Obzor, Bulgaria

Descriere Obzor Bulgaria

Obzor este cea mai lungă plajă de pe litoralul bulgar, prospeţimea pădurilor şi nisip fin de pe coasta sunt combinaţie incredibilă de pădure şi mare. Oraşul merită într-adevăr faima sa ca perla pe coasta bulgară devenind de mult timp unul dintre cele mai atractive locuri din Bulgaria. Pentru vacanţa dvs. în Obzor selectaţi un hotel potrivit, casa, vila si puteti face rezervare pentru apartament sau camera dubla, fără intermediar. Obzor este un oraş mic pe litoralul bulgaresc. Acesta este situat în apropiere orasul Alb (Byala) şi oraşul Nessebar. Orasul are o plajă minunată, fiind cea mai mare dupa coasta bulgareasca cu o lungime de 8 km. Celebrarea oficiala al oraşului este data de 24 iunie, când Consiliul organizează petreceri regulat. Oraşul Obzor are o mulţime de activitati de divertisment, hoteluri pe plaja fiind una din cele mai curate plaje din Bulgaria. Oraşul Obzor are unele dintre cele mai bune hoteluri dupa coasta Mării Negre. Pe tot teritoriu orasului are mai mult de 50 de hotel de familie şi 30 de hoteluri de lux. Una dintre cele mai faimoase hoteluri sunt Dzhemilli, Lilia, Odessos, Tropicana, Beach Resort, AKRIS, Complexul Galerie, Marea Neagră, Desi, Nanev, Sunrise, Miramar. Cel mai luxos hotel din Obzor este Cliff Beach&Spa, care este de 5 stele. Situat în golful exotic al statiunii Obzor, cu vederi minunate la mare. Are mai mult de 130 de camere de lux, multe dintre ele oferă room service non-stop. Toti turistii cazati in hotelurile din Obzor pot beneficia de tratamente spa incredibil.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Obzor

Aparthotel Galeria

Aparthotel Galeria Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Obzor, Bulgaria)

ApartHotel GALERIA este un ansamblu de 7 cladiri cu apartamente de vacanta luxoase, noi, construite in anul 2007, dotate cu accesorii de ultima ora, foarte spatioase. Facilitatile si confortul il fac unul din cele mai bune resorturi din Bulgaria, pentru cei care cauta linistea, intimitatea si relaxarea. 


Aparthotel Obzor Beach Resort

Aparthotel Obzor Beach Resort Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Obzor, Bulgaria)

ApartHotel Obzor Beach Resort este un ansamblu de 6 cladiri cu apartamente de vacanta luxoase, noi, construite in anul 2007, dotate cu accesorii de ultima ora, foarte spatioase. Facilitatile si confortul il fac unul din cele mai bune resorturi din Bulgaria, pentru cei care cauta linistea, intimitatea si relaxarea. 


Aparthotel Sunrise All Suites Resort

Aparthotel Sunrise All Suites Resort Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Obzor, Bulgaria)

ApartHotel SUNRISE ALL SUITES RESORT reprezinta una din cele mai bune variante de cazare din Obzor, ca raport calitate-pret. Un specific al complexului este dat de dotarile apartamentelor cu bucatarie proprie, un aspect foarte apreciat de familiile cu copii foarte mici (infanti), dar si de catre grupurile de prieteni. Dotarile moderne ale apartamentelor, faptul ca dispun de aer conditionat, balcon, majoritatea cu vedere la mare, dar si tarifele avantajoase si ofertele speciale atractive creaza conditiile petrecerii unui concediu minunat.


Hotel Casablanca

Hotel Casablanca Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Obzor, Bulgaria)

Hotel CASABLANCA este o combinaţie formidabilă a arhitecturii şi designului modern cu frumuseţea naturii şi se situează ca o perlă în coroana oraşului Obzor. Hotel Casablanca este un hotel uşor de intrat şi greu de părăsit.


Hotel Cliff Beach Spa

Hotel Cliff Beach Spa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Obzor, Bulgaria)

Hotel CLIFF BEACH & SPA oferă cazare confortabilă oaspeţilor săi în mica dar plin de viaţă staţiunea Obzor, va veţi bucura de faptul că hotelul este înconjurat de casele din sat, care vă oferă posibilitatea de a vedea viaţa locală, iar zona este relativ liniştită.


Hotel Hvd Club Miramar

Hotel Hvd Club Miramar Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Obzor, Bulgaria)

Hotel HVD MIRAMAR este unul din cele mai noi hoteluri, unde veti avea o vacanta de neuitat pe tarmul Marii Negre in Obzor.


Hotel Koral

Hotel Koral Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Obzor, Bulgaria)

Hotel KORAL este situat în partea de nord a statiunii Obzor si are vedere la mare şi munte. Hotelul ofera conditii excelente pentru vacanţa de vară.


Hotel Obzor City

Hotel Obzor City Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Obzor, Bulgaria)

Hotel OBZOR CITY este o varianta foarte buna de cazare datorita calitatii serviciilor, a personalului cit si a dispunerii sale intr-o zona linistita a statiunii, unde turistii se pot relaxa si odihnii in cele mai bune conditii.


Hotel Paraiso Beach

Hotel Paraiso Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Obzor, Bulgaria)

Hotel PARAISO BEACH oferă cazare confortabilă oaspeţilor săi în mica dar plin de viaţă staţiunea Obzor, va veţi bucura de faptul că hotelul este înconjurat de casele din sat, care vă oferă posibilitatea de a vedea viaţa locală, iar zona este relativ liniştită.


Hotel Riu Helios Bay

Hotel Riu Helios Bay Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Obzor, Bulgaria)

Hotel RIU HELIOS BAY reprezinta un complex format din cladirea hotelului cu 5 etaje, gradina intinsa pe o suprafata de 5.000 mp si diverse facilitati pentru un sejur complet

Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com