Pamporovo

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Aparthotel Iva Si Elena
  • Share on Facebook

ApartHotel IVA & ELENA are in apropierea trei ascensoare pentru varful Snezhanka si staţia de autobuz pentru zonele Ardashla şi Malina.

Localizarea unitatii de cazare:

ApartHotel IVA & ELENA este situat la poalele de nord-est a varfului Snezhanka din centrul staţiunii de Pamporovo, aproape de teleschiuri şi pârtiile de schi Studenetz.                                

Structura de cazare:

ApartHotel IVA & ELENA dispune de apartamente cu unul sau doua dormitoare si studiouri. Studio (45 mp): canapea extensibila, pat dublu, vedere la partii/munte, incalzire, TV satelit, balcon, internet, telefon, mini bar, podeaua este acoperita cu parchet, mocheta, baie cu dus, uscator de par. Apartament cu un dormitor (55 mp): canapea extensibila, pat dublu, vedere la partii/munte, incalzire, TV satelit, balcon, internet, telefon, mini bar, podeaua este acoperita cu parchet/mocheta, baie cu dus, uscator de par, chicineta, usa intermediara. Apartament cu doua dormitoare (78 mp): canapea extensibila, pat dublu, vedere la partii/munte, incalzire, TV satelit, balcon, internet, telefon, mini bar, podeaua este acoperita cu parchet, mocheta, baie cu dus, uscator de par, chicineta, usa intermediara.

Servicii si facilitati:

ApartHotel IVA & ELENA are un restaurant cu o mare varietate de specialităţi locale şi peşte, precum şi o varietate de mâncăruri din bucataria internationala. Magazin cu echipamente de schi cu cele mai recente modele de HEAD, ATOMIC, SOLOMON, snowboard. Facilitati: baie de aburi, sauna, jacuzzi, salon de masaj, cameră de odihnă, camere dressing, centru SPA. . Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.12-25.12, 03.01-31.03: se poate anula cu 14 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 26.12-02.01: se poate anula se poate anula pana la data de 26.11.2017.

Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.
Pentru perioada de Revelion (29.12-04.01), anularile facute dupa 31.10.2017 si 30.11.2017 se penalizeaza cu 100%. 

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.10.2017 si 30.11.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

ApartHotel IVA & ELENA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Pamporovo.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Septembrie 2011.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITA pentru cele mai multe camere!


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com