Albena, Bulgaria

Descriere Albena Bulgaria

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul Bulgaresc. Este locul unde Marea intalneste nisipul fin al plajelor. Cu plaja minunata si marea cristalina statiunea este pe placul tuturor categoriilor de varsta. Este situata la 30 km de Varna (capitala litoralului Bulgaresc). Albena se remarca prin plaja de 6 km, ofera peste 15 mii de locuri de cazare in 43 de hoteluri amplasate chiar pe plaja sau la poalele dealurilor de o frumusete picturala de unde vi se ofera vederi minunate asupra marii si a padurii Balata - rezervatie naturala nationala.Hotelurile sunt echipate cu toate facilitatile moderne: cablu TV, telefon, restaurante, baruri, internet cafe, servicii medicale, inchirieri de masini, sali de congrese, piscine, servicii sportive, etc. Numele statiunii vine de la Albena, o femeia foarte frumoasa din operele marelui scriitor bulgar Yordan Yovkov. Albena dispunde de facilitati sportive moderne (terenuri de tenis, piscine, locuri de joaca pentru copii, terenuri de golf).Turistii pot inchiria biciclete, automobile, ambarcatiuni nautice sau pot calari. Statiunea ofera centre de tratament bine echipate si cu personal de inalta calificare. Tratamentele se bazeaza pe izvoarele minerale locale. De vizitat: Satul Obrochishte cu fortareata sa, bine conservata, din perioada otomana. Satul Kranevo cu ruinele fortaretei folosite in perioada romana si evul mediu si apele sale minerale.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Albena

Club Primasol Ralitsa

Club Primasol Ralitsa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Albena, Bulgaria)

Club PRIMASOL RALITSA ofera conditii excelente pentru petrecerea unei vacante superbe pe malul Marii Negre, in statiunea Albena. Incepand cu 2014 fostul hotel Ralitsa este complet renovat si face parte din lantul hotelier german PrimaSol. Hotelul are toate facilitatile unui hotel de 4* iar oaspetii sai beneficiaza de intrare libera la AQUAMANIA - parc de distractii acvatice pentru adulti si copii.


Hotel Althea

Hotel Althea Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel ALTHEA este format din trei sectoare separate. Aici veti gasi o ambianta placuta, confort modern si veti beneficia de servicii de cea mai buna calitate.


Hotel Amelia

Hotel Amelia Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel AMELIA este format din doua corpuri de cladire: Amelia standard si Amelia superior. Designerii de interior au fost inspiratii din experienta, curajul si spiritul adventuros al Ameliei Earhart - prima femeie care a zburat peste Oceanul Atlantic, decorand holul hotelului cu elemente tematice reprezentand momente si activitati din viata ei. Datorita povestii ce insoteste acest hotel, numele cutezatoarei femei, pozitia privilegiata, dar si serviciile de calitate au facut ca hotelul Amelia sa fie foarte apreciat de turistii doritori de vacante placute si conditii confortabile.


Hotel Arabella Beach

Hotel Arabella Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel ARABELLA BEACH construit pe plaja este amplasat perfect pentru turistii care prefera sa petreaca cea mai mare parte a timpului pe sezlong, la plaja iar cand doresc sa ajunga in hotel sa nu fie nevoiti sa se deplaseza prea mult. De altfel majoritatea oaspetilor sunt familii cu copii pentru care apropierea de mare a hotelului este un avantaj. Avand in vedere ca hotelul este racordat la sistemul de incalzire centrala, acesta poate gazdui turisti si in perioadele de extrasezon incepand cu aprilie si terminand cu luna noiembrie, cand sunt asteptate mai ales grupuri ale unor firme ce organizeaza seminarii sau excursii de team-building.


Hotel Boryana

Hotel Boryana Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Albena, Bulgaria)

Hotel BORYANA beneficiaza de o localizare in primul rand de la plaja (20 m) si conditii bune de cazare in camere confortabile, majoritatea cu vedere la mare.


Hotel Com

Hotel Com Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel COM este unicul hotel din Albena destinat in totalitate tinerilor, a fost complet renovat in 2002 si reprezinta o oaza de lux si confort ce ofera servicii perfecte pentru un turism de relaxare si recreatie.


Hotel Dobrotitsa

Hotel Dobrotitsa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotelul DOBROTITSA este situat nu departe de strada comercială principală, unde vă aşteaptă multe buticuri cu suveniruri şi locuri de agrement. Hotelul reprezintă o construcţie cu 4 etaje divizate în 3 sectoare. Toate camerele sunt orientate spre mare. Un serviciu excelent şi o atmosferă amicală vă întâmpină la hotel Dobrotitsa. Confortabil şi liniştit, hotelul este ideal pentru un concediu în familie, cu grădina frumoasă plină de flori şi ţărmul înspumat al mării la doi pasi.


Hotel Dobrudja

Hotel Dobrudja Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel DOBRUDJA este simbolul statiunii Albena si cel mai inalt hotel din statiune. Locaţia sa centrală în complex este încă una dintre facilităţile atrăgătoare pentru toţi oaspeţii. Albena este singura staţiune din Bulgaria care dispune de un centru de hemodializă-parte a centrului de balneologie Medica din hotelul Dobrudja. De o popularitate extrem de mare se bucură şi programul Vital, conceput de specialişti dietologi pentru persoanele care doresc să-şi revitalizeze corpul şi echilibrul intern.


Hotel Dorostor

Hotel Dorostor Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel DOROSTOR beneficiaza de avantajul de a fi situat exact pe plaja, avand servicii si conditii de cazare specifice unui hotel cu clasificarea de trei stele.


Hotel Elitsa

Hotel Elitsa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel ELITSA este considerat ca un hotel de 3 stele superior, datorita conditiilor bune de cazare si a serviciilor deosebite.

Copyright © 2018 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com