Albena, Bulgaria

Descriere Albena Bulgaria

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul Bulgaresc. Este locul unde Marea intalneste nisipul fin al plajelor. Cu plaja minunata si marea cristalina statiunea este pe placul tuturor categoriilor de varsta. Este situata la 30 km de Varna (capitala litoralului Bulgaresc). Albena se remarca prin plaja de 6 km, ofera peste 15 mii de locuri de cazare in 43 de hoteluri amplasate chiar pe plaja sau la poalele dealurilor de o frumusete picturala de unde vi se ofera vederi minunate asupra marii si a padurii Balata - rezervatie naturala nationala.Hotelurile sunt echipate cu toate facilitatile moderne: cablu TV, telefon, restaurante, baruri, internet cafe, servicii medicale, inchirieri de masini, sali de congrese, piscine, servicii sportive, etc. Numele statiunii vine de la Albena, o femeia foarte frumoasa din operele marelui scriitor bulgar Yordan Yovkov. Albena dispunde de facilitati sportive moderne (terenuri de tenis, piscine, locuri de joaca pentru copii, terenuri de golf).Turistii pot inchiria biciclete, automobile, ambarcatiuni nautice sau pot calari. Statiunea ofera centre de tratament bine echipate si cu personal de inalta calificare. Tratamentele se bazeaza pe izvoarele minerale locale. De vizitat: Satul Obrochishte cu fortareata sa, bine conservata, din perioada otomana. Satul Kranevo cu ruinele fortaretei folosite in perioada romana si evul mediu si apele sale minerale.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Albena

Club Primasol Ralitsa

Club Primasol Ralitsa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Albena, Bulgaria)

Club PRIMASOL RALITSA ofera conditii excelente pentru petrecerea unei vacante superbe pe malul Marii Negre, in statiunea Albena. Incepand cu 2014 fostul hotel Ralitsa este complet renovat si face parte din lantul hotelier german PrimaSol. Hotelul are toate facilitatile unui hotel de 4* iar oaspetii sai beneficiaza de intrare libera la AQUAMANIA - parc de distractii acvatice pentru adulti si copii.


Hotel + Vile Vita Park

Hotel + Vile Vita Park Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel VITA PARK ofera o gama larga si variata de servicii, facilitati si conditii bune de cazare. Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz (shuttle bus service) spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre orele 09:00 si 17:00. Complexul Vita Park promoveaza un sistem Ultra all inclusive si ofera servicii si facilitati complete ce vor transforma vacanta intr-o experienta de neuitat in Albena. Pe langa aceste facilitati, complex Vita Park isi rasfata oaspetii cu servicii profesioniste, de la animatie pana la curatenie, acestia se vor simti ca niste veritabili regi. Turistii pot alege sa se cazeze in oricare din apartamentele foarte bine echipate sau mobilate sau intr-una dintre vilele private.


Hotel Arabella Beach

Hotel Arabella Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel ARABELLA BEACH construit pe plaja este amplasat perfect pentru turistii care prefera sa petreaca cea mai mare parte a timpului pe sezlong, la plaja iar cand doresc sa ajunga in hotel sa nu fie nevoiti sa se deplaseza prea mult. De altfel majoritatea oaspetilor sunt familii cu copii pentru care apropierea de mare a hotelului este un avantaj. Avand in vedere ca hotelul este racordat la sistemul de incalzire centrala, acesta poate gazdui turisti si in perioadele de extrasezon incepand cu aprilie si terminand cu luna noiembrie, cand sunt asteptate mai ales grupuri ale unor firme ce organizeaza seminarii sau excursii de team-building.


Hotel Boryana

Hotel Boryana Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare+
(Albena, Bulgaria)

Hotel BORYANA este intr-o zona linistita si ofera toate conditiile pentru petrecerea vacantei de vara departe de agitatia cotidiana a zonelor pline de discoteci sau cluburi de noapte dintr-o statiune estivala.


Hotel Complex Orhideya

Hotel Complex Orhideya Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel COMPLEX ORHIDEYA este incojurat de natura unica din statiunea Albena, imbinata cu o arhitectura moderna si calitatea deosebita a serviciilor oferite, garanteaza o vacanta plina de confort si satisfactii deosebite. De pe coasta dealului inalt, pe care este situat hotelul, se deschide o priveliste superba spre mare.


Hotel Dobrudja

Hotel Dobrudja Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel DOBRUDJA este simbolul statiunii Albena si cel mai inalt hotel din statiune. Locaţia sa centrală în complex este încă una dintre facilităţile atrăgătoare pentru toţi oaspeţii. Albena este singura staţiune din Bulgaria care dispune de un centru de hemodializă-parte a centrului de balneologie Medica din hotelul Dobrudja. De o popularitate extrem de mare se bucură şi programul Vital, conceput de specialişti dietologi pentru persoanele care doresc să-şi revitalizeze corpul şi echilibrul intern.


Hotel Elitsa

Hotel Elitsa Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel ELITSA este construit chiar pe plaja statiunii Albena, in imediata apropiere a rezervatiei naturale Baltata si la aproximativ 300 de metri de centrul de sanatate Baltata. Este o cladire de 10 etaje deservita de 3 ascensoare, cu camere spatioase si modern mobilate. Hotelul Elitsta reprezinta locatia potrivita pentru petrecerea concediului, unde va puteti bucura de confort si liniste.


Hotel Flamingo

Hotel Flamingo Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel FLAMINGO este incojurat de natura unica din statiunea Albena, imbinata cu o arhitectura moderna si calitatea deosebita a serviciilor oferite de cazare fiind o varianta excelenta pentru turistii care isi doresc mai multa libertate de miscare si o vacanta activa.


Hotel Flamingo Grand

Hotel Flamingo Grand Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel FLAMINGO GRAND este incojurat de natura unica din statiunea Albena, imbinata cu o arhitectura moderna si calitatea deosebita a serviciilor oferite, garanteaza o vacanta plina de confort si satisfactii deosebite.


Hotel Gergana

Hotel Gergana Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Albena, Bulgaria)

Hotel GERGANA este unui din cele mai apreciate hoteluri din statiune, avand servicii ireprosabile si conditii bune de cazare, oferind conditii ideale pentru o vacanta de vis.

Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com