Duni Royal Resort, Bulgaria

Descriere Duni Royal Resort Bulgaria

Dacă Duni Royal Resort este scopul de a călători dumneavoastră, aţi făcut alegerea potrivită. La începutul anilor 1980, guvernul bulgar a decis să construiască un sat de vacanţă la standarde mondiale. Duni Royal Resort are farmecul unui sat bulgar şi este situat în Golful Duni, pe o zonă de natură. În 1986, după ce munca în echipă de arhitecţi şi istorici Duni Royal Resort a fost construit in stilul bulgar al secolelor trecute. Planul a fost elaborat de arhitecti bulgari şi a fost realizat de compania de construcţii austriacă "Rogner". Satul este situat pe un deal in zona de sud - de la ultima casa din port şi plaja - este planificat ca o zonă pietonală - cu alei umbroase, înguste, amintind de un oraş vechi, terase insorite si micul port. Complet renovat în anul 2000, complexul a păstrat confortul şi romantismul stilului bulgar. Sejurul dvs. nu este niciodată suficient de lung pentru a cunoaşte resortul şi localnici pentru a putea îmbogăţi impresiile dvs.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Duni Royal Resort

Hotel Belleville

Hotel Belleville Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Duni Royal Resort, Bulgaria)

Hotel BELLEVILLE este cochet, beneficiază de grădini frumoase și de priveliștea golfului Sozopol, poate fi recomandat familiilor cu copii pentru vacanța estivală.


Hotel Holiday Village

Hotel Holiday Village Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Duni Royal Resort, Bulgaria)

Complexul HOLIDAY VILLAGE este un sat de vacanta modern si atractiv construit 1986 si renovat 2012, cu aleile pitoresti din piatra cubica ce conduc spre cele 4 hoteluri ale complexului si spre case ce ofera camere duble si family.


Hotel Marina Beach

Hotel Marina Beach Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Duni Royal Resort, Bulgaria)

Hotel MARINA BEACH este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza luxul de cinci stele, confortul si vacanta relaxanta. Avand o pozitie unica, direct pe plaja, hotelul ofera o vedere panoramica fantastica asupra intregului golf.


Hotel Marina Royal Palace

Hotel Marina Royal Palace Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Duni Royal Resort, Bulgaria)

Hotel MARINA ROYAL PALACE de 5 stele este o oaza de liniste. Ofera o gama larga de servicii ce satisfac si cele mai exigente dorinte, chiar si pentru oameni de afaceri sau oaspeti rafinati. Atmosfera extraordinara, luxul si confortul prezente in fiecare loc ofera o vacanta magica.


Hotel Pelikan

Hotel Pelikan Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Duni Royal Resort, Bulgaria)

Hotel PELIKAN este clasificat la 4 stele si este format dintr-o cladire de 4 etaje care a fost renovata in totalitate in 2008 si ofera confort si facilitati modern.

Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com