Elenite, Bulgaria

Descriere Elenite Bulgaria

Satul de vacanta Elenite este una dintre cele mai romantice statiuni de pe litoralul Bulgaresc al Marii Negre. Este la est de Sunny Beach si la 50 km nord de Burgas. Cea mai apropiata statiune este Sveti Vlas (Sfantul Vlas). Aici culmile inverzite ale muntilor Stara Platina se unesc cu apele albastre ale marii si creeaza o priveliste incredibil de frumoasa. Amestecul de aer proaspat de la munte si briza marina creeaza un mediu unic, proaspat si reconfortant.
Turistii apreciaza toate acestea prin plimbari pe potecile verzi ale muntelui, bai de soare pe plaja, inot si scufundari in apele cristaline ale marii. Vacantale aici sunt de neuitat. Locul a fost nelocuit pana in 1985 cand a inceput construirea statiunii.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Elenite

Hotel Andalusia Beach

Hotel Andalusia Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Elenite, Bulgaria)

Hotel ANDALUSIA a fost construit in anul 2007 si dispune de o arhitectura deosebita si un amplasament de invidiat - chiar pe plaja.


Hotel Atrium Beach

Hotel Atrium Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Elenite, Bulgaria)

Hotel ATRIUM BEACH a fost construit in anul 2007 si dispune de o arhitectura deosebita si un amplasament de invidiat - chiar pe plaja.


Hotel Royal Bay

Hotel Royal Bay Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Elenite, Bulgaria)

Hotel ROYAL BAY este o experienta de neuitat pentru cei care vor aprecia privelistile magnifice, de pace şi a vieţii private din acest modern şi luxos hotel.


Hotel Royal Castle

Hotel Royal Castle Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Elenite, Bulgaria)

Hotel ROYAL CASTLE este recent construit in statiunea Elenite. Acesta este situat la 250 de metri de plajă. Complexul este situat la 100 m de Aqua Park şi oferă o vedere uimitoare la Bay Resort. Luxosul hotel Royal Castle a fost deschis in 2010 si este cel mai modern si luxos hotel de pe litoralul bulgaresc.


Hotel Royal Park

Hotel Royal Park Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Elenite, Bulgaria)

Hotel ROYAL PARK combina arhitectura unica, de lux si o eleganta impresionanta. Personalul cu înaltă calificare este la dispozitia oaspetilor non-stop pentru a le garanta zile de neuitat si surprize placute.


Vilele Elenite

Vilele Elenite Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Elenite, Bulgaria)

Vilele ELENITE sunt pozitionate ca un mozaic peste dealuri, asezate între mare şi munte, toate acestea creează o experienţă fascinantă. Soluţia arhitecturală presupune intimitate şi confort.


Vilele Royal Casa

Vilele Royal Casa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Elenite, Bulgaria)

Vilele ROYAL CASA este recent construit in statiunea Elenite si reprezinta o mare atractie pentru cei mai pretentiosi turisti de pe litoralul Marii Negre, este cel mai modern si luxos complex de vile.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com