Aqaba, Iordania

Descriere Aqaba Iordania

Aqaba este o extensie a Mării Roşii, situat între Peninsula Sinai, la vest şi de Arabia Saudită la est. Israel şi Iordania atinge vârful nordic, cu acces direct la Oceanul Indian, de la portul israelian Eilat (Elat). Golful Aqaba are aproximativ 160 de kilometri lungime şi 27 de km latime, formând o mare parte din punct de vedere geologic-activ Iordanian. Din perspectiva istoriei Bibliei, copiii lui Israel a petrecut o mare parte din călătoria prin pustiu doar la vest de Golful Aqaba şi Muntele Sinai, unde Moise a primit cele Zece Porunci de la Dumnezeu. Plajele sunt mari, astfel încât se pot efectua snorkeling şi scufundări. Marea Roşie are un potential de scufundari fantastic. Oraşul în sine este exotic şi promovează un adevărat stil de viaţă iordanian. Aqaba este un punctul de plecare pentru a vedea câteva dintre atractiile principale din sudul Iordaniei, cum ar fi Petra sau Wadi Rum. In plus, ofera posibilitatea de a lua feriboturile spre Egipt, cu program regulat pentru Nuweiba în Sinai. Aqaba are multe site-uri arheologice. Oraşul Aqaba este mai mult de o destinatie de vacanta, o zonă economică în sensul mai multe bunuri din mall-uri sunt scutite de taxe vamale. Aqaba este un oraş foarte sigur, în timpul lunilor fierbinţi (mai, septembrie), strazile sunt vii între orele 20 şi miezul nopţii, multi oameni facand cumparaturi. Aqaba este o fuziune de istorie, natura, şi viaţa oraşului înconjurat de munţi pitoreşti şi de mare. Aqaba vă invită să vă relaxaţi pe plajele sale, sa participati la bucuria sporturilor nautice şi de a explora recifele de corali din Marea Roşie, sute de tipuri de corali şi bureţi cu bogăţia lor de peşti strălucit colorate. Aqaba deţine monumente speciale, cu un început de istorie bogată din epoca fierului şi cu civilizaţii antice, la Edom si Nabateans. Aqaba este bine cunoscut pentru staţiunile de plajă şi de hoteluri de lux. În timpul sărbătorilor naţionale, iordanieni din nord, în special din Amman şi Irbid, se aduna la staţiunile de lux Aqaba şi plaje de nisip. Aqaba a fost ales pentru site-ul de un nou proiect clădire la malul apei, care ar putea reconstrui Aqaba, cu noi structuri de apă provocate de om, cladiri noi rezidenţiale şi birouri, precum şi mai multe servicii turistice pentru a plasa Aqaba pe harta de investiţiilor şi alte centre de dezvoltarea pe malul mării în întreaga regiune. Turistii se pot bucura de experimenta unor activitati din cele mai incitante, cum ar fi snorkeling şi scufundări, navigaţie şi surfing. Aqaba este o bază excelentă pentru a vizita unele dintre cele mai frumoase obiective turistice din Orientul Mijlociu, inclusiv "Lost City", de Petra. Aqaba, de asemenea, oferă unele dintre cele mai bune de scuba diving în Marea Roşie de Nord.


Filtru dupa:

    Tip unitate cazare:
    Categoria de cazare:
Rezervare telefonica sau email

Unitati de cazare Aqaba

Hotel Aqaba Gulf

Hotel Aqaba Gulf Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Aqaba, Iordania)

Hotel AQABA GULF este înconjurat de atracțiile turistice ale zonei, inclusiv Muzeul de Arheologie din Aqaba, aflat la câțiva pași. Personalul de la biroul de turism este disponibil pentru a rezerva și organiza activități în Aqaba.


Hotel Crystal International

Hotel Crystal International Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Aqaba, Iordania)

Hotel CRYSTAL INTERNATIONAL a fost deschis in 1996 si este construit in stil arab-andaluz, oferind turistilor o atmosfera rafinata, cu servicii elegante. Locatia hotelului permite oaspeților să ajungă cu ușurință la multe locuri de interes, pe jos. Portul Aqaba și Muzeul Arheologic Aqaba sunt la o plimbare de mai puțin de 20 de minute de hotel.


Hotel Days Inn

Hotel Days Inn Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Aqaba, Iordania)

Hotel DAYS INN este un hotel de 4 stele, parte din lant hotelier international situat in centrul statiunii Aqaba, la cateva minute de mers pe jos de plaja si la 1 km de portul de agrement. Prioritatea hotelului este de a oferi servicii de calitate pentru a satisface nevoile și așteptarile clientilor.


Hotel Double Tree By Hilton

Hotel Double Tree By Hilton Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Aqaba, Iordania)

Hotel DOUBLE TREE BY HILTON are vedere spre Marea Roşie in Golful Aqaba. Acest hotel de lux are servicii complete de afaceri si plimbari pe malul mării şi toate zonele comerciale importante. Acest hotel modern, influentat de designul italian contemporan, oferă camere spaţioase şi apartamente cu facilităţi de lux. Oaspeţii se pot bucura de o varietate de opţiuni de luat masa şi băuturilor răcoritoare. Oaspeţii pot vizita atracţiile locale şi regionale, cum ar fi Aqaba Aqaba Fort, construit de cruciaţi.


Hotel Intercontinental

Hotel Intercontinental Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Aqaba, Iordania)

Hotel INTERCONTINENTAL combină atmosfera relaxantă şi primitoare de cazare. Această staţiune de la Marea Roşie are plaja cu vederi excepţionale la Golful Aqaba, intr-o locatie idilica, faimoasa pentru recifurile sale de corali, ideala pentru scuba diving si snorkeling.


Hotel Kempinski

Hotel Kempinski Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Aqaba, Iordania)

Hotel KEMPINSKI este un hotel de lux cu design modern situat pe plaja cu nisip aproape alb de la Marea Rosie oferind o gama larga de optiuni culinare, activitati de petrecere a timpului liber, imprejurimi pitoresti este un rai al exploratorilor si a celor in cautarea vacantei ideale.


Hotel Marina Plaza

Hotel Marina Plaza Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Aqaba, Iordania)

Hotel MARINA PLAZA inaugurat in 2008, Marina Plaza Hotel este o constructie moderna. Prioritatea hotelului este de a oferi servicii de calitate pentru a satisface nevoile și așteptarile clientilor.


Hotel Mina

Hotel Mina Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Aqaba, Iordania)

Hotel MINA de 3 stele este un hotel confortabil şi la preţuri accesibile pentru călătorii de afaceri şi de agrement, cu o selecţie de restaurante şi baruri, o mulţime de activităţi în apropiere şi o caldă ospitalitate.


Hotel Movenpick Resort Residences

Hotel Movenpick Resort Residences Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Aqaba, Iordania)

Hotel MOVENPICK RESORT & RESIDENCES beneficiaza de un mix de design specific european si Arabesque, reflectand un sentiment de primire calduroasa. Resortul combina grandoarea, luxul si ospitalitatea primitoare a iordanienilor.


Hotel Movenpick Resort Spa Tala Bay

Hotel Movenpick Resort Spa Tala Bay Categoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazareCategoria de cazare
(Aqaba, Iordania)

Hotel MOVENPICK RESORT & SPA TALA BAY este situat convenabil pentru a beneficia de o serie de sporturi de apă în Marea Roşie şi pentru a descoperi principale destinatii din sudul Iordaniei, cum ar fi Wadi Rum si Petra.

Copyright © 2020 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com