Tsarevo, Bulgaria

Descriere Tsarevo Bulgaria

Orașul Tsarevo este situat în partea de sud-est a țării, în zona de sud a Mării Negre, la o distanță de aproximativ 66 km de Burgas. Granița cu Turcia, este situata la o distanță de numai 40 km sud de Tsarevo. Teritoriul municipiului ocupă o mare parte din Muntele Strandzha. Populația orașului este de aproximativ 5.000 de persoane. În trecut, orașul a fost numit Vasiliku (secolul al 12-lea). În perioada 1950-1991 orașul a avut numele de Michurin. Din anul 1991, orașul a avut numele său actual - Tsarevo.
Orașul a avut un port dezvoltat și tradiții mari în construcția de nave și de pescuit. Din padurile muntelui Strandzha, se luau material lemnos pentru construcții de nave, fiind unul dintre avantajele de bază ale Tsarevo . În mod tradițional, nave mai mici au fost construite in uzina constructoare de nave în Tsarevo, dar caracteristica lor distinctivă au fost navele. În limba greacă aceastenave a fost numite Karina. Acesta este motivul pentru locuitorii din zonă au fost chemați kakarini. Tsarevo a menținut relații comerciale bune cu capitala Imperiului Otoman-Constantinopol și cu porturile din Marea Egee și Marea Marmara. După eliberarea stăpânirii otomane (1878), orașul a rămas în interiorul granițelor Imperiului Otoman. iar mai târziu după războiul balcanic (1912 - 1913), orașul a fost din nou inclus în interiorul frontierelor bulgare.
În zilele noastre Tsarevo este împărțit în doua parti – orasul vechi și orasul nou. Biserica Adormirea Sf. Maria este situat pe peninsula Tsarevo. Biserica a fost construită în 1831, iar aspectul său contemporan exista si astazi. Unele dintre pictograme sunt datate de la sfârșitul secolului al 18-lea. Statiunea Lozenets este situat la o distanță de 7 km de oras. Plajele din zonele de camping Coral și Oasis la sud si sunt situate în apropierea de Tsarevo. Alte stațiuni mici, cum ar fi Ahtopol, Sinemorets, Kiten sunt situate în apropiere. Imediata apropiere de Strandzha este un motiv a turismului ecologic și de munte fiind bine dezvoltat în regiune. Există trasee marcate pe teritoriul parcului natural Strandzha. În timp ce turiștii merg pe jos de-a lungul ei se pot afla mai multe despre istorie, speciile de animale și plante din regiune. Râurile din jurul Tsarevo sunt abundente în pește. Tsarevo are un program cultural bogat. În mod tradițional următoarele evenimente se desfășoară în luna august: Săptămâna Mare, Festivalul Internațional al mierii, festivaluri naționale și internaționale de folclor. Există o mulțime de hoteluri, case de oaspeți și campinguri pe teritoriul Tsarevo. Acestea oferă cazare în funcție de mijloacele și gustul turiștilor.
Tsarevo se afla la circa 70 km sud de orasul Burgas, fiind cel mai sudic oras de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre. Tsarevo se afla pe 3 mici peninsule, bucurandu-se de frumusetea a 4 golfuri, lucru unic pe litoralul bulgaresc. Plaja centrala are lungimea de 420 m si este situata in imediata apropiere de centrul orasului. Plaja Nestinarka are lungimea de 690 m si se afla in cartierul Vasiliko, Plaja Polona de 350 m se afla la nordul orasului, iar plaja Arapia de 600 m lungime se afla la circa 2 km distanta de oras spre Lozenets. Puteti admira frumusetea naturala a localitatii si de pe varful Papia (502 m altitudine) din apropiere. Tsarevo dispune de un mic port, de unde pornesc ambarcatiuni ce fac legatura cu Lozenets si Primorsko din Bulgaria.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Tsarevo

Hotel South Beach

Hotel South Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Tsarevo, Bulgaria)

Hotel SOUTH BEACH este bine cunoscut în cercurile turistice, aceasta se bucură de o constructie arhitectura sa stil național bulgar, cu un design interior modern și cu adevărata frumusețe a naturii. Grădina spațioasă și spatiul verde a complexului va duce chiar lângă aleea mare și la plajă. Nisipul de aur de pe coasta mării, clima blanda mediteranean, format sub influența cele mai apropiate trei mări: Marea Neagră, Marea Albă și Marea Marmara, apa de mare cu compoziția sa și curăta - una dintre cele mai bune din lume, fac din acest loc unul dintre cele mai frumoase și de preferat locuri pentru relaxare.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com