Aqaba

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Marina Plaza
  • Share on Facebook

Hotel MARINA PLAZA inaugurat in 2008, Marina Plaza Hotel este o constructie moderna. Prioritatea hotelului este de a oferi servicii de calitate pentru a satisface nevoile și așteptarile clientilor.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel MARINA PLAZA este situat in golful Tala Bay, in cea mai luxoasa statiune din Iordania, si este locatia perfecta pentru o vacanta de vis. Se afla la doar 15 km distanta de orasul Aqaba si la 25 de km de aeroportul international King Hussein.

Structura de cazare:

Hotel MARINA PLAZA oferă 260 de camere, inclusiv 8 apartamente, 78 sunt interconectate si 28 camere familiale pentru nefumători. O cameră oferă acces pentru scaune cu rotile pentru persoane cu handicap. Toate camerele hotelului au facilităţi moderne şi au vedere la frumoasa Tala Bay Marina. Camere duble standard (28 mp): pot găzdui până la 2 adulţi şi 1 copil, sunt dotate cu aer condiţionat şi sistem de căldură controlat, au acces la internet wireless, TV LCD, seif, apă gratuită, ceai şi cafea, mini-frigider, uscator de par, accesorii de baie, telefon direct. Camere duble superior (48 mp): sunt dotate cu aer condiţionat şi sistem de căldură controlat, au acces la internet wireless, TV LCD, seif, apă gratuită, ceai şi cafea, mini-frigider, uscator de par, accesorii de baie, telefon direct, cu vedere la mare. Junior Suite (34 mp): dormitoarele sunt dotate cu un pat matrimonial si camera de zi adiacentă, oferă două televizoare, mini baruri şi telefoane si poate găzdui până la 3 adulţi sau 2 adulţi şi 2 copii. Senior Suite (58 mp): are vedere la Tala Bay Marina şi Golful Aqaba si are doua dormitoare separate, primul cu un pat King şi al doilea cu un pat twin si poate gazdui pana la 4 adulţi cu 2 copii maxim, aer condiţionat, mini-bar, TV cu canale internaţionale prin satelit, telefon cu apelare directă internaţională, WiFi este disponibil în toate camerele, baie,uscător de păr, duş şi WC. Fiecare camera are balcon privat, unele fiind cu vedere la mare iar altele fiind orientate catre muntii Aqaba sau catre piscina. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana, schimbarea prosoapelor - de 3 ori pe saptamâna.

Servicii si facilitati:

Hotel MARINA PLAZA include o plaja privata unde puteti practica diverse sporturi pe apa: snorkeling, diving, jet ski, banana, excursii cu barca sau activitati pe plaja, precum volei. La restaurantul principal al hotelului Marina Plaza, Solero, va puteti delecta cu o serie de preparate internationale si regionale. In cortul oriental, puteti savura ceai si cafea locala, puteti asculta muzica live si de ce nu, puteti opta si pentru o narghilea. De asemenea, aveti bar si la piscina. Exista doua piscine incalzite si una pentru copii. Printre activitatile zilnice organizate de hotel se numara sedintele de yoga si de gimnastica acvatica. Centrul Spa de la Marina Plaza Hotel este prevazut cu incaperi atat pentru masaj (cu pietre incalzite, masaj suedez, masaj thai si masaj facial) cat si pentru tratamentent (aromaterapie, hidroterapie si reflexoterapie). Mai exista o sauna si o sala de fitness. Parcare cu valet (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-15.06: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-05.07 - 23.08-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 06.07-22.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel MARINA PLAZA se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Aqaba.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2009.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Informatii viza IORDANIA: 

Viza se obtine pe aeroportul din Aqaba la sosire si este GRATUITA. Turistii vor prezenta pasaportul (valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara), voucherul de cazare si biletul de avion.


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com