Antalya Zona Kundu, Turcia

Descriere Antalya Zona Kundu Turcia

Kundu este o zona turistica in Turcia pe malul Marii Mediterane, formata din districtul Lara si suburbia Kundu apartinand Antalyei, aceasta zona fiind situata la aproximativ 12 km spre est fata de centrul statiunii Antalya. Kundu este un nou centru turistic aflat in plina crestere. Intre Lara si Aksu s-a construit un bulevard larg pe malul marii, iar Kundu se afla chiar in apropierea lui. Coasta satului Kundu are plaje mirifice, in fata padurilor de pini. Plaja de nisip Lara este una dintre cele mai lungi din Turcia si beneficiaza de facilitati turistice precum sezlonguri, umbrele de soare, standuri cu gustari si racoritoare, dusuri si divertisment. Plaja Lara incepe de la faleza Antalyei si este presarata cu hoteluri de lux - copii ale unor locuri faimoase din intreaga lume, situate in special in zona Kundu si mulți vor reveni an după an și rareori pleca dezamăgit. Cei care se bucura de relaxare pe plaja se vor bucura de nisipurile aurii și ape turcoaz. Plajele oferă, de asemenea, o perspectivă activa a sporturilor nautice și posibilitatea de a savura o băutură și ceva de mâncare la doar câțiva metri de la marginea apelor. Orașul are o viata de noapte mult mai variata și plina de divertisment. Statiunea este o destinație de vacanță adevărata pe tot parcursul anului, si de asemenea, populara în timpul lunilor de iarnă cu clima sa blande.

 


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Antalya Zona Kundu

Hotel Ic Green Palace

Hotel Ic Green Palace Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kundu, Turcia)

Hotel IC GREEN PALACE este proiectat si construit in stil Bali traditional, fara a afecta mediul natural existent dar imbogatind-ul cu un cadru verde luxuriant de pini si palmieri. IC Green Palace este o oaza magica care armonizeaza azurul cristalin al Marii Meditarane, verdele smarald al peisajului exotic, albastrul cerului in permanenta senin, piscina uriasa in forma de lotus inconjurata si umbrita de ramurile copacilor, cu ospitalitatea turceasca traditionala si amabilitatea personalului.


Hotel Kervansaray Kundu

Hotel Kervansaray Kundu Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kundu, Turcia)

Hotel KERVANSARAY KUNDU are un design Hi-tech - sticla, metal si plastic. Spatiu exterior compact, bucatarie de calitate si personal ospitalier.


Hotel Venezia Palace

Hotel Venezia Palace Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kundu, Turcia)

Hotel VENEZIA PALACE este construit pe o suprafata de 100.000 mp si este o copie a bulevardului San Marco din Venezia.


Hotel Wow Kremlin Palace

Hotel Wow Kremlin Palace Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kundu, Turcia)

Hotel WOW KREMLIN PALACE este construit pe o suprafata de 75.000 mp si are o intrare identica cu cea originala, numita la fel ca Poarta Revolutiei din Moscova.


Hotel Wow Topkapi Palace

Hotel Wow Topkapi Palace Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Antalya Zona Kundu, Turcia)

Hotel WOW TOPKAPI PALACE este construit pe o suprafata de 85.000 mp in stil arhitectural otoman, inspirat de celebrul Palat Topkapi din Istanbul.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com