Sunny Day, Bulgaria

Descriere Sunny Day Bulgaria

Statiunea Sunny Day este mica ca suprafata (150 km²) construita pe o fasie de pamant intre mare si padure. Este locul perfect pentru un concediu de lux departe de ochii lumii si de galagia oraselor mari. Turistii au posibilitati variate de recreere: terenuri de sport, diverse sporturi nautice. Parcul de chiparosi, stejari, pini si brazi servesc ca loc ideal de promenada. Statiunea Sunny Day se afla situata la 10 km de Varna si la 8 km de Nisipurile de Aur, fiind aproape lipita de statiunea Sf. Constantin si Elena. Statiunea dispune de 2 baze de tratament moderne, cu personal calificat si dotari moderne care va pot asigura peste 100 tratamente medicale. Se trateaza boli cardio-vasculare si ale aparatului locomotor, anti-stress. Baza tratamentelor sunt apele minerale ale zonei. Exista doua piscine acoperite si una descoperita. In afara de cele doua posibilitati de tratament si recreere, statiunea ofera conditii bune pentru desfasurarea conferintelor. Cele patru hoteluri din Sunny Day sunt: Hotel Mirage 4*, Hotel Marina 4*, Hotel Palace 4* si Hotel Veronica 3*. Plaja: Statiunea Sunny Day are o plaja cu nisip fin, foarte linistita. Lungimea – circa 1 km, latimea plajei – circa 60 m.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Sunny Day

Hotel Marina

Hotel Marina Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sunny Day, Bulgaria)

Hotel MARINA este amplast intr-o zona linistita este o locatie potrivita pentru petrecerea unui concediu relaxant oferind conditii excelente atat la cazare cat si la masa. Este deschis din luna mai până în luna octombrie.


Hotel Palace

Hotel Palace Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Sunny Day, Bulgaria)

Hotel PALACE este simbolul statiunii Sunny Day. Acesta ofera lux si confort. Acolo veti gasi servicii de inalta calificare si facilitati moderne.


Hotel Veronika

Hotel Veronika Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Sunny Day, Bulgaria)

Hotel VERONIKA este situat in natura unica cu aer curat si apa de cristal fiind condiţii foarte favorabile pentru vacanţă în timpul verii. Este deschis din mai până în octombrie. Clima este favorabila, temperaturile medii lunare de aer în timpul verii sunt 23-28 ° C, apa de mare 24-25° C, cu aproximativ 1700 de ore cu soare din mai până în septembrie. Climat specific maritim, aer curat, bogat in saruri, ozon, calciu brom, iod şi cu umiditate optimă 63-65%. Ape de izvor minerale în complex - hyperthermal la 45° C, usor mineralizat, hidrocarbonat de sodiu, cu calciu, magneziu, cloruri şi sulfuri.

Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com