Aqaba

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Movenpick Resort Residences
  • Share on Facebook

Hotel MOVENPICK RESORT & RESIDENCES beneficiaza de un mix de design specific european si Arabesque, reflectand un sentiment de primire calduroasa. Resortul combina grandoarea, luxul si ospitalitatea primitoare a iordanienilor.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel MOVENPICK RESORT & RESIDENCES este situat in centrul orasului, chiar pe plaja din nordul Golfului Aqaba de la Marea Rosie, langa situl istoricului Ayla si la 10 km de Aeroportul International King Hussein.

Structura de cazare:

Hotel MOVENPICK RESORT & RESIDENCES ofera 296 camere si apartamente spatioase si elegante, oferind tot confortul si facilitatile caracteristice unei unitati de prima clasa. Fiecare camera a fost conceputa, plasandu-se pe primul loc confortul oaspetilor, fiind decorata in culori relaxante pentru ochi si mobilata cat mai comod posibil. Camere duble (38 mp): dotate cu aer condiţionat, baie cu duş, uscător de păr, TV, telefon, minibar, seif, internet, balcon. În camerele deluxe posibilitate de maxim 1 pat suplimentar. Apartament cu un dormitor (185 mp): 2 camere, baie privata include articole de toaleta de lux, dus uscator de par, aer conditionat individual, TV plasma, telefon, mini-bar, pardoseala–gresie, balcon, Wi-Fi gratuit.Toate camerele sunt dotate cu terasa privata sau balcon, aer conditionat, TV prin satelit, internet de mare viteza atat prin cablu cat si wireless, seif, uscator de par, baby cot la cerere, DVD Player, servicii de curatatorie, serviciu de spălătorie şi camere pentru nefumători şi au vederi panoramice la Aqaba şi Marea Roşie. Apartamentele au dimensiuni extrem de generoase si beneficiaza de facilitati suplimentare si de un balcon sau terasa din care oaspetii vor fi de-a dreptul fascinati de privelistea impresionanata catre siturile arheologice de renume mondial si Golful Aqaba. Oaspetii care stau in apartamentele „Residences” se bucura, de asemenea, de acces la toate facilitatile resortului, fara nicio limitare. Camere interconectate, pentru nefumatori si pentru persoane cu dizabilitati sunt, de asemenea, disponibile la cerere. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana, schimbarea prosoapelor de 3 ori pe saptamâna.

Servicii si facilitati:

Hotel MOVENPICK RESORT & RESIDENCES detine 7 restaurante si baruri, 4 piscine, plaja privata, jacuzzi, sauna, masaj, sala de fitness, aerobic, tenis de camp, loc de joaca si activitati pentru copii, activitati pentru adolescenti, diving, jet ski, snorkeling, pescuit, hiking, 6 sali de conferinta cu capacitate de la 6 la 400 persoane, echipament audio-video, internet, servicii de secretariat, catering. Alte facilitati: gradina, teren de joaca pentru copii, receptie si room service 24h, camera de bagaje, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, bancomat, babysitting/servicii pentru copii, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa. Parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie).

Politica de anulare si penalizare:

Pentru perioadele 01.05-15.06: se poate anula cu 7 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Pentru perioadele 16.06-05.07 - 23.08-30.10: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.

Pentru perioada 06.07-22.08: se poate anula cu 5 zile inainte de intrarea turistilor in hotel.
Dupa aceste termene anularile se vor penaliza cu 3 nopti de cazare si masa aferenta. No Show = 100% penalizare.

Nota Early Booking: orice modificare a rezervarii dupa data de 31.03.2017 este considerata o noua rezervare, la tarif intreg (include modificare de perioada, de nume, adaugare de nume etc.), in functie de disponibilitate.

Informatii pentru turisti:

Hotel MOVENPICK RESORT & RESIDENCES se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Aqaba.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour de la 01 Aprilie 2009.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!

Informatii viza IORDANIA: 

Viza se obtine pe aeroportul din Aqaba la sosire si este GRATUITA. Turistii vor prezenta pasaportul (valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara), voucherul de cazare si biletul de avion.


Dragi turisti,
Pentru informarile referitoare la acest hotel, va rugam accesati
sistemul de rezervari,
sectiunea "rezervari on-line", dupa care urmariti pasii din sistemul de rezervari on-line al site-ului sau cereti oferta personalizata.


Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com