Borovets

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Aparthotel Semiramida Gardens
  • Share on Facebook

Hotelul SEMIRAMIDA GARDENS este format din patru unităţi interconectate, fiecare unitate este echipata cu un lift si este alegerea perfectă pentru o vacanţă de familie sau un refugiu romantic în munte. Interiorul hotelului ofera o multime de spatii de lumină în zonele comune. Ferestrele mari în hol şi zonă de recepţie dezvăluie vederi frumoase a păduri de pin din jur.

Localizarea unitatii de cazare:

ApartHotel SEMIRAMIDA GARDENS se află la 1470 m deasupra nivelului mării si este înconjurat de păduri de pini. Complexul se afla in imediata apropiere a partiilor de schi si a telechiului, la doar 250 de metri distanţă.

Structura de cazare:

ApartHotel SEMIRAMIDA GARDENS este format din 185 de apartamente si studio-uri. Studio (34 mp): sunt alcatuite dintr-un pat dublu, kithineta (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, masa pentru cinat, scaune), grup sanitar propriu, balcon, TV satelit, telefon. Apartamente cu un dormitor (64 mp): sunt alcatuite din living cu canapea extensibila, dormitor, kitchineta (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, masa pentru cinat, scaune), balcon, grup sanitar propriu, TV satelit, telefon. Apartamente cu doua dormitoare (80 mp): sunt alcatuite din living cu canapea extensibila, 2 dormitoare, kitchineta (aragaz, cuptor cu microunde, frigider, masa pentru cinat, scaune), 2 balcoane, 2 grupuri sanitare, TV satelit, telefon.

Servicii si facilitati:

ApartHotel SEMIRAMIDA GARDENS dispune de: o recepţie, centru SPA, bai Vichy, salon de bronzat, piscina acoperita incalzita, fitness, sauna, baie cu aburi, salon de masaj, baie turceasca, baie ruseasca, sali in care se poate practica fizioterapia, hidromasaj, garderoba pentru echipamentul de ski, restaurant, lobby bar,magazine, sala de conferinta, cabinet medical, coafor, lobby bar. Parcare garaj subteran dispus pe 2 nivele (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12 - 25.12, 03.01 - 31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12 - 02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.2016.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Informatii pentru turisti:

ApartHotel SEMIRAMIDA GARDENS se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Borovets.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com