Amman

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Arena Space
  • Share on Facebook

Hotel ARENA SPACE ofera servicii excelente şi ospitalitate, acest superb hotel de 4 stele are o bază confortabilă pentru călătorii de afaceri şi de agrement.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel ARENA SPACE situat într-o poziţie privilegiată în inima Amman-ului în Regatul Iordaniei şi la doar 20 km de Aeroportul Internaţional Queen Alia.

Structura de cazare:

Hotel ARENA SPACE dispune de 148 camere duble luxos amenajate şi concepute, care pot găzdui până la 4 persoane. Camere duble standard (32 mp): sunt dotate cu aer condiţionat şi sistem de căldură controlat, au acces la internet wireless, TV LCD, seif, apă gratuită, ceai şi cafea, mini-frigider, uscator de par, accesorii de baie, telefon direct.Toate camerele sunt dotate la cele mai înalte standarde internaţionale, asigurându-vă tot confortul.Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, cu unităţi de încălzire, televizoare, bai private si dusuri. Un pat suplimentar este disponibil la cerere. Camere pentru nefumători şi camere cu acces persoanelor cu handicap pot fi rezervate funcţie de disponibilitate.

Servicii si facilitati:

Hotel ARENA SPACE dispune de două restaurante a la carte şi trei baruri, oferind o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională, alături de specialităţi arabe.Caracteristici ale hotelului bar plin de viaţă şi de muzică live de divertisment. Servicii sportive şi de recreere: piscină în aer liber cu terasă la soare, centru spa şi wellness, cu saună, piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, centru de fitness, jacuzzi şi servicii de masaj. Pe acoperiş piscină care oferă o vedere uimitoare asupra orasului Amman şi este echipata cu filtre moderne şi sisteme de încălzire si un bar cu băuturi. Suplimentare: recepţie 24 de ore cu personal multilingv, schimb valutar, ATM-uri, toate cartile de credit acceptate, servicii agent de turism, curăţătorie, spălătorie şi servicii de calcat, Wi-Fi, coafor/frizer, medic, room service, trei sali de conferinţe, transfer de la aeroport la cerere, rent a car. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-15.06: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-05.07 - 23.08-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 06.07-22.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel ARENA SPACE se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Amman.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2010.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Informatii viza IORDANIA: 

Viza se obtine pe aeroportul din Amman la sosire si este GRATUITA. Turistii vor prezenta pasaportul (valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara), voucherul de cazare si biletul de avion.


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com