Rezervare telefonica sau email
Hotel
Aparthotel Malina Residence
  • Score: 0
  • Share on Facebook

ApartHotel MALINA RESIDENCE a fost inaugurat în anul 2005 si este conceput ca un hotel de munte clasic, oferind conditii deosebite de relaxare, agrement şi sport. Este potrivit atat pentru turismul de iarnă şi de vară.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel MALINA RESIDENCE este situat lângă vilele Malina la numai 150 m de pârtiile de schi.

Structura de cazare:

Hotel MALINA RESIDENCE are 43 apartamente de lux (24 cu un singur dormitor, 11 cu doua dormitoare si 8 maisonettes cu doua dormitoare). Apartament cu un dormitor (48 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila, usa intermediara intre dormitor si living, kitchineta cu vase si tacamuri, plita electrica, cuptor, asiprator, TV, conexiune la internet, mini bar, cu/fara balcon, semineu (utilizare contra cost), baie cu dus, incalzire, podeaua este acoperita cu gresie si cu parchet. Apartament cu doua dormitoare (60 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila, usa intermediara, kitchineta cu vase si tacamuri, plita electrica, cuptor, aspirator, mini bar, conexiune la internet, cu/fara balcon, semineu (utilizare contra cost), baie cu dus, incalzire, podeaua este acoperita cu gresie si mocheta si parchet.

Servicii si facilitati:

Hotel MALINA RESIDENCE are un snack bar unde se servesc băuturi răcoritoare, gustări şi dulciuri si este un loc confortabil pentru o cafea cu prietenii sau pur şi simplu o gustare rapidă sau micul dejun. Oaspeţii au in apropiere multe baruri cu muzica live, taverne, restaurante si cluburi. In restaurantul Malina aveţi şansa de a gusta mâncăruri delicioase şi specialitati Rodopi şi să simtă atmosfera unica a acest loc ceresc. Facilitati hotel: conţine elemente specifice caracteristice ale hotelului de munte, lift, dulap de schi pentru echipamente proprii, sistem de alarma de incendiu. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12-25.12, 03.01-31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12-02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.2017.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12-04.01), anularile facute dupa 31.10.2017 si 30.11.2017 se penalizeaza cu 100%. 

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10.2017 si 30.11.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel MALINA RESIDENCE se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Pamporovo.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!

Oferte pentru Aparthotel Malina Residence


Oferta Cazare

Pentru perioada: ( 15 Decembrie 2017 - 1 Aprilie 2018 )
Tip transport: Individual;
Tip masa: Mic Dejun (BB); Demipensiune (HB);

Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari, sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.
Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com