Lozenets, Bulgaria

Descriere Lozenets Bulgaria

Lozenets este un sat situat la circa 60 km sud de Burgas, intre localitatile Kiten si Tsarevo, fiind o locatie potrivita pentru persoanele care doresc un concediu linistit si accesibil. Desi satul in sine este extrem de mic, marea majoritate a caselor particulare se inchiriaza la tarife foarte accesibile, iar o parte dintre acestea au fost transformate in hoteluri sau aparthoteluri confortabile. Tarifele accesibile, plaja larga si nisipoasa si clima foarte prietenoasa atrag din ce in ce mai multi turisti. Statiunea Lozenets din Bulgaria beneficiaza de 3 plaje, una fiind accesibila din orice unct al satului in maxim 5 minute, cealalta fiind situata la circa 15 min. de mers, dar este foarte spectaculoasa, si o a treia plaja (mai mica) la care se ajunge doar cu masina. Satul dispune de scoala de surf, caiac, centru de inchirieri biciclete, posibilitate de excursie pe raul Ropotamo din apropiere.

Plaja: Lozenets are o plaja lunga si pitoreasca. In apropiere sunt situate doua zone de camping.
O locatie potrivita pentru cei care doresc un concediu linistit si accesibil. Temperatura medie in timpul verii este 22-25 prin Iunie si Septembrie si intre 26-31 C prin Iulie si August.

Cazare: Statiunea ofera turistilor cazare la hoteluri si vile. In menu din stanga puteti sa gasiti mai multe informatii despre hotelurile in Lozenets, sa faceti rezervare sa ne contactati pentru gasiti informatii suplimentare.

Mancare & Bautura: La dispozitia oaspetilor sunt multe restaurante oferind mancaruri traditionale si internationale, baruri, cluburi de noapte.

Istorie: Lozenets a fost fondat in anul 1924 de la cetatenilor satului Velika. Satul a fost primul numit 'Emberli' dupa un soi de struguri popular in regiune. Mai tarziu a fost redenumit Losenets dupa vitele de vie in jurul satului.

Distractie la Lozenets: Lozenets va ofera toate conditii pentru o vacanta linistita sau aventuri extreme - scoala de surf sau posibilitate de o excursie cu bicicleta prin Parcul National Strandzha, rezervatie“ naturala Ropotamo sau râu Veleka.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Lozenets

Aparthotel Complex Emberli

Aparthotel Complex Emberli Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Lozenets, Bulgaria)

ApartHotel COMPLEX EMBERLI ofera servicii de inalta calitate, menite de transforma vacanta turistilor intr-una memorabila. Complexul ofera activitati variate pentru relaxare, recreere, sport si amuzament.

Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com