Nisipurile De Aur

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Astoria Pachet Bal Absolvire 2024
  • Share on Facebook

Hotel ASTORIA deschide portile din nou pentru sezonul de vară. Complet renovat în 2010, hotelul Astoria oferă o gamă de facilităţi de bună şi un standard ridicat de cazare, păstrând stilul şi arhitectura. Locaţia excelentă şi mediu prietenos fac din acest hotel un loc perfect pentru o vacanta de neuitat.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ASTORIA este situat în partea centrală a Nisipurilor de Aur, pe promenada la doar 20 m de plaja. A fost renovat integral in 2018/2019, fiind situat foarte aproape de plaja, separat de aceasta doar de promenada de pe malul marii.

Structura de cazare:

Hotel ASTORIA este format din 2 cladiri cu 11/6 etaj, avand in total 531 camere (duble standard, duble economy, duble superioare si camere de familie). Camere duble (28 mp): doua paturi separate si o canapea, aer conditionat/incalzire centrala (in functie de sezon), televiziune prin satelit, Wi-Fi (gratuit), telefon (contra cost), mini frigider, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, podea acoperita cu mocheta, balcon/terasa, vedere la mare, partiala la mare sau vedere la parc. Camere duble economy (20 mp): doua paturi separate, zona de zi cu canapea, aer conditionat/incalzire centrala (in functie de sezon), televiziune prin satelit, Wi-Fi (gratuit), telefon (contra cost), mini frigider, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, podea acoperita cu mocheta. Camere duble superioara (32 mp): un pat dublu, pat suplimentar (canapea), aer conditionat/incalzire centrala (in functie de sezon), televiziune prin satelit, Wi-Fi (gratuit), telefon (contra cost), mini frigider, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, podea acoperita cu mocheta, balcon/terasa, cele mai multe sunt cu vedere partiala la mare; unele sunt cu vedere la mare. Family room (28 mp): un dormitor cu un pat dublu, camera de zi cu doua paturi sau cu o canapea si un pat, aer conditionat/incalzire centrala (in functie de sezon), televiziune prin satelit, Wi-Fi (gratuit), telefon (contra cost), mini frigider, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, podea acoperita cu mocheta, balcon/terasa, fara vedere la mare.

Servicii si facilitati:

Hotel ASTORIA dispune de urmatoarele facilitati: restaurant principal cu terasa, restaurant asiatic cu terasa, restaurant snack/restaurant italian, lobby bar cu terasa, lounge bar, bar cu terasa la piscina, Wi-Fi in intregul hotel (gratuit), centrul SPA (contra cost), sali de conferinte. Sport si agrement: gratuit: terasa solara, 2 piscine exterioare, piscina interioara cu jacuzzi integrat (72 mp, incalzita in mai si septembrie), sala de fitness (se poate utiliza doar de catre oaspetii cu varsta de peste 18 ani. Pantofii sport sunt obligatorii la utilizarea salii de sport), darts, polo pe apa, gimnastica acvatica, boluri franceze, program de divertisment pe timpul zilei pentru adulti (de 6 ori/saptamana), spectacole, muzica live sau program de seara (de cateva ori/saptamana), contra cost: sauna, baie de aburi, hammam (se pot utiliza doar de catre oaspetii cu varsta de peste 18 ani), camera cu sare, centru Spa cu diferite terapii si masaj, sporturi nautice pe plaja (furnizor extern), inchirieri biciclete (la 200 de metri de hotel, furnizor extern). Facilitati pentru copii: patut (gratuit), scaune inalte in restaurant (gratuit), piscina exterioara si interioara, program de divertisment pe timpul zilei pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani si pentru cei cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani (de 6 ori/saptamana), loc de joaca. Plaja: plaja publica, cu nisip; sezlonguri, prosoape si umbrele gratuit, in functie de disponibilitate, piscina: umbrele de soare si sezlonguri gratuit. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Anulare a maxim 20% din camere cel tarziu cu 27 zile inainte de check-in - fara penalizare;

Anulare cu 26 - 17 zile inainte de check-in – penalizare 1 noapte;

Anulare cu mai putin de 16 zile inainte de check-in si No-show – penalizare 100%.

Informatii pentru turisti:

Hotel ASTORIA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Nisipurile de Aur.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Perioada 09 Mai – 02 Iunie 2024

Tarif exprimat in euro / persoana / sejur 2 nopti / All Inclusive

Tip de camera

Grad de Ocupare

Pachet 2 nopti

 

08 Mai – 21 Mai

Loc in Dubla Standard

2 adulti, 3 pers.

106 euro

Single

1 adult

135 euro

 

 

22 Mai – 02 Iunie

Loc in Dubla Standard

2 adulti, 3 pers.

114 euro

Single

1 adult

159 euro

 

Servicii Incluse

All inclusive: mic dejun, pranz si cina bufet, bauturi alcoolice si nealcoolice pana la ora 00:00.

Cazarea incepe cu pranzul si se incheie cu micul dejun.

NU sunt Incluse 

- asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno (optionala, dar recomandata).

Menu Cina de Gala

Supliment Cina Festiva bufet cu bauturi All Inclusive: 15 Euro/ persoana.

Program Cina Festiva: 20:00 – 01:00.

Bautura de bun venit – gratuit.

Tort festiv – la cerere.

Supliment bauturi All Inclusive dupa ora 01:00 – 8 Euro/ persoana.

Supliment pentru prelungirea Cinei Festive dupa ora 01:00 – 110 Euro/ ora (cel tarziu pana la ora 03:00) – nu include bauturi.

Supliment DJ vorbitor de limba engleza si echipament pentru 5 ore – 530 Euro

Program

Program 20:30 – 02:00;

Cocktail de bun venit pe terasa 20:00 – 20:30;

Cina poate fi stil bufet sau meniu fix: salata, aperitiv, fel principal, desert;

Bauturile incluse in meniu sunt: 50 ml rakia sau vodka, jumatate de sticla de vin alb sau rosu, 2 bauturi nealcoolice, apa minerala;

Restaurantul va fi decorat festiv;

Hotelul ofera un tort gratuit pentru grup.

Reduceri

1 copil 4-11,99 ani cazat in dubla cu 2 adulti – 100% reducere;

Al 2-lea copil 4-11,99 ani cazat in dubla cu 2 adulti – 50% reducere;

1 copil 4-11,99 ani cazat cu 1 adult – se aplica tarif de Single;

Al 3-lea adult in dubla (pe pat suplimentar) – 20% reducere.

Informații generale necesare:

Parcare: Parcare autocar: 40 Leva/ zi, parcare masina 10 Leva/ zi.

Plati

Avans 10% la confirmare;

Plata a inca 40% - cel tarziu cu 42 de zile inainte de check-in;

Diferenta 50% - cel tarziu cu 16 zile inainte de check-in.

Nota:

Oferta valabila pentru minim 120 persoane.

*La fiecare 30 persoane platitoare integral se acorda 1 gratuitate in dubla - a 31-a persoana. (gratuitatea este doar la cazare, se achita suplimentul de Cina festiva).

Rezervari la telefon: Vodafon: 0728.251.000; E – mail: reservation@vgtour.ro


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com