Byala, Bulgaria

Descriere Byala Bulgaria

Byala (Orasul Alb) situat în partea centrală a litoralul bulgaresc. Nord şi nord-vest de Dolni Chiflik si raionul Varna şi sud şi sud-vest de Nessebar si regiunea Bourgas. Teritoriul său este de 162 km2. În planul naţional are o acoperire de 0,15 % din teritoriu şi 0,04% din populaţie. Municipalitatea include 6 orase: Byala, Gorica, satul Gospodinovo, Dyulino, sat Popovich, sat Samotino. Populaţia municipiului la data de 31 decembrie 2004 a fost 3356 de persoane. Distanta dintre centrul administrativ Byala este egala cu ambele oraşe regionale - Varna (50 km) şi Burgas (70 km). Cel mai apropiat oraş la o distanţă de 5 km, este Obzor si municipiu Nessebar. Peisajul modern poate fi caracterizat ca deluros. În partea de vest şi de nord se afla  versantul estic al Muntelui Kamchia. Aceste pante coborî treptat la mare cu o pantă de 2-5%. Altitudinea al oraşului Byala este de 42 m.
Zona de coastă a municipiului este caracterizat printr-o combinaţie de coasta stâncoasă, golfuri mici şi benzi de plaja cu dune de nisip. Coasta este abruptă şi conduce la plaja. Lungimea totală a plajei este de 14300 de metri sau aproximativ 3% din lungimea totală a litoralul bulgaresc. Cele mai multe plaje sunt expuse la est, nord şi sud si oferă condiţii optime pentru mai mult soare. Municipalitatea Byala este poarta de districtului Ruse din vestul şi centrul Bulgariei si se margineste cu orasul Targovishte şi Regiunea Veliko Tarnovo. Zona municipiului este de 341 km patrati. Centrul municipal se află la 55 km de Ruse, 58 km de la Veliko Tarnovo, la 22 km de Trambesh şi 53 km de Popovo. Amplasarea municipiului în termeni de geografie este strategic şi determină locul său în transportul national, energie şi infrastructură de comunicaţii. Există un parc etnografic, iar în apropiere este un paleo-geologice Pietrele Albe. Byala este un loc minunat pentru recreere, care favorizează o combinaţie de climat munte şi la mare. Byala este printre cele mai curate orase din Bulgaria.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Byala

Complex Byala Beach Resort

Complex Byala Beach Resort Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Byala, Bulgaria)

Complex BYALA BEACH RESORT ofera cazare in conditii bune in una din cele mai vechi localitati de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria - Byala. Apartamente spatioase si moderne, la doar cativa pasi de malul marii, liniste si relaxare, vedere frumoasa catre mare, conditii confortabile de cazare.


Complex Sirena

Complex Sirena Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Byala, Bulgaria)

Complex SIRENA ofera cazare in conditii bune in una din cele mai vechi localitati de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria, Byala. Apartamente spatioase si moderne, la doar cativa pasi de malul marii, liniste si relaxare, vedere frumoasa catre mare, conditii confortabile de cazare.


Complex Vemara Club

Complex Vemara Club Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Byala, Bulgaria)

Complex VEMARA CLUB este cel mai nou colt de rai construit in 2010 ce ofera liniste si lux in inima celei mai atractive statiuni litorale din Bulgaria, Byala si oferă facilităţi variate de recreere, relaxare si divertisment.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com