de plajă, iar în apropiere există numeroase facilităţi locale.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com