Aqaba

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Double Tree By Hilton
  • Share on Facebook

Hotel DOUBLE TREE BY HILTON are vedere spre Marea Roşie in Golful Aqaba. Acest hotel de lux are servicii complete de afaceri si plimbari pe malul mării şi toate zonele comerciale importante. Acest hotel modern, influentat de designul italian contemporan, oferă camere spaţioase şi apartamente cu facilităţi de lux. Oaspeţii se pot bucura de o varietate de opţiuni de luat masa şi băuturilor răcoritoare. Oaspeţii pot vizita atracţiile locale şi regionale, cum ar fi Aqaba Aqaba Fort, construit de cruciaţi.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel DOUBLE TREE BY HILTON este situat central în inima cartierului de afaceri din Aqaba, Iordania. King Hussein International Airport (AQJ) este la mai puţin de 15 minute de hotel si are vedere Golful Marea Roşie.

Structura de cazare:

Hotel DOUBLE TREE BY HILTON are 173 de camere si apartamente ale hotelului sunt spatioase si ofera un refugiu linistit, cu vederi desosebit de frumoase la oras sau la Marea Rosie. Camere duble standard (30 mp): includ un televizor LCD cu diagonala de 81 cm, Wi-Fi gratuit si un spatiu de lucru dotat cu un birou mare, seif, facilitati pentru preparare ceai & cafea, fier si masa de calcat, halat si papuci de baie, baie cu cada sau dus, uscator de par. Camere duble superioare (30 mp): ofera aceleasi facilitati ca si camerele standard + balcoane mobilate, cu o priveliste uimitoare la Marea Rosie. Camere duble deluxe (55 mp): sunt mai spatioase, au un pat dublu si canapea. Intre zona de dormit si cea de zi exista o jumatate de perete de sticla, baia are cada si cabina de dus. Apartament cu un dormitor (110 mp): dispun de un living echipat cu TV LCD cu diagonala de 94 cm, minibar, masa, canapea si fotolii pentru o relaxare totala, dormitor, 2 bai, chicineta.

Servicii si facilitati:

Hotel DOUBLE TREE BY HILTON are restaurant, bar, recepţie 24 de ore, camere nefumători, camere/facilităţi pentru persoane cu handicap, parcare gratuită, lift, seif, parcare cu valet, cameră de bagaje, mic dejun tip bufet, aer condiţionat, restaurant (à la carte). Activităţi: saună, sală de fitness, cadă cu hidromasaj, piscină interioară, piscină în aer liber. Servicii: serviciu de concierge, room service, centru de afaceri, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat îmbrăcăminte, servicii de internet, schimb valutar, inchirieri auto, birou de turism, fax/copiator, serviciu de vânzare bilete, Wi-Fi/Wireless LAN. Alte facilitati ale hotelului includ: camera cu aburi, jacuzzi, sauna, centru de afaceri complet echipat, 2 sali de conferinte si evenimente cu o capacitate de 130 persoane, receptie si room service 24h, gift shop, internet gratuit disponibil in toate zonele publice, servicii de rent a car, spalatorie, parcare cu valet si shuttle bus catre plaja privata Berenice Beach Club. Parcare cu valet (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-15.06: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-05.07 - 23.08-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 06.07-22.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel DOUBLE TREE BY HILTON se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Aqaba.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2009.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Informatii viza IORDANIA: 

Viza se obtine pe aeroportul din Aqaba la sosire si este GRATUITA. Turistii vor prezenta pasaportul (valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara), voucherul de cazare si biletul de avion.


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com