Veliko Tarnovo

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Etar
  • Share on Facebook

Hotel ETAR pune la dispozitia dumneavoastra cele mai bune servicii si facilitati, care va vor face sa va simtiti minunat pentru o ședere plăcută in unul din cele mai frumoase orase din Bulgaria.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ETAR este situat în centrul orasului Veliko Tarnovo. Acest hotel este punctul focal al părții administrativ-cultural și comercial al orașului. Acesta are cincisprezece etaje, făcându-l ca mai înaltă clădire din Veliko Tarnovo.

Structura de cazare:

Hotel ETAR dispune de 42 camere duble standard, 3 camere triple, 29 camere de lux si doua apartamente. Toate camerele sunt complet mobilate, cu televizor și telefon. Apartamentele au aer condiționat, mini-bar și baie. Camere duble (20 mp): sunt dotate cu 2 paturi twin, aer conditionat, balcon, baie cu dus, telefon, televizor, frigider, mochetate integral, terasă. Servicii: curatenie in camere – zilnic, schimbare lejerie de pat - doua ori/saptamana, schimbare prosoape - 3 ori/saptamana.

Servicii si facilitati:

Hotel ETAR dispune de restaurant principal Etar cu 180 locuri cu un meniul ce include o varietate de mancaruri traditionale si băuturi și este potrivit pentru aniversări, nunți, banchete, conferințe și seminarii, cu vederi frumoase ale orașului vechi și Dealul Tsarevets face un loc frumos pentru a vă relaxa. Snack-bar Suprem, cu o capacitate de 140 de locuri, terase și un lift panoramic extern, parcare pazita (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie). Pentru seminarii și prezentări complexul are o sală de conferințe cu 60 de locuri. Sala este dotata cu flipchart, retroproiector, ecran de proiecție, aer condiționat. De afaceri și angajate vizitatori va oferi internet de calculator, fax și copiatoare.

Informatii pentru turisti:

Hotel ETAR se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Veliko Tarnovo.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour  de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com